1' RKC heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' In Fortuna Sittard Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
1' In de minuut 1, Buitenspelpositie van de thuisploeg.
2' Arbiter Joey Kooij kent een vrije trap toe aan Fortuna op de eigen helft.
4' Vanaf links mag Alen Halilovic een hoekschop nemen voor Fortuna in Fortuna Sittard Stadion.
4' In de minuut 4, Fortuna krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Joey Kooij in Sittard-Geleen.
5' Inworp voor RKC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sittard-Geleen.
5' Inworp op de eigen helft voor Fortuna.
6' In de minuut 6, Doeltrap voor RKC in Fortuna Sittard Stadion.
7' Scheidsrechter Joey Kooij kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
8' Kans voor RKC in Fortuna Sittard Stadion! De kopbal van Michiel Kramer mist het doel.
8' In de minuut 8, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fortuna in Sittard-Geleen.
9' Fortuna moet opletten als RKC van scheidsrechter Joey Kooij een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
9' Inworp voor RKC in de buurt van het vijandige doel in Fortuna Sittard Stadion.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Joey Kooij geeft RKC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Fortuna.
11' Inworp voor RKC op de helft van Fortuna.
11' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Fortuna Sittard Stadion.
12' In de minuut 12, Denilho Cleonise mist het doel en scoort niet voor RKC in Fortuna Sittard Stadion.
12' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Sittard-Geleen.
12' Inworp voor RKC in Fortuna Sittard Stadion op de eigen helft.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Joey Kooij geeft Fortuna een vrije trap op de eigen helft.
14' Tijjani Noslin met de kopkans! Geen doelpunt voor Fortuna in Fortuna Sittard Stadion.
14' De bal is over de achterlijn geweest. RKC mag een doeltrap nemen.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Joey Kooij geeft RKC een doeltrap.
16' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sittard-Geleen.
18' Scheidsrechter Joey Kooij kent Fortuna een inworp toe op de helft van RKC.
18' In de minuut 18, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
19' RKC moet opletten als Fortuna van scheidsrechter Joey Kooij een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
20' Fortuna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Joey Kooij op de helft van RKC.
20' In de minuut 20, Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Joey Kooij.
22' Scheidsrechter Joey Kooij kent RKC een inworp toe op de helft van Fortuna.
23' Vrije trap in Fortuna Sittard Stadion. Op de helft van RKC mag Fortuna een vrije trap nemen.
24' In de minuut 24, Arianit Ferati blesseert zich bij Fortuna, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Fortuna Sittard Stadion.
25' De wedstrijd is weer hervat.
25' De uitploeg krijgt een doeltrap in Sittard-Geleen.
26' In de minuut 26, Arianit Ferati (Fortuna) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
26' Een doelpoging van Kaj Sierhuis (Fortuna) mist scherpte.
26' Scheidsrechter Joey Kooij geeft RKC een doeltrap.
27' In de minuut 27, Inworp Fortuna. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
28' De scherpte ontbreekt bij Arianit Ferati (Fortuna). Zijn poging mist doel in Sittard-Geleen.
28' De bal is over de achterlijn geweest. RKC mag een doeltrap nemen.
29' In de minuut 29, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Fortuna Sittard Stadion.
30' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Joey Kooij een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Sittard-Geleen.
30' Julian Lelieveld gaat in het boekje van de scheidsrechter.
31' In de minuut 31, Inworp voor Fortuna in de buurt van het vijandige doel in Fortuna Sittard Stadion.
32' Fortuna mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Alen Halilovic in Fortuna Sittard Stadion.
32' Een doelpoging van Tijjani Noslin (Fortuna) in Sittard-Geleen mist scherpte.
32' In de minuut 32, De bal gaat buiten. Doeltrap voor RKC in Sittard-Geleen.
34' RKC krijgt van scheidsrechter Joey Kooij op eigen helft een vrije trap toegewezen.
34' In Sittard-Geleen krijgt RKC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Joey Kooij kent een vrije trap toe aan Fortuna, te nemen op de helft van RKC.
34' Rodrigo Guth mist een kopkans voor Fortuna.
34' Doeltrap voor RKC in Fortuna Sittard Stadion.
35' In de minuut 35, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sittard-Geleen.
35' Arbiter Joey Kooij kent een vrije trap toe aan Fortuna op de eigen helft.
36' Doeltrap voor RKC in Fortuna Sittard Stadion.
37' In de minuut 37, Jurien Gaari vervangt Julian Lelieveld bij de uitploeg.
38' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
39' Scheidsrechter Joey Kooij geeft een inworp aan RKC op de eigen helft in Fortuna Sittard Stadion.
39' In de minuut 39, Inworp voor RKC op de helft van Fortuna.
40' In Fortuna Sittard Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
41' De uitploeg incasseert geel op naam van Jurien Gaari.
41' In de minuut 41, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fortuna in Sittard-Geleen.
42' De bal is over de achterlijn geweest. RKC mag een doeltrap nemen.
43' Inworp voor RKC in Fortuna Sittard Stadion op de eigen helft.
44' In de minuut 44, Vrije trap voor RKC op de helft van Fortuna.
45' RKC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Joey Kooij op de helft van Fortuna.
45' + 1 Buitenspel van de uitploeg.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Joey Kooij laat nog 2 minuten doorspelen in Sittard-Geleen.
45' + 2 Scheidsrechter Joey Kooij kent RKC een inworp toe op de helft van Fortuna.
45' + 2 Inworp Fortuna. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Joey Kooij geeft een inworp aan Fortuna op de eigen helft in Fortuna Sittard Stadion.
45' + 2 In Fortuna Sittard Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Joey Kooij fluit en Fortuna trapt af. De tweede helft in Sittard-Geleen is van start gegaan.
