1' Scheidsrechter Ruben Avalos Barrera fluit voor het begin van de eerste helft. Ferrol trapt af in Burgos.
1' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Burgos in Burgos.
1' In de minuut 1, Inworp voor Burgos op de helft van Ferrol.
2' Doeltrap voor Ferrol in Municipal El Plantio.
4' Vanaf links mag Daniel Ojeda een hoekschop nemen voor Burgos in Municipal El Plantio.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Ruben Avalos Barrera geeft Burgos een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Ferrol.
4' Ferrol moet opletten als Burgos van scheidsrechter Ruben Avalos Barrera een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
5' Inworp voor Burgos in de buurt van het vijandige doel in Municipal El Plantio.
5' In de minuut 5, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Ruben Avalos Barrera aan de thuisploeg.
5' Doelpoging Burgos! Het schot van Aitor Cordoba Querejeta gaat niet tussen de palen in Burgos.
5' De uitploeg krijgt een doeltrap in Burgos.
6' In de minuut 6, Inworp voor Ferrol in Municipal El Plantio op de eigen helft.
8' Municipal El Plantio ziet hoe Alejandro San Cristobal Sanchez op doel schiet, maar niet scoort voor Burgos.
8' Vergeefse doelpoging Iker Losada (Ferrol).
10' In de minuut 10, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Municipal El Plantio.
10' Buitenspelpositie Ferrol.
10' Inworp Ferrol. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Ruben Avalos Barrera kent een vrije trap toe aan Burgos op een gevaarlijke plek voor Ferrol.
13' De bal is over de achterlijn geweest. Ferrol mag een doeltrap nemen.
13' + 1 Een doelpoging van Borja Gonzalez Tejada (Burgos) in Burgos mist scherpte.
14' In de minuut 14, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
14' Doelpunt! Met een kopbal brengt Daniel Ojeda Burgos op voorsprong. Het staat 1-0 in Burgos.
14' Alejandro San Cristobal Sanchez deed het voorbereidende werk.
17' In de minuut 17, In Municipal El Plantio mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
17' Arbiter Ruben Avalos Barrera kent een vrije trap toe aan Burgos op de eigen helft.
18' Inworp op de eigen helft voor Ferrol.
18' + 1 In de minuut 18, Ferrol krijgt een schietkans via Iker Losada, maar scoort niet.
19' Heber Pena Picos staat buitenspel. Ferrol krijgt een vrije trap tegen.
20' Inworp voor Burgos ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Burgos.
20' In de minuut 20, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Ruben Avalos Barrera een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Burgos.
22' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Burgos.
23' Scheidsrechter Ruben Avalos Barrera geeft Burgos een vrije trap op de eigen helft.
23' In de minuut 23, Eerste gele kaart voor Jesus Jose Bernal Villarig (Ferrol) in Burgos.
24' Inworp voor Burgos in de buurt van het vijandige doel in Municipal El Plantio.
25' Scheidsrechter Ruben Avalos Barrera geeft een inworp aan Burgos op de eigen helft in Municipal El Plantio.
25' In de minuut 25, Ferrol krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ruben Avalos Barrera op de helft van Burgos.
26' Burgos krijgt van scheidsrechter Ruben Avalos Barrera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
28' Hoekschop voor Ferrol in Municipal El Plantio. Heber Pena Picos neemt deze vanaf links.
29' In de minuut 29, Kans voor Ferrol in Municipal El Plantio! De kopbal van David Castro Pazos mist het doel.
29' Scheidsrechter Ruben Avalos Barrera geeft Burgos een doeltrap.
30' Ferrol moet uitkijken als Burgos een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Municipal El Plantio.
30' In de minuut 30, In Municipal El Plantio ziet Daniel Ojeda (Burgos) zijn kopbal op doel gered worden door Ferrol.
31' Ferrol mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Jesus Jose Bernal Villarig in Municipal El Plantio.
32' Heber Pena Picos neemt de door scheidsrechter Ruben Avalos Barrera gegeven hoekschop voor Ferrol in Burgos.
33' In de minuut 33, Ferrol krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ruben Avalos Barrera in Burgos.
