1' In Estadio Municipal de Anduva (Miranda de Ebro) fluit scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz voor het begin van de eerste helft.
1' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Miranda de Ebro.
1' In de minuut 1, De poging van Lander Olaetxea (Albacete) mist doel in Estadio Municipal de Anduva.
1' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mirandes in Miranda de Ebro.
2' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Municipal de Anduva.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz geeft Mirandes een vrije trap op de eigen helft.
6' Scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz kent Albacete een inworp toe op de helft van Mirandes.
7' Inworp op de eigen helft voor Albacete.
7' In de minuut 7, Inworp voor Mirandes in Estadio Municipal de Anduva op de eigen helft.
7' Inworp voor Mirandes op de helft van Albacete.
8' Mirandes krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz op de helft van Albacete.
8' In de minuut 8, Een doelpoging van Javier Marton (Mirandes) in Miranda de Ebro mist scherpte.
8' Scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz geeft Albacete een doeltrap.
10' Manuel Fuster Lazaro neemt de door scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz gegeven hoekschop voor Albacete in Miranda de Ebro.
11' In de minuut 11, In Estadio Municipal de Anduva mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' Scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz geeft een inworp aan Mirandes op de eigen helft in Estadio Municipal de Anduva.
13' In Miranda de Ebro krijgt Albacete op de eigen helft een vrije trap te nemen.
15' In de minuut 15, Mirandes in buitenspelpositie.
16' Mirandes krijgt van scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
16' Scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz kent Mirandes een inworp toe op de helft van Albacete.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz kent een vrije trap toe aan Albacete, te nemen op de helft van Mirandes.
18' Buitenspel van de uitploeg.
18' In Estadio Municipal de Anduva mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
19' In de minuut 19, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal de Anduva.
20' De kopbal van Dani Escriche wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Mirandes.
21' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
22' Arbiter Miguel Gonzalez Diaz kent een vrije trap toe aan Mirandes op de eigen helft.
22' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Miranda de Ebro.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz geeft Albacete een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Mirandes.
23' Albacete krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz op de helft van Mirandes.
24' Inworp voor Albacete op de helft van Mirandes.
24' In de minuut 24, Doelpunt! Carlos Martin Dominguez bezorgt Mirandes een 1-0 voorsprong.
26' Inworp Albacete. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
27' Scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz geeft een inworp aan Albacete op de eigen helft in Estadio Municipal de Anduva.
27' In de minuut 27, In Miranda de Ebro krijgt Mirandes op de eigen helft een vrije trap te nemen.
27' Inworp voor Mirandes op de helft van Albacete.
28' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Miranda de Ebro.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
29' Scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz geeft Albacete een vrije trap op de eigen helft.
29' Een schot van Manuel Fuster Lazaro (Albacete) smoort in de verdediging van Mirandes.
29' In de minuut 29, Vanaf links mag Manuel Fuster Lazaro een hoekschop nemen voor Albacete in Estadio Municipal de Anduva.
30' Mirandes krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz op de helft van Albacete.
32' Mirandes krijgt van scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
33' In de minuut 33, Vrije trap voor Albacete op de helft van Mirandes.
34' Vergeefse doelpoging Antonio Cristian (Albacete) in Estadio Municipal de Anduva.
35' Hoekschop voor Albacete in Estadio Municipal de Anduva. Manuel Fuster Lazaro neemt deze vanaf rechts.
36' In de minuut 36, Inworp voor Albacete in de buurt van het vijandige doel in Estadio Municipal de Anduva.
37' Scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz kent Mirandes een inworp toe op de helft van Albacete.
39' Scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz legt de wedstrijd even stil om Gabriel Martinez Aguilera (Mirandes) aan een blessure te laten behandelen in Miranda de Ebro.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz fluit de wedstrijd weer op gang in Estadio Municipal de Anduva.
40' Albacete moet opletten als Mirandes van scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
40' De bal is over de achterlijn geweest. Albacete mag een doeltrap nemen.
40' In de minuut 40, Gabriel Martinez Aguilera kan weer verder bij Mirandes.
40' In Estadio Municipal de Anduva mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
41' Inworp voor Albacete ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Miranda de Ebro.
41' In de minuut 41, Inworp voor Mirandes in Estadio Municipal de Anduva op de eigen helft.
42' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Miranda de Ebro.
43' Doeltrap voor Albacete in Estadio Municipal de Anduva.
44' In de minuut 44, Alvaro Rodriguez raakt geblesseerd bij Albacete en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
45' Er wordt weer gevoetbald!