46' Trainer Henk Fraser gebruikt zijn 2 wissel. Denilho Cleonise wordt door Zakaria Bakkali vervangen bij de uitploeg.
46' Fortuna heeft Mitchell Dijks gewisseld. Siemen Voet neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Danny Buijs.
46' In de minuut 46, Inworp voor Fortuna op de helft van RKC.
48' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Joey Kooij een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Sittard-Geleen.
49' RKC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Joey Kooij op de helft van Fortuna.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Joey Kooij geeft Fortuna een vrije trap op de eigen helft.
50' Yassin Oukili mist het doel en scoort niet voor RKC in Fortuna Sittard Stadion.
50' RKC mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Fortuna in Sittard-Geleen.
51' In de minuut 51, Dario van den Buijs (RKC) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
52' Fortuna schiet tussen de palen, maar Inigo Cordoba ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
53' Poging met het hoofd van Michiel Kramer (RKC), maar hij mist het doel.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Joey Kooij geeft Fortuna een doeltrap.
55' Fortuna verdedigt een schot van Chris Lokesa, waardoor RKC niet tot scoren komt.
55' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Sittard-Geleen.
56' In de minuut 56, Inworp op de eigen helft voor RKC.
58' De bal is over de achterlijn geweest. Fortuna mag een doeltrap nemen.
58' In de minuut 58, Trainer Henk Fraser (RKC) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Chris Lokesa door Reuven Niemeijer.
58' RKC brengt Richonell Margaret in de plaats van Filip Stevanovic.
59' Een schot van Tijjani Noslin (Fortuna) wordt geblokkeerd door een verdediger van RKC.
57' RKC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Joey Kooij in Sittard-Geleen.
59' In de minuut 59, Hoekschop voor Fortuna in Fortuna Sittard Stadion. Alen Halilovic neemt deze vanaf rechts.
59' Alen Halilovic mist het doel en scoort niet voor Fortuna.
60' Scheidsrechter Joey Kooij kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
61' In de minuut 61, Fortuna mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
62' Doelpoging Fortuna! Het schot van Arianit Ferati gaat niet tussen de palen in Sittard-Geleen.
62' Scheidsrechter Joey Kooij geeft RKC een doeltrap.
63' In de minuut 63, Scheidsrechter Joey Kooij kent een vrije trap toe aan RKC, te nemen op de helft van Fortuna.
64' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Sittard-Geleen.
65' Alen Halilovic schiet op doel maar scoort niet voor Fortuna.
65' In de minuut 65, Fortuna mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Alen Halilovic in Fortuna Sittard Stadion.
67' Hoekschop voor Fortuna in Fortuna Sittard Stadion. Tijjani Noslin neemt deze vanaf links.
67' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Fortuna in de buurt van het doel van RKC.
68' In de minuut 68, Doelpoging Fortuna! Het schot van Alen Halilovic gaat niet tussen de palen.
68' De bal gaat buiten. Doeltrap voor RKC in Sittard-Geleen.
70' Schot op doel van Reuven Niemeijer. Maar zonder doelpunt voor RKC als gevolg.
70' In de minuut 70, Vergeefse doelpoging Zakaria Bakkali (RKC).
71' Inworp voor Fortuna ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sittard-Geleen.
72' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Fortuna Sittard Stadion.
72' In de minuut 72, Scheidsrechter Joey Kooij geeft een gele kaart aan Siemen Voet (Fortuna).
73' De scherpte ontbreekt bij Yassin Oukili (RKC). Zijn poging mist doel.
73' Doeltrap voor Fortuna in Fortuna Sittard Stadion.
75' Reuven Niemeijer kopt namens RKC op doel, zonder doelpunt als resultaat.
75' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Sittard-Geleen.
77' In de minuut 77, Ivo Pinto raakt geblesseerd bij Fortuna en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
77' Bij Fortuna komt Ragnar Oratmangoen er in. Hij vervangt Kaj Sierhuis.
77' De thuisploeg vervangt Arianit Ferati door Rosier Loreintz.
78' In de minuut 78, De onderbreking is afgelopen.
74' In de minuut 74, Fortuna krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Joey Kooij in Sittard-Geleen.
78' In Sittard-Geleen kan Ivo Pinto (Fortuna) weer verder.
79' Vanaf rechts mag Tijjani Noslin een hoekschop nemen voor Fortuna in Fortuna Sittard Stadion.
79' In de minuut 79, Inworp voor RKC op de helft van Fortuna.
80' De uitploeg krijgt een doeltrap in Sittard-Geleen.
81' Fortuna krijgt van scheidsrechter Joey Kooij op eigen helft een vrije trap toegewezen.
81' In de minuut 81, Inworp voor Fortuna in Fortuna Sittard Stadion op de eigen helft.
82' Scheidsrechter Joey Kooij geeft een inworp aan RKC op de eigen helft in Fortuna Sittard Stadion.
83' Inworp op de eigen helft voor RKC.
84' In de minuut 84, Scheidsrechter Joey Kooij geeft Fortuna een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van RKC.
85' Fortuna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Joey Kooij op de helft van RKC.
86' RKC moet opletten als Fortuna van scheidsrechter Joey Kooij een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
86' In de minuut 86, In Sittard-Geleen krijgt RKC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
87' Scheidsrechter Joey Kooij geeft Fortuna een vrije trap op de eigen helft.
87' De thuisploeg neemt de leiding door een doelpunt van Tijjani Noslin. Het staat 1-0 in Fortuna Sittard Stadion.
88' In de minuut 88, Tijjani Noslin (Fortuna) krijgt geel.
89' De verdediging van Fortuna blokkeert een schot van Richonell Margaret (RKC).