1' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft het startsein in Madrid. Girona trapt af en de wedstrijd is begonnen.
2' In de minuut 2, Inworp voor Girona ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Madrid.
3' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
3' Inworp voor Girona in de buurt van het vijandige doel in Santiago Bernabeu.
6' Federico Valverde met de assist.
7' Girona mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Real in Madrid.
7' In de minuut 7, In Madrid krijgt Real op de eigen helft een vrije trap te nemen.
8' In Santiago Bernabeu mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
10' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
11' In de minuut 11, Inworp Real. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
12' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Yan Couto (Girona) in Santiago Bernabeu.
12' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Juan Martinez Munuera laat verder spelen.
12' In de minuut 12, Yan Couto (Girona) is weer terug binnen de lijnen.
13' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Madrid.
15' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Real in Madrid.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft Real een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Girona.
18' Girona krijgt van scheidsrechter Juan Martinez Munuera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
18' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
21' In de minuut 21, Gele kaart in Madrid: Juanpe (Girona) gaat op de bon bij scheidsrechter Juan Martinez Munuera.
22' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera kent een vrije trap toe aan Real op een gevaarlijke plek voor Girona.
23' Vergeefse doelpoging Toni Kroos (Real).
25' In de minuut 25, Girona moet opletten als Real van scheidsrechter Juan Martinez Munuera een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
28' Juanpe (Girona) raakt geblesseerd in Madrid. Scheidsrechter Juan Martinez Munuera legt de wedstrijd even stil.
28' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Jude Bellingham (Real).
29' In de minuut 29, De onderbreking is afgelopen in Madrid.
29' Girona is weer compleet nu Juanpe weer terug het veld van Santiago Bernabeu in mag.
29' Jude Bellingham (Real) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
30' In de minuut 30, Arbiter Juan Martinez Munuera kent een vrije trap toe aan Real op de eigen helft.
31' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Santiago Bernabeu.
32' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft een inworp aan Real op de eigen helft in Santiago Bernabeu.
32' In de minuut 32, De poging van Jude Bellingham (Real) mist doel.
32' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft Girona een doeltrap.
33' Inworp op de eigen helft voor Real.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Juan Martinez Munuera kent een vrije trap toe aan Girona, te nemen op de helft van Real.
35' De bal is over de achterlijn geweest. Real mag een doeltrap nemen.
35' Doelpunt in Madrid! Jude Bellingham vergroot de voorsprong tot 2-0 voor Real.
35' In de minuut 35, Vinicius Junior deed het voorbereidende werk.
38' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft Real een vrije trap op de eigen helft.
38' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft Girona een vrije trap op de eigen helft.
41' In de minuut 41, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Santiago Bernabeu.
42' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Santiago Bernabeu.
43' Inworp voor Girona in Santiago Bernabeu op de eigen helft.
45' In de minuut 45, In Madrid krijgt Girona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 1 De vierde official geeft 4 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 De verdediging van Girona blokkeert een schot van Vinicius Junior (Real) in Santiago Bernabeu.
45' + 1 In de minuut 45, Een doelpoging van Jude Bellingham (Real) mist scherpte.
45' + 1 Doeltrap voor Girona in Santiago Bernabeu.
45' + 4 Een doelpoging van Vinicius Junior (Real) in Madrid mist scherpte.
45' + 4 In de minuut 45, De uitploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
45' De eerste helft zit erop in Santiago Bernabeu.
46' Begin van de tweede helft. Real verzorgt de aftrap.
46' In de minuut 46, Pablo Torre Carral vervangt Portu bij de uitploeg.
46' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
47' Girona schiet tussen de palen, maar Miguel Gutierrez ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Madrid.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft Real een doeltrap.
48' Real krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Martinez Munuera op de helft van Girona.
49' Vrije trap in Santiago Bernabeu. Op de helft van Girona mag Real een vrije trap nemen.
50' In de minuut 50, Hoekschop voor Girona in Santiago Bernabeu. Aleix Garcia neemt deze vanaf links.
51' Inworp Girona. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
52' Het spel ligt even stil in Madrid. Jude Bellingham (Real) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
52' In de minuut 52, De onderbreking is afgelopen.
