1' Oviedo heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Andres Fuentes Molina geeft een inworp aan Oviedo op de eigen helft in Estadio Municipal de Anduva.
2' Scheidsrechter Andres Fuentes Molina kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
6' In de minuut 6, Arbiter Andres Fuentes Molina kent een vrije trap toe aan Mirandes op de eigen helft.
8' Inworp Mirandes. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
9' Inworp voor Oviedo op de helft van Mirandes.
9' In de minuut 9, Inworp op de eigen helft voor Mirandes.
10' Inworp voor Oviedo in Estadio Municipal de Anduva op de eigen helft.
11' In Estadio Municipal de Anduva mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' In de minuut 12, Inworp op de eigen helft voor Mirandes.
13' Inworp voor Oviedo in Estadio Municipal de Anduva op de eigen helft.
17' Mirandes krijgt van scheidsrechter Andres Fuentes Molina op eigen helft een vrije trap toegewezen.
17' In de minuut 17, Mirandes krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andres Fuentes Molina op de helft van Oviedo.
18' In Miranda de Ebro krijgt Mirandes op de eigen helft een vrije trap te nemen.
19' Oviedo mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Jaime Seoane in Estadio Municipal de Anduva.
20' In de minuut 20, De verdediging van Mirandes blokkeert een schot van Abel Bretones Cruz (Oviedo) in Estadio Municipal de Anduva.
20' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Miranda de Ebro.
20' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal de Anduva.
21' In de minuut 21, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Oviedo in Miranda de Ebro.
22' Inworp voor Oviedo op de helft van Mirandes.
22' Scheidsrechter Andres Fuentes Molina kent Oviedo een inworp toe op de helft van Mirandes.
24' In de minuut 24, Ilyas Chaira (Mirandes) krijgt geel van scheidsrechter Andres Fuentes Molina in Estadio Municipal de Anduva en moet oppassen.
25' Scheidsrechter Andres Fuentes Molina geeft Oviedo een vrije trap op de eigen helft.
26' Mirandes krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andres Fuentes Molina op de helft van Oviedo.
27' Het voorbereidende werk werd verricht door Gabriel Martinez Aguilera.
27' David Costas (Oviedo) krijgt geel.
29' In de minuut 29, Doeltrap voor Mirandes in Estadio Municipal de Anduva.
30' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Andres Fuentes Molina een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Miranda de Ebro.
31' De scherpte ontbreekt bij Borja Baston (Oviedo). Zijn poging mist doel in Miranda de Ebro.
31' In de minuut 31, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Miranda de Ebro.
32' Inworp Oviedo. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
33' Mirandes moet opletten als Oviedo van scheidsrechter Andres Fuentes Molina een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
34' In de minuut 34, Gele kaart. Abel Bretones Cruz (Oviedo) gaat op de bon.
34' Vrije trap in Estadio Municipal de Anduva. Op de helft van Oviedo mag Mirandes een vrije trap nemen.
35' Mirandes krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Andres Fuentes Molina in Miranda de Ebro.
35' In de minuut 35, In Estadio Municipal de Anduva mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
36' Scheidsrechter Andres Fuentes Molina geeft Oviedo een vrije trap op de eigen helft.
39' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Miranda de Ebro.
39' In de minuut 39, Inworp voor Mirandes op de helft van Oviedo.
40' Estadio Municipal de Anduva ziet hoe Santiago Colombatto op doel schiet, maar niet scoort voor Oviedo.
41' Scheidsrechter Andres Fuentes Molina kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
42' In de minuut 42, Mirandes krijgt van scheidsrechter Andres Fuentes Molina op eigen helft een vrije trap toegewezen.
43' Scheidsrechter Andres Fuentes Molina geeft een inworp aan Oviedo op de eigen helft in Estadio Municipal de Anduva.
43' Scheidsrechter Andres Fuentes Molina toont Alberto Rodriguez (Mirandes) de gele kaart.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Andres Fuentes Molina kent een vrije trap toe aan Oviedo, te nemen op de helft van Mirandes.
44' David Costas kopt namens Oviedo op doel, zonder doelpunt als resultaat.
44' De bal is over de achterlijn geweest. Mirandes mag een doeltrap nemen.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Andres Fuentes Molina geeft Mirandes een doeltrap.
45' + 1 De vierde official geeft 1 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' In de minuut 46, Mirandes mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Andres Fuentes Molina fluit en we zijn begonnen.
46' Inworp op de eigen helft voor Oviedo.
