1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Oviedo mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, Oviedo schiet tussen de palen, maar Abel Bretones Cruz ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Santander.
2' In El Sardinero mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft een gele kaart aan Mario Garcia Alvear (Racing).
4' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Ivan Caparros Hernandez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Santander.
5' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in El Sardinero.
5' In de minuut 5, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in El Sardinero.
6' Inworp voor Oviedo in El Sardinero op de eigen helft.
6' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
7' In de minuut 7, Racing krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez op de helft van Oviedo.
8' Racing mag een hoekschop nemen vanaf links via Marco Sangalli in El Sardinero.
9' Vanaf rechts mag Mario Garcia Alvear een hoekschop nemen voor Racing in El Sardinero.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft Racing een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Oviedo.
9' Inworp voor Racing in de buurt van het vijandige doel in El Sardinero.
10' De uitploeg krijgt een doeltrap in Santander.
10' In de minuut 10, Inworp voor Racing op de helft van Oviedo.
11' Marco Sangalli schiet op doel maar scoort niet voor Racing in Santander.
11' Vrije trap in El Sardinero. Op de helft van Racing mag Oviedo een vrije trap nemen.
13' In de minuut 13, Mario Garcia Alvear neemt de door scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez gegeven hoekschop voor Racing in Santander.
13' In Santander krijgt Oviedo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
14' Doelpoging Oviedo! Het schot van Sebas Moyano gaat niet tussen de palen in Santander.
14' In de minuut 14, Doeltrap voor Racing in El Sardinero.
15' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft Racing een doeltrap.
16' De verdediging van Racing blokkeert een schot van Jimmy (Oviedo) in El Sardinero.
17' In de minuut 17, Inworp Racing. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
17' Arbiter Ivan Caparros Hernandez kent een vrije trap toe aan Oviedo op de eigen helft.
18' Treffer in El Sardinero! Oviedo maakt er 0-1 van. Alvaro Mantilla Perez is de doelpuntenmaker.
20' In de minuut 20, De bal is over de achterlijn geweest. Oviedo mag een doeltrap nemen.
21' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft Oviedo een vrije trap op de eigen helft.
22' Racing krijgt een schietkans via Juan Carlos Arana, maar scoort niet in El Sardinero.
22' In de minuut 22, Racing krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez in Santander.
23' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Santander.
23' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent een vrije trap toe aan Racing op een gevaarlijke plek voor Oviedo.
26' Inworp op de eigen helft voor Oviedo.
26' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent Oviedo een inworp toe op de helft van Racing.
27' In de minuut 27, De thuisploeg incasseert geel op naam van Inigo Vicente.
27' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft Oviedo een vrije trap op de eigen helft.
28' Racing krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez op de helft van Oviedo.
29' In de minuut 29, Inworp voor Racing ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Santander.
30' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Oviedo in Santander.
30' Juan Carlos Arana (Racing) krijgt een eerste gele kaart.
31' Marco Sangalli deed het voorbereidende werk.
31' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in El Sardinero.
31' In de minuut 31, Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent Racing een inworp toe op de helft van Oviedo.
33' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft Racing een doeltrap.
39' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Racing in de buurt van het doel van Oviedo.
40' In de minuut 40, Doeltrap voor Oviedo in El Sardinero.
40' Arbiter Ivan Caparros Hernandez kent een vrije trap toe aan Racing op de eigen helft.
40' Eerste gele kaart voor Masca (Oviedo) in Santander.
41' In de minuut 41, Oviedo krijgt van scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
42' Racing moet opletten als Oviedo van scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
43' In Santander krijgt Oviedo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
43' In de minuut 43, In El Sardinero mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
44' Hoekschop voor Oviedo in El Sardinero. Santiago Colombatto neemt deze vanaf links.
44' In de minuut 44, Het voorbereidende werk werd verricht door Santiago Colombatto.
45' + 1 Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft een inworp aan Oviedo op de eigen helft in El Sardinero.
45' + 1 Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Santander.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor Racing.
45' + 2 Inworp Racing. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 3 Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in El Sardinero.
45' + 4 In de minuut 45, Een schot van Masca (Oviedo) wordt tegengehouden door de verdediging van Racing in Santander.
45' + 5 Oviedo krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez in Santander.
45' + 5 De verdediging van Racing blokkeert een schot van Masca (Oviedo).
45' + 7 In de minuut 45, Jokin Ezkieta (Racing) raakt geblesseerd in Santander. Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez legt de wedstrijd even stil.
45' + 8 De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez laat verder spelen.
45' + 8 Jokin Ezkieta lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Racing.
45' + 8 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Racing mag een doeltrap nemen.
45' + 8 Inworp voor Racing in de buurt van het vijandige doel in El Sardinero.
45' + 8 Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft een inworp aan Oviedo op de eigen helft in El Sardinero.
45' In de minuut 45, De eerste helft op El Sardinero zit erop.
46' Ivan Caparros Hernandez geeft het fluitsignaal in El Sardinero. Racing mag de tweede helft aftrappen.
46' Inworp voor Racing op de helft van Oviedo.
46' In de minuut 46, Inworp voor Racing ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Santander.
47' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
48' Inworp voor Racing in El Sardinero op de eigen helft.
48' In de minuut 48, Racing krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez op de helft van Oviedo.
49' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
49' Inworp op de eigen helft voor Racing.
50' In de minuut 50, Vergeefse doelpoging Marco Sangalli (Racing) in El Sardinero.
50' Racing mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Oviedo in Santander.
51' Arbiter Ivan Caparros Hernandez kent een vrije trap toe aan Racing op de eigen helft.
51' In de minuut 51, Gele kaart in Santander: Sebas Moyano (Oviedo) gaat op de bon bij scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez.
52' Inworp voor Racing in El Sardinero op de eigen helft.
52' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft een inworp aan Oviedo op de eigen helft in El Sardinero.
53' In de minuut 53, Inworp Racing. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
53' In El Sardinero mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
54' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
55' In de minuut 55, Hoekschop voor Oviedo in El Sardinero. Santiago Colombatto neemt deze vanaf links.
56' Oviedo mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Santiago Colombatto in El Sardinero.
57' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft Racing een vrije trap op de eigen helft.
58' In de minuut 58, Bij Oviedo bevindt Borja Baston zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez.
59' Buitenspelpositie Borja Baston (Oviedo).
60' In de minuut 60, Vrije trap voor Racing op de helft van Oviedo.
59' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent een vrije trap toe aan Racing, te nemen op de helft van Oviedo.
61' De 1 wissel van Racing. Yeray Cabanzon komt erin voor Marco Sangalli in El Sardinero.
61' Wissel in Santander: Saul Garcia vervangt Mario Garcia Alvear bij Racing.
62' In de minuut 62, Oviedo heeft Santiago Colombatto gewisseld. Viti neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Luis Miguel Carrion.
62' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent Racing een inworp toe op de helft van Oviedo.
63' Oviedo krijgt van scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
64' In de minuut 64, De uitploeg krijgt een doeltrap in Santander.
65' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in El Sardinero.
66' In de minuut 66, In Santander krijgt Racing op de eigen helft een vrije trap te nemen.
66' Racing verdedigt een schot van Viti, waardoor Oviedo niet tot scoren komt.
66' Lucas Ahijado (Oviedo) krijgt geel van scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez in El Sardinero en moet oppassen.
67' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Santander.
68' In de minuut 68, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in El Sardinero.
69' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
69' Oviedo krijgt van scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
70' In de minuut 70, Inworp Racing. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
70' Inworp op de eigen helft voor Oviedo.
71' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft een inworp aan Oviedo op de eigen helft in El Sardinero.
72' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft Racing een vrije trap op de eigen helft.
71' In de minuut 71, Vrije trap voor Oviedo op de helft van Racing.
73' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Oviedo in Santander.
74' In de minuut 74, De thuisploeg wisselt Aritz Aldasoro voor Ivan Morante Ruiz.
75' Inworp voor Oviedo in El Sardinero op de eigen helft.
75' In de minuut 75, Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft Oviedo een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Racing.
74' Trainer Jose Alberto Lopez Menendez (Racing) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Juan Carlos Arana door Ekain Zenitagoia Arana.
76' Hoekschop voor Oviedo in El Sardinero. Sebas Moyano neemt deze vanaf links.
76' Inworp Racing. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
77' In de minuut 77, Buitenspel Oviedo.
79' De 2-2 gelijkmaker wordt gescoord door Gerard Fernandez Castellano, die een penalty verzilvert in El Sardinero.
78' Strafschop voor Racing!
80' In de minuut 80, Inworp voor Oviedo op de helft van Racing.
81' Vrije trap in El Sardinero. Op de helft van Racing mag Oviedo een vrije trap nemen.
81' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez toont Ruben Gonzalez Alves (Racing) de gele kaart.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent een vrije trap toe aan Oviedo, te nemen op de helft van Racing.
83' Racing brengt Jeremy Arevalo in de plaats van Gerard Fernandez Castellano.
83' Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86' In de minuut 86, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Racing in Santander.
87' Trainer Luis Miguel Carrion gebruikt zijn 2 wissel. Borja Baston wordt door Alex Cardero vervangen bij de uitploeg.
87' De uitploeg vervangt Sebas Moyano door Pelayo Gonzalez Rey.
87' In de minuut 87, Oviedo gebruikt de 4 wissel. Carlos Pomares vervangt Masca.
87' Jaime Seoane neemt de door scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez gegeven hoekschop voor Oviedo in Santander.
88' Viti (Oviedo) schiet de bal op de paal.
88' In de minuut 88, Oviedo mag een hoekschop nemen vanaf links via Jaime Seoane in El Sardinero.
89' De poging van Oier Luengo (Oviedo) mist doel in El Sardinero.
89' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Santander.
89' In de minuut 89, Scheidsrechter Ivan Caparros Hernandez geeft een inworp aan Racing op de eigen helft in El Sardinero.
90' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Ivan Caparros Hernandez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Santander.
90' + 1 Doeltrap voor Oviedo in El Sardinero.
90' + 1 De vierde official geeft 5 minuten extra tijd aan voor de Tweede helft.
90' + 1 Inworp op de eigen helft voor Oviedo.