33' Pinchi neemt de door scheidsrechter Ruben Avalos Barrera gegeven hoekschop voor Ferrol in Burgos.
34' Scheidsrechter Ruben Avalos Barrera kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
34' In de minuut 34, Vrije trap in Municipal El Plantio. Op de helft van Burgos mag Ferrol een vrije trap nemen.
35' Buitenspel Ferrol. Heber Pena Picos wordt teruggefloten door scheidsrechter Ruben Avalos Barrera.
37' Inworp Ferrol. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
37' In de minuut 37, Inworp op de eigen helft voor Ferrol.
39' Treffer in Municipal El Plantio! Burgos scoort via Borja Gonzalez Tejada de 2-0 en loopt verder uit.
39' De voorzet kwam van Daniel Ojeda.
41' In de minuut 41, De bal is over de achterlijn geweest. Burgos mag een doeltrap nemen.
42' Scheidsrechter Ruben Avalos Barrera geeft een inworp aan Burgos op de eigen helft in Municipal El Plantio.
42' Scheidsrechter Ruben Avalos Barrera kent Ferrol een inworp toe op de helft van Burgos.
44' In de minuut 44, Inworp voor Ferrol in Municipal El Plantio op de eigen helft.
44' Scheidsrechter Ruben Avalos Barrera kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' Scheidsrechter Ruben Avalos Barrera kent een vrije trap toe aan Ferrol, te nemen op de helft van Burgos.
45' In de minuut 45, Ferrol mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 1 3 minuten extra tijd.
45' + 2 Schot op doel van Francisco de la Manzanara. Maar zonder doelpunt voor Ferrol als gevolg.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp Burgos. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 2 Scheidsrechter Ruben Avalos Barrera kent Ferrol een inworp toe op de helft van Burgos.
45' + 3 Doelpoging Ferrol! Het schot van Heber Pena Picos gaat niet tussen de palen.
45' + 3 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Burgos in Burgos.
45' Scheidsrechter Ruben Avalos Barrera maakt een einde aan de eerste helft.
46' Burgos mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Ruben Avalos Barrera fluit en we zijn begonnen.
46' In de minuut 46, Ferrol gebruikt de 1 wissel. Alex Lopez vervangt Francisco de la Manzanara.
47' Alex Lopez mist het doel en scoort niet voor Ferrol.
47' Scheidsrechter Ruben Avalos Barrera geeft Burgos een doeltrap.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Ruben Avalos Barrera geeft Ferrol een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Burgos.
48' Inworp voor Ferrol in Municipal El Plantio op de eigen helft.
50' Vrije trap voor Ferrol op de helft van Burgos.
52' In de minuut 52, Inworp voor Ferrol ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Burgos.
52' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Municipal El Plantio.
52' In Municipal El Plantio mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
53' In de minuut 53, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Ruben Avalos Barrera een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Burgos.
54' De scherpte ontbreekt bij Heber Pena Picos (Ferrol). Zijn poging mist doel.
54' Doeltrap voor Burgos in Municipal El Plantio.
55' In de minuut 55, Inworp op de eigen helft voor Ferrol.
56' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Ferrol in de buurt van het doel van Burgos.
57' Burgos moet opletten als Ferrol van scheidsrechter Ruben Avalos Barrera een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
58' In de minuut 58, Het spel ligt even stil: Borja Gonzalez Tejada (Burgos) is geblesseerd.
58' Er wordt weer gevoetbald!
58' Ferrol krijgt een schietkans via Alex Lopez, maar scoort niet in Municipal El Plantio.
59' In de minuut 59, Burgos is weer compleet nu Borja Gonzalez Tejada weer terug het veld in mag.
59' Scheidsrechter Ruben Avalos Barrera geeft een inworp aan Burgos op de eigen helft in Municipal El Plantio.
59' De 1 wissel van Burgos. Kevin Appin komt erin voor Alejandro San Cristobal Sanchez in Municipal El Plantio.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Ruben Avalos Barrera kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
61' In Burgos krijgt Burgos op de eigen helft een vrije trap te nemen.
61' Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Ruben Avalos Barrera.
62' In de minuut 62, Ferrol mag een hoekschop nemen vanaf links via Heber Pena Picos in Municipal El Plantio.