48' Inworp Oviedo. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Andres Fuentes Molina geeft een gele kaart aan Javier Marton (Mirandes).
49' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal de Anduva.
50' Scheidsrechter Andres Fuentes Molina kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
51' In de minuut 51, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Oviedo in Miranda de Ebro.
52' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Municipal de Anduva.
53' De 1 wissel van Oviedo. Sebas Moyano komt erin voor Paulino de la Fuente Gomez in Estadio Municipal de Anduva.
55' In de minuut 55, Oviedo mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Mirandes in Miranda de Ebro.
55' Vanaf links mag Santiago Colombatto een hoekschop nemen voor Oviedo in Estadio Municipal de Anduva.
55' Inworp voor Oviedo in de buurt van het vijandige doel in Estadio Municipal de Anduva.
56' In de minuut 56, Vrije trap voor Mirandes op de helft van Oviedo.
57' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Miranda de Ebro.
' Miranda de Ebro verwelkomt vandaag 5650 in het Estadio Municipal de Anduva.
60' In de minuut 60, Eerste gele kaart voor Dani Calvo (Oviedo) in Miranda de Ebro.
60' Arbiter Andres Fuentes Molina kent een vrije trap toe aan Mirandes op de eigen helft.
60' Bij Oviedo komt Alemao er in. Hij vervangt Jaime Seoane.
60' In de minuut 60, In Estadio Municipal de Anduva mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
63' Mirandes krijgt een schietkans via Ilyas Chaira, maar scoort niet.
66' Oviedo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andres Fuentes Molina op de helft van Mirandes.
67' In de minuut 67, Doeltrap voor Mirandes in Estadio Municipal de Anduva.
68' Inworp voor Oviedo ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Miranda de Ebro.
69' De uitploeg krijgt een doeltrap in Miranda de Ebro.
70' In de minuut 70, Estadio Municipal de Anduva ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Miranda de Ebro.
70' Scheidsrechter Andres Fuentes Molina kent Mirandes een inworp toe op de helft van Oviedo.
71' Trainer Luis Miguel Carrion (Oviedo) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Luismi door Victor Camarasa.
71' In de minuut 71, Romario Ibarra vervangt Viti bij de uitploeg.
72' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Andres Fuentes Molina een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Miranda de Ebro.
72' Mirandes heeft Alvaro Sanz gewisseld. Mathis Lachuer neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Alessio Lisci.
74' In de minuut 74, Scheidsrechter Andres Fuentes Molina geeft Oviedo een doeltrap.
75' In Miranda de Ebro krijgt Mirandes op de eigen helft een vrije trap te nemen.
77' Mirandes krijgt van scheidsrechter Andres Fuentes Molina op eigen helft een vrije trap toegewezen.
77' In de minuut 77, Vrije trap in Estadio Municipal de Anduva. Op de helft van Oviedo mag Mirandes een vrije trap nemen.
78' Scheidsrechter Andres Fuentes Molina legt de wedstrijd even stil om Alberto Rodriguez (Mirandes) aan een blessure te laten behandelen in Miranda de Ebro.
78' Coach Alessio Lisci (Mirandes) moet ingrijpen en brengt Pablo Tomeo voor de geblesseerde Alberto Rodriguez.
79' In de minuut 79, Er wordt weer gevoetbald in Miranda de Ebro.
79' De bal is over de achterlijn geweest. Oviedo mag een doeltrap nemen.
80' Inworp voor Oviedo in Estadio Municipal de Anduva op de eigen helft.
82' In de minuut 82, Arbiter Andres Fuentes Molina kent een vrije trap toe aan Mirandes op de eigen helft.
83' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Miranda de Ebro.
84' De onderbreking is afgelopen in Miranda de Ebro.
86' In de minuut 86, Alles is weer mogelijk in Miranda de Ebro. Borja Baston brengt Oviedo met de gelijkmaker langszij. 1-1!
87' Trainer Alessio Lisci gebruikt zijn 3 wissel. Javier Marton wordt door Juan Maria Alcedo Serrano vervangen bij de thuisploeg.
87' Wissel in Miranda de Ebro: Carlos Martin Dominguez vervangt Gabriel Martinez Aguilera bij Mirandes.
88' In de minuut 88, Scheidsrechter Andres Fuentes Molina geeft Oviedo een vrije trap op de eigen helft.
90' + 1 In Miranda de Ebro worden nog 9 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' De thuisploeg neemt de leiding door een doelpunt van Ilyas Chaira. Het staat 2-1 in Estadio Municipal de Anduva.