1' De wedstrijd gaat van start. Vitesse heeft afgetrapt.
1' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Deventer.
1' In de minuut 1, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Deventer.
3' De bal is over de achterlijn geweest. Go Ahead mag een doeltrap nemen.
4' De poging van Jakob Breum (Go Ahead) mist doel.
4' In de minuut 4, Doeltrap voor Vitesse in De Adelaarshorst.
5' Doelpoging Vitesse! Het schot van Said Hamulic gaat niet tussen de palen.
5' Scheidsrechter Erwin Blank geeft Go Ahead een doeltrap.
6' In de minuut 6, Een doelpoging van Victor Edvardsen (Go Ahead) in Deventer mist scherpte.
6' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vitesse in Deventer.
7' Scheidsrechter Erwin Blank kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Vergeefse doelpoging Philippe Rommens (Go Ahead).
9' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in De Adelaarshorst.
10' Million Manhoef neemt de door scheidsrechter Erwin Blank gegeven hoekschop voor Vitesse in Deventer.
10' In de minuut 10, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Go Ahead in Deventer.
11' In De Adelaarshorst mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' Inworp voor Go Ahead op de helft van Vitesse.
13' In de minuut 13, Vitesse krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Erwin Blank op de helft van Go Ahead.
13' Inworp voor Vitesse in De Adelaarshorst op de eigen helft.
15' De bal is over de achterlijn geweest. Go Ahead mag een doeltrap nemen.
16' In de minuut 16, Kacper Kozlowski (Vitesse) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Go Ahead.
17' Scheidsrechter Erwin Blank geeft een inworp aan Go Ahead op de eigen helft in De Adelaarshorst.
18' Inworp op de eigen helft voor Go Ahead.
19' In de minuut 19, Eerste gele kaart voor Said Hamulic (Vitesse) in Deventer.
19' Inworp Go Ahead. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
21' In de minuut 21, Goal in Deventer! Oliver Valaker Edvardsen brengt Go Ahead op een 1-0 voorsprong.
19' Inworp voor Vitesse in De Adelaarshorst op de eigen helft.
24' In de minuut 24, Buitenspelpositie Go Ahead.
24' Een speler van Vitesse staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Erwin Blank teruggefloten.
24' Jakob Breum mist het doel en scoort niet voor Go Ahead.
24' In de minuut 24, Doeltrap voor Vitesse in De Adelaarshorst.
25' Scheidsrechter Erwin Blank kent Vitesse een inworp toe op de helft van Go Ahead.
26' Inworp Go Ahead. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Erwin Blank geeft een inworp aan Go Ahead op de eigen helft in De Adelaarshorst.
26' Inworp op de eigen helft voor Go Ahead.
27' Inworp voor Go Ahead op de helft van Vitesse.
28' In de minuut 28, Go Ahead krijgt een schietkans via Philippe Rommens, maar scoort niet.
28' In De Adelaarshorst mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
29' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Deventer.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Erwin Blank kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
31' Victor Edvardsen schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Vitesse in De Adelaarshorst.
31' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Deventer.
32' In de minuut 32, Een doelpoging van Marco van Ginkel (Vitesse) mist scherpte.
32' Scheidsrechter Erwin Blank geeft Go Ahead een doeltrap.
33' Vitesse krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Erwin Blank op de helft van Go Ahead.
34' In de minuut 34, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in De Adelaarshorst.
35' Inworp voor Vitesse in De Adelaarshorst op de eigen helft.
36' De verdediging van Vitesse blokkeert een schot van Bas Kuipers (Go Ahead).
37' In de minuut 37, Inworp Vitesse. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
38' Een schot van Oliver Valaker Edvardsen (Go Ahead) wordt geblokkeerd door een verdediger van Vitesse.
39' Go Ahead krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Erwin Blank in Deventer.
39' In de minuut 39, Philippe Rommens neemt de door scheidsrechter Erwin Blank gegeven hoekschop voor Go Ahead in Deventer.
41' Scheidsrechter Erwin Blank geeft Vitesse een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Go Ahead.
42' De uitploeg krijgt een doeltrap in Deventer.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Erwin Blank geeft een inworp aan Vitesse op de eigen helft in De Adelaarshorst.
43' Scheidsrechter Erwin Blank kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
44' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vitesse in Deventer.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Erwin Blank geeft Go Ahead een vrije trap op de eigen helft.
