1' De wedstrijd gaat van start. Heerenveen heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Inworp Fortuna. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
2' Vrije trap in Fortuna Sittard Stadion. Op de helft van Heerenveen mag Fortuna een vrije trap nemen.
3' Doeltrap voor Heerenveen in Fortuna Sittard Stadion.
3' In de minuut 3, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Sittard-Geleen.
4' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Heerenveen in Sittard-Geleen.
4' Scheidsrechter Jannick van der Laan geeft een inworp aan Fortuna op de eigen helft in Fortuna Sittard Stadion.
5' In de minuut 5, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Fortuna Sittard Stadion.
8' Scheidsrechter Jannick van der Laan geeft Heerenveen een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Fortuna.
11' Inworp voor Fortuna in Fortuna Sittard Stadion op de eigen helft.
13' In de minuut 13, In Fortuna Sittard Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
14' Gele kaart in Sittard-Geleen: Simon Olsson (Heerenveen) gaat op de bon bij scheidsrechter Jannick van der Laan.
14' Vrije trap voor Fortuna op de helft van Heerenveen.
15' In de minuut 15, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
15' Arbiter Jannick van der Laan kent een vrije trap toe aan Heerenveen op de eigen helft.
16' Heerenveen krijgt een schietkans via Pelle van Amersfoort, maar scoort niet in Fortuna Sittard Stadion.
17' In de minuut 17, De bal is over de achterlijn geweest. Heerenveen mag een doeltrap nemen.
18' Inworp op de eigen helft voor Fortuna.
19' In de minuut 19, Patrik Walemark deed het voorbereidende werk.
21' De uitploeg krijgt een doeltrap in Sittard-Geleen.
21' Scheidsrechter Jannick van der Laan kent een vrije trap toe aan Heerenveen, te nemen op de helft van Fortuna.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Jannick van der Laan kent Heerenveen een inworp toe op de helft van Fortuna.
23' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Fortuna Sittard Stadion.
24' In de minuut 24, De voorzet kwam van Patrik Walemark.
26' In Sittard-Geleen krijgt Fortuna op de eigen helft een vrije trap te nemen.
26' Heerenveen krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jannick van der Laan op de helft van Fortuna.
27' In de minuut 27, Inworp voor Fortuna ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sittard-Geleen.
27' Scheidsrechter Jannick van der Laan geeft Heerenveen een vrije trap op de eigen helft.
28' Fortuna krijgt van scheidsrechter Jannick van der Laan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Jannick van der Laan geeft Fortuna een vrije trap op de eigen helft.
30' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Fortuna Sittard Stadion.
31' Inworp voor Heerenveen op de helft van Fortuna.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Jannick van der Laan kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
35' Arbiter Jannick van der Laan kent een vrije trap toe aan Fortuna op de eigen helft.
36' In Fortuna Sittard Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
36' In de minuut 36, Inworp voor Fortuna in de buurt van het vijandige doel in Fortuna Sittard Stadion.
37' Inworp voor Fortuna in Fortuna Sittard Stadion op de eigen helft.
38' Scheidsrechter Jannick van der Laan geeft Heerenveen een doeltrap.
39' In de minuut 39, De uitploeg krijgt een doeltrap in Sittard-Geleen.
40' Scheidsrechter Jannick van der Laan geeft een inworp aan Fortuna op de eigen helft in Fortuna Sittard Stadion.
40' Scheidsrechter Jannick van der Laan kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
41' In de minuut 41, Heerenveen krijgt van scheidsrechter Jannick van der Laan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
42' In Sittard-Geleen krijgt Heerenveen op de eigen helft een vrije trap te nemen.
44' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jannick van der Laan een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Sittard-Geleen.
45' In de minuut 45, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sittard-Geleen.
45' + 1 In Sittard-Geleen worden nog 1 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' In de minuut 46, De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Fortuna trapt af.
46' Fortuna gebruikt de 1 wissel. Arianit Ferati vervangt Rosier Loreintz.
46' Trainer Danny Buijs (Fortuna) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Kristoffer Peterson door Ragnar Oratmangoen.
46' In de minuut 46, Inworp op de eigen helft voor Heerenveen.
47' Heerenveen moet opletten als Fortuna van scheidsrechter Jannick van der Laan een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
47' In Sittard-Geleen krijgt Heerenveen op de eigen helft een vrije trap te nemen.
48' In de minuut 48, Doeltrap voor Fortuna in Fortuna Sittard Stadion.
49' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
50' Inworp Heerenveen. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
53' In de minuut 53, Fortuna krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jannick van der Laan in Sittard-Geleen.
53' Scheidsrechter Jannick van der Laan geeft Heerenveen een doeltrap.
54' Scheidsrechter Jannick van der Laan kent een vrije trap toe aan Heