1' De eerste helft gaat van start in Sittard-Geleen. Fortuna mag aftrappen.
1' Scheidsrechter Allard Lindhout kent Almelo een inworp toe op de helft van Fortuna.
1' In de minuut 1, In Fortuna Sittard Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
2' Inworp voor Almelo in de buurt van het vijandige doel in Fortuna Sittard Stadion.
2' Inworp voor Fortuna in Fortuna Sittard Stadion op de eigen helft.
3' In de minuut 3, Inworp voor Fortuna ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sittard-Geleen.
3' Scheidsrechter Allard Lindhout geeft een inworp aan Almelo op de eigen helft in Fortuna Sittard Stadion.
3' Scheidsrechter Allard Lindhout geeft Almelo een vrije trap op de eigen helft.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Allard Lindhout kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
5' Hoekschop voor Almelo in Fortuna Sittard Stadion. Thomas Bruns neemt deze vanaf rechts.
6' Fortuna krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Allard Lindhout in Sittard-Geleen.
6' De assist kwam van Alen Halilovic.
7' Inworp Almelo. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
8' In de minuut 8, In Sittard-Geleen krijgt Almelo op de eigen helft een vrije trap te nemen.
9' Inworp op de eigen helft voor Fortuna.
10' In de minuut 10, Arbiter Allard Lindhout kent een vrije trap toe aan Almelo op de eigen helft.
11' Een schot van Kaj Sierhuis (Fortuna) wordt tegengehouden door de verdediging van Almelo in Sittard-Geleen.
11' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Fortuna Sittard Stadion.
13' In de minuut 13, Almelo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Allard Lindhout op de helft van Fortuna.
13' Inworp voor Fortuna in Fortuna Sittard Stadion op de eigen helft.
15' Thomas Bruns neemt de door scheidsrechter Allard Lindhout gegeven hoekschop voor Almelo in Sittard-Geleen.
15' In de minuut 15, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
16' Scheidsrechter Allard Lindhout geeft een inworp aan Almelo op de eigen helft in Fortuna Sittard Stadion.
17' Inworp voor Almelo op de helft van Fortuna.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Allard Lindhout kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
19' Scheidsrechter Allard Lindhout geeft Almelo een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Fortuna.
19' Inworp Fortuna. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
22' In de minuut 22, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sittard-Geleen.
22' Scheidsrechter Allard Lindhout kent een vrije trap toe aan Almelo, te nemen op de helft van Fortuna.
24' Vanaf links mag Ivo Pinto een hoekschop nemen voor Fortuna in Fortuna Sittard Stadion.
25' De voorzet kwam van Kaj Sierhuis.
28' Mario Engels (Almelo) krijgt geel.
28' In de minuut 28, Fortuna krijgt van scheidsrechter Allard Lindhout op eigen helft een vrije trap toegewezen.
30' Vergeefse doelpoging Rosier Loreintz (Fortuna).
30' Fortuna mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Ivo Pinto in Fortuna Sittard Stadion.
31' In de minuut 31, Vrije trap voor Fortuna op de helft van Almelo.
31' Fortuna Sittard Stadion ziet hoe Milan Robberechts op doel schiet, maar niet scoort voor Fortuna.
31' De bal is over de achterlijn geweest. Fortuna mag een doeltrap nemen.
32' In de minuut 32, Inworp voor Fortuna op de helft van Almelo.
32' Vergeefse doelpoging Deroy Duarte (Fortuna) in Fortuna Sittard Stadion.
32' De marge wordt vergroot door een doelpunt van Alen Halilovic. 3-0!
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Allard Lindhout geeft een inworp aan Fortuna op de eigen helft in Fortuna Sittard Stadion.
37' Sava-Arangel Cestic schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Fortuna in Fortuna Sittard Stadion.
39' Hoekschop voor Fortuna in Fortuna Sittard Stadion. Ivo Pinto neemt deze vanaf rechts.
40' In de minuut 40, Ivo Pinto neemt de door scheidsrechter Allard Lindhout gegeven hoekschop voor Fortuna in Sittard-Geleen.
40' Inigo Cordoba met de assist.
42' In de minuut 42, Almelo krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Allard Lindhout in Sittard-Geleen.
42' Scheidsrechter Allard Lindhout kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
43' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sittard-Geleen.
43' In de minuut 43, Sem Scheperman gaat in het boekje van de scheidsrechter.
43' In Sittard-Geleen krijgt Fortuna op de eigen helft een vrije trap te nemen.
44' De uitploeg krijgt een doeltrap in Sittard-Geleen.
44' In de minuut 44, Fortuna krijgt van scheidsrechter Allard Lindhout op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' Almelo moet uitkijken als Fortuna een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Fortuna Sittard Stadion.
45' + 1 We spelen 3 minuten extra in Fortuna Sittard Stadion.
45' + 1 In de minuut 45, Fortuna mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Almelo in Sittard-Geleen.
45' + 1 Ivo Pinto neemt de door scheidsrechter Allard Lindhout gegeven hoekschop voor Fortuna in Sittard-Geleen.
45' + 2 Doeltrap voor Almelo in Fortuna Sittard Stadion.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp voor Fortuna in Fortuna Sittard Stadion op de eigen helft.
45' + 3 Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Allard Lindhout een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Sittard-Geleen.
45' De eerste helft zit erop in Fortuna Sittard Stadion.
46' In de minuut 46, Allard Lindhout geeft het fluitsignaal in Fortuna Sittard Stadion. Almelo mag de tweede helft aftrappen.
46' Inworp Almelo. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
47' Thomas Bruns met de kopkans! Geen doelpunt voor Almelo in Fortuna Sittard Stadion.
47' In de minuut 47, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fortuna in Sittard-Geleen.
48' Almelo moet opletten als Fortuna van scheidsrechter Allard Lindhout een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
49' Buitenspel Fortuna.
49' In de minuut 49, Trainer John Lammers (Almelo) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Sava-Arangel Cestic door Sven Sonnenberg.
49' De 2 wissel van Almelo. Bryan Limbombe komt erin voor Anas Ouahim in Fortuna Sittard Stadion.
49' Almelo brengt Jetro Willems in de plaats van Sem Scheperman.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Allard Lindhout kent Fortuna een inworp toe op de helft van Almelo.
51' In Fortuna Sittard Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
52' Almelo krijgt een schietkans via Emil Hansson, maar scoort niet in Fortuna Sittard Stadion.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Allard Lindhout toont Thomas Bruns (Almelo) de gele kaart.
53' Scheidsrechter Allard Lindhout geeft Fortuna een vrije trap op de eigen helft.
55' Fortuna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Allard Lindhout op de helft van Almelo.
56' In de minuut 56, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Fortuna Sittard Stadion.
58' Vrije trap in Fortuna Sittard Stadion. Op de helft van Fortuna mag Almelo een vrije trap nemen.
59' Inworp op de eigen helft voor Fortuna.
60' In de minuut 60, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Fortuna Sittard Stadion.