53' Vrije trap voor Girona op de helft van Real.
53' In Madrid kan Jude Bellingham (Real) weer verder.
53' In de minuut 53, Aleix Garcia mist het doel en scoort niet voor Girona.
53' De bal is over de achterlijn geweest. Real mag een doeltrap nemen.
54' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft Real een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Girona.
54' In de minuut 54, Door een doelpunt van Jude Bellingham loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 3-0 in Madrid.
56' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
57' Blessure voor Jude Bellingham (Real). Brahim Diaz komt voor hem het veld in.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Juan Martinez Munuera kent Girona een inworp toe op de helft van Real.
60' Kans voor Real in Santiago Bernabeu! De kopbal van Rodrygo mist het doel.
60' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Girona in Madrid.
60' In de minuut 60, Inworp voor Real op de helft van Girona.
61' Doelpunt! Real breidt de voorsprong tot 4-0 uit via Rodrygo.
63' Aleix Garcia neemt de door scheidsrechter Juan Martinez Munuera gegeven hoekschop voor Girona in Madrid.
63' In de minuut 63, De scherpte ontbreekt bij Miguel Gutierrez (Girona). Zijn poging mist doel.
63' Doeltrap voor Real in Santiago Bernabeu.
64' Inworp voor Girona op de helft van Real.
64' In de minuut 64, In Santiago Bernabeu mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
66' Real krijgt van scheidsrechter Juan Martinez Munuera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
67' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Dani Carvajal (Real).
67' In de minuut 67, Er wordt weer gevoetbald!
68' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Juan Martinez Munuera aan de thuisploeg.
68' Yan Couto (Girona) krijgt geel.
69' In de minuut 69, Dani Carvajal (Real) doet weer mee in Santiago Bernabeu.
69' Inworp op de eigen helft voor Girona.
70' De thuisploeg vervangt Rodrygo door Joselu.
70' In de minuut 70, Trainer Carlo Ancelotti (Real) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Toni Kroos door Luka Modric.
70' Trainer Salva gebruikt zijn 2 wissel. Viktor Tsygankov wordt door Valery Fernandez vervangen bij de uitploeg.
70' Girona heeft Artem Dovbyk gewisseld. Cristhian Stuani neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Salva.
70' In de minuut 70, Wissel in Madrid: Jhon Solis vervangt Ivan Martin bij Girona.
73' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft een inworp aan Real op de eigen helft in Santiago Bernabeu.
76' Arbiter Juan Martinez Munuera kent een vrije trap toe aan Girona op de eigen helft.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Juan Martinez Munuera toont Ferland Mendy (Real) de gele kaart.
77' Girona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Martinez Munuera op de helft van Real.
77' De thuisploeg wisselt Vinicius Junior voor Arda Guler.
78' In de minuut 78, De 5 wissel van Real. Francisco Garcia komt erin voor Ferland Mendy in Santiago Bernabeu.
78' Real moet opletten als Girona van scheidsrechter Juan Martinez Munuera een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
80' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Santiago Bernabeu.
81' In de minuut 81, In Madrid krijgt Real op de eigen helft een vrije trap te nemen.
82' Arbiter Juan Martinez Munuera kent een vrije trap toe aan Girona op de eigen helft.
82' Inworp voor Girona in Santiago Bernabeu op de eigen helft.
83' In de minuut 83, De poging van Francisco Garcia (Real) mist doel in Santiago Bernabeu.
83' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Girona in Madrid.
83' Doelpoging Real! Het schot van Brahim Diaz gaat niet tussen de palen.
83' In de minuut 83, De uitploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
85' Girona krijgt van scheidsrechter Juan Martinez Munuera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
86' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft Real een doeltrap.
87' In de minuut 87, De scherpte ontbreekt bij Yan Couto (Girona). Zijn poging mist doel.
87' Doeltrap voor Real in Santiago Bernabeu.
87' Joselu met de kopkans! Geen doelpunt voor Real in Santiago Bernabeu.
87' In de minuut 87, De bal is over de achterlijn geweest. Girona mag een doeltrap nemen.