1' De wedstrijd in Estadio Hernando Siles is begonnen onder leiding van scheidsrechter Esteban Ostojich.
15' In de minuut 15, Roberto Fernandez (Bolivia) krijgt geel.
24' Gele kaart in La Paz: Gabriel Villamil (Bolivia) gaat op de bon bij scheidsrechter Esteban Ostojich.
26' Trainer Gustavo Costas gebruikt zijn eerste wissel. Gabriel Villamil wordt door Moises Villarroel vervangen bij de thuisploeg.
31' Angel di Maria met de assist.
36' Roberto Fernandez (Bolivia) krijgt een tweede gele kaart en moet met rood van het veld.
39' Roberto Fernandez (Bolivia) wordt met rood van het veld gestuurd.
42' De voorzet kwam van Angel di Maria.
45' Trainer Gustavo Costas (Bolivia) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Luciano Ursino door Hector Manuel Cuellar Rosales.
45' In de minuut 45, De thuisploeg vervangt Adrian Jusino door Luis Haquin.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Esteban Ostojich aan dat we gaan rusten in La Paz's Estadio Hernando Siles.
46' Het fluitsignaal klinkt voor de start van de tweede helft.
62' In de minuut 62, De thuisploeg wisselt Jaime Arrascaita voor Fernando Saucedo.
69' Jairo Quinteros (Bolivia) krijgt geel van scheidsrechter Esteban Ostojich in Estadio Hernando Siles en moet oppassen.
73' Bolivia gebruikt de vijfde wissel. Carmelo Algaranaz Anez vervangt Jose Sagredo.
76' In de minuut 76, De eerste wissel van Argentinië. Exequiel Palacios komt erin voor Rodrigo de Paul in Estadio Hernando Siles.
84' Argentinië bouwt zijn voorsprong in La Paz uit tot 0-3 dankzij een doelpunt van Nicolas Gonzalez.
83' Exequiel Palacios deed het voorbereidende werk.
85' In de minuut 85, Wissel in La Paz: Lautaro Martinez vervangt Julian Alvarez bij Argentinië.
85' Argentinië heeft Alexis MacAllister gewisseld. Leandro Paredes neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Lionel Sebastian Scaloni.
86' Argentinië heeft Nicolas Gonzalez gewisseld. Alejandro Garnacho neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Lionel Sebastian Scaloni.
86' In de minuut 86, De thuisploeg incasseert geel op naam van Carmelo Algaranaz Anez.
87' Angel Correa vervangt Enzo Fernandez bij de uitploeg.