45' Inworp op de eigen helft voor Mirandes.
45' In de minuut 45, Voor Alvaro Rodriguez is de wedstrijd voorbij. Juanma Garcia vervangt de aangeslagen speler bij Albacete.
45' + 1 In Miranda de Ebro worden nog 5 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 De uitploeg krijgt een doeltrap in Miranda de Ebro.
45' + 2 In de minuut 45, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal de Anduva.
45' + 3 Inworp Albacete. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 3 Inworp voor Mirandes in de buurt van het vijandige doel in Estadio Municipal de Anduva.
45' + 5 In de minuut 45, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Miguel Gonzalez Diaz een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Miranda de Ebro.
45' + 5 Doelpoging Mirandes! Het schot van Sergio Barcia gaat niet tussen de palen in Miranda de Ebro.
45' + 5 Doeltrap voor Albacete in Estadio Municipal de Anduva.
45' In de minuut 45, Het rustsignaal klinkt.
46' De tweede helft is begonnen.
46' Inworp voor Albacete op de helft van Mirandes.
46' In de minuut 46, In Estadio Municipal de Anduva mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
47' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
48' Arbiter Miguel Gonzalez Diaz kent een vrije trap toe aan Mirandes op de eigen helft.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz geeft Albacete een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Mirandes.
51' De defensie van Mirandes voorkomt dat een kopbal van Dani Escriche (Albacete) in het doel belandt.
52' Vrije trap in Estadio Municipal de Anduva. Op de helft van Mirandes mag Albacete een vrije trap nemen.
53' In de minuut 53, Albacete krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz op de helft van Mirandes.
54' Ilyas Chaira (Mirandes) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Albacete.
54' Mirandes mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Pablo Ramón Parra in Estadio Municipal de Anduva.
55' In de minuut 55, Kopbal richting doel! Sergio Barcia (Mirandes) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Miranda de Ebro.
55' De bal is over de achterlijn geweest. Albacete mag een doeltrap nemen.
56' Mirandes krijgt een schietkans via Gabriel Martinez Aguilera, maar scoort niet.
57' In de minuut 57, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Municipal de Anduva.
58' Estadio Municipal de Anduva ziet hoe Mirandes een vrije trap tegen krijgt omdat Carlos Martin Dominguez buitenspel staat.
58' Javier Marton (Mirandes) krijgt geel van scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz in Estadio Municipal de Anduva en moet oppassen.
59' In de minuut 59, De uitploeg vervangt Higinio Marin door Alberto Quiles Piosa.
59' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Miguel Gonzalez Diaz een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Miranda de Ebro.
59' Scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz geeft een gele kaart aan Lander Olaetxea (Albacete).
61' In de minuut 61, Een schot van Pablo Ramón Parra (Mirandes) wordt geblokkeerd door een verdediger van Albacete.
61' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Miranda de Ebro.
61' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mirandes in Miranda de Ebro.
62' In de minuut 62, Strafschop voor Mirandes!
63' Scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz toont Julio Alonso (Albacete) de gele kaart.
64' Carlos Martin Dominguez scoort vanaf de penaltystip en Mirandes breidt de voorsprong uit tot 2-0.
65' In de minuut 65, Inworp voor Albacete ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Miranda de Ebro.
66' Mirandes moet opletten als Albacete van scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
66' Inworp voor Mirandes in Estadio Municipal de Anduva op de eigen helft.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
69' Scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz geeft Albacete een doeltrap.
70' Albacete brengt Pacheco Ruiz in de plaats van Agustin Medina.
70' In de minuut 70, Albacete gebruikt de 4 wissel. Pedro Benito vervangt Dani Escriche.
70' De poging van Gabriel Martinez Aguilera (Mirandes) mist doel.
70' De bal is over de achterlijn geweest. Albacete mag een doeltrap nemen.
71' In de minuut 71, Scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz kent Albacete een inworp toe op de helft van Mirandes.
72' Doelpoging Albacete! Het schot van Pedro Benito gaat niet tussen de palen.
72' Scheidsrechter Miguel Gonzalez Diaz geeft Mirandes een doeltrap.
73' In de minuut 73, Vrije trap in Estadio Municipal de Anduva. Op de helft van Albacete mag Mirandes een vrije trap nemen.
74' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal de Anduva.
75' Alberto Reina Campos vervangt Carlos Martin Dominguez bij de thuisploeg.
76' In de minuut 76, In Miranda de Ebro krijgt Mirandes op de eigen helft een vrije trap te nemen.
77' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Miranda de Ebro.