45' + 1 De bal is over de achterlijn geweest. Go Ahead mag een doeltrap nemen.
45' + 1 Doeltrap voor Vitesse in De Adelaarshorst.
45' + 2 In de minuut 45, We krijgen 2 minuten extra tijd.
45' + 2 Bas Kuipers deed het voorbereidende werk.
45' + 3 In de minuut 45, Scheidsrechter Erwin Blank kent Go Ahead een inworp toe op de helft van Vitesse.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' Begin van de tweede helft. Go Ahead verzorgt de aftrap.
46' In de minuut 46, Wissel in Deventer: Mathijs Tielemans vervangt Enzo Cornelisse bij Vitesse.
46' Vitesse gebruikt de 2 wissel. Joel Axel Krister Voelkerling Persson vervangt Said Hamulic.
46' De uitploeg vervangt Kacper Kozlowski door Amine Boutrah.
46' In de minuut 46, Vitesse krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Erwin Blank op de helft van Go Ahead.
48' Scheidsrechter Erwin Blank geeft Go Ahead een doeltrap.
49' Een schot van Melle Meulensteen (Vitesse) smoort in de verdediging van Go Ahead.
49' In de minuut 49, Go Ahead moet opletten als Vitesse van scheidsrechter Erwin Blank een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
50' Inworp voor Vitesse in de buurt van het vijandige doel in De Adelaarshorst.
51' Vitesse krijgt een schietkans via Marco van Ginkel, maar scoort niet in De Adelaarshorst.
51' In de minuut 51, Inworp op de eigen helft voor Vitesse.
52' Inworp voor Vitesse in De Adelaarshorst op de eigen helft.
56' Inworp op de eigen helft voor Go Ahead.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Erwin Blank kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
57' Arbiter Erwin Blank kent een vrije trap toe aan Vitesse op de eigen helft.
58' Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Erwin Blank.
59' In de minuut 59, In Deventer krijgt Go Ahead op de eigen helft een vrije trap te nemen.
59' Go Ahead krijgt van scheidsrechter Erwin Blank op eigen helft een vrije trap toegewezen.
60' Scheidsrechter Erwin Blank geeft Vitesse een vrije trap op de eigen helft.
60' In de minuut 60, Go Ahead bouwt zijn voorsprong in Deventer uit tot 2-0 dankzij een doelpunt van Oliver Valaker Edvardsen.
' De scheidsrechter fluit voor een onderbreking.
61' Arbiter Erwin Blank kent een vrije trap toe aan Go Ahead op de eigen helft.
61' In de minuut 61, Victor Edvardsen scoort in eigen doel en brengt zo de score op 3-0.
64' De poging van Victor Edvardsen (Go Ahead) mist doel in De Adelaarshorst.
64' Doeltrap voor Vitesse in De Adelaarshorst.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Erwin Blank geeft een inworp aan Vitesse op de eigen helft in De Adelaarshorst.
65' Inworp Vitesse. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
66' Vitesse verdedigt een schot van Jakob Breum, waardoor Go Ahead niet tot scoren komt.
66' In de minuut 66, Schot op doel van Jakob Breum. Maar zonder doelpunt voor Go Ahead als gevolg.
67' Doelpoging Vitesse! Het schot van Marco van Ginkel gaat niet tussen de palen in Deventer.
67' Scheidsrechter Erwin Blank geeft Go Ahead een doeltrap.
67' In de minuut 67, Vergeefse doelpoging Mathijs Tielemans (Vitesse) in De Adelaarshorst.
69' Inworp voor Go Ahead in De Adelaarshorst op de eigen helft.
70' Inworp voor Vitesse op de helft van Go Ahead.
71' In de minuut 71, De kopbal van Dominik Oroz belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Vitesse.
71' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Go Ahead in Deventer.
71' Arcus Carlens vervangt Dominik Oroz bij de uitploeg.
72' In de minuut 72, Bij Go Ahead komt Enric Llansana er in. Hij vervangt Philippe Rommens.
72' Trainer Rene Hake (Go Ahead) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Victor Edvardsen door Bobby Adekanye.
72' Go Ahead heeft Oliver Valaker Edvardsen gewisseld. Sylla Sow neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Rene Hake.
73' In de minuut 73, In De Adelaarshorst mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.