1' We zijn begonnen. Mirandes heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Rafael Sanchez Lopez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
1' Inworp op de eigen helft voor Mirandes.
3' Mirandes krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Rafael Sanchez Lopez in Miranda de Ebro.
4' In de minuut 4, Inworp voor Mirandes in Estadio Municipal de Anduva op de eigen helft.
4' Scheidsrechter Rafael Sanchez Lopez kent Mirandes een inworp toe op de helft van Ferrol.
5' Estadio Municipal de Anduva ziet hoe Ilyas Chaira op doel schiet, maar niet scoort voor Mirandes.
7' In de minuut 7, De bal is over de achterlijn geweest. Mirandes mag een doeltrap nemen.
8' In Estadio Municipal de Anduva mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
9' Mirandes krijgt van scheidsrechter Rafael Sanchez Lopez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Rafael Sanchez Lopez geeft een inworp aan Ferrol op de eigen helft in Estadio Municipal de Anduva.
11' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Miranda de Ebro.
13' Inworp Ferrol. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
14' In de minuut 14, Inworp voor Mirandes op de helft van Ferrol.
15' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Mirandes in de buurt van het doel van Ferrol.
16' Doeltrap voor Ferrol in Estadio Municipal de Anduva.
17' In de minuut 17, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ferrol in Miranda de Ebro.
19' Scheidsrechter Rafael Sanchez Lopez geeft Mirandes een doeltrap.
21' Arbiter Rafael Sanchez Lopez kent een vrije trap toe aan Mirandes op de eigen helft.
23' In de minuut 23, In Miranda de Ebro krijgt Mirandes op de eigen helft een vrije trap te nemen.
25' Inworp op de eigen helft voor Ferrol.
26' Heber Pena Picos legt de bal in het net, de uitploeg leidt met 0-1.
29' In de minuut 29, Ferrol krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rafael Sanchez Lopez op de helft van Mirandes.
29' Inworp Ferrol. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
31' In de minuut 31, Heber Pena Picos met de assist.
36' Gabriel Martinez Aguilera staat buitenspel. Mirandes krijgt een vrije trap tegen.
39' Scheidsrechter Rafael Sanchez Lopez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
40' In de minuut 40, Inworp voor Ferrol in Estadio Municipal de Anduva op de eigen helft.
41' Ferrol heeft David Castro Pazos gewisseld. Francisco de la Manzanara neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Cristobal Parralo.
41' Scheidsrechter Rafael Sanchez Lopez geeft een inworp aan Mirandes op de eigen helft in Estadio Municipal de Anduva.
42' In de minuut 42, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Miranda de Ebro.
43' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal de Anduva.
45' + 1 We spelen 7 minuten extra in Estadio Municipal de Anduva.
45' + 1 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Ferrol mag een doeltrap nemen.
45' + 2 Ferrol moet opletten als Mirandes van scheidsrechter Rafael Sanchez Lopez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 3 Inworp voor Ferrol op de helft van Mirandes.
45' + 4 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ferrol in Miranda de Ebro.
45' + 5 Inworp op de eigen helft voor Mirandes.
45' De eerste helft is afgelopen in Miranda de Ebro's Estadio Municipal de Anduva.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Rafael Sanchez Lopez geeft het startsein voor de tweede helft in Miranda de Ebro. Ferrol trapt af.
46' Trainer Alessio Lisci (Mirandes) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Pablo Tomeo door Javier Marton.
46' Scheidsrechter Rafael Sanchez Lopez toont Moises Delgado (Ferrol) de gele kaart.
46' In de minuut 46, Vrije trap in Estadio Municipal de Anduva. Op de helft van Ferrol mag Mirandes een vrije trap nemen.
48' Ilyas Chaira deed het voorbereidende werk.
50' In de minuut 50, Inworp Mirandes. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
51' Gele kaart. Pablo Ramón Parra (Mirandes) gaat op de bon.
52' Inworp voor Ferrol in Estadio Municipal de Anduva op de eigen helft.
53' In de minuut 53, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Rafael Sanchez Lopez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Miranda de Ebro.
54' De scherpte ontbreekt bij Carlos Martin Dominguez (Mirandes). Zijn poging mist doel.
54' De uitploeg krijgt een doeltrap in Miranda de Ebro.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Rafael Sanchez Lopez geeft Ferrol een vrije trap op de eigen helft.
55' Een doelpoging van Carlos Vicente (Ferrol) mist scherpte.
55' Scheidsrechter Rafael Sanchez Lopez geeft Mirandes een doeltrap.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Rafael Sanchez Lopez kent Mirandes een inworp toe op de helft van Ferrol.
58' Doeltrap voor Ferrol in Estadio Municipal de Anduva.
59' Scheidsrechter Rafael Sanchez Lopez geeft een inworp aan Ferrol op de eigen helft in Estadio Municipal de Anduva.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Rafael Sanchez Lopez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
62' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Miranda de Ebro.
63' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Municipal de Anduva.
63' In de minuut 63, In Estadio Municipal de Anduva mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
65' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Miranda de Ebro.
66' Ferrol krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rafael Sanchez Lopez op de helft van Mirandes.
68' In de minuut 68, Inworp voor Mirandes ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Miranda de Ebro.
69' De 2 wissel van Ferrol. Ignacio Agustin Sanchez Romo komt erin voor Heber Pena Picos in Estadio Municipal de Anduva.
69' Ferrol brengt Sabin Merino in de plaats van Alvaro Gimenez.
69' In de minuut 69, Trainer Cristobal Parralo gebruikt zijn 4 wissel. Iker Losada wordt door Alex Lopez vervangen bij de uitploeg.
70' In Miranda de Ebro krijgt Mirandes op de eigen helft een vrije trap te nemen.
71' Mirandes krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rafael Sanchez Lopez op de helft van Ferrol.
72' In de minuut 72, Scheidsrechter Rafael Sanchez Lopez geeft een inworp aan Ferrol op de eigen helft in Estadio Municipal de Anduva.
74' Gabriel Martinez Aguilera schiet op doel maar scoort niet voor Mirandes in Miranda de Ebro.
74' Inworp op de eigen helft voor Ferrol.
75' In de minuut 75, Scheidsrechter Rafael Sanchez Lopez kent een vrije trap toe aan Ferrol, te nemen op de helft van Mirandes.
76' Mirandes mag het vanaf elf meter proberen.
78' De strafschop voor Mirandes wordt gemist door Alvaro Sanz!
78' In de minuut 78, Doeltrap voor Ferrol in Estadio Municipal de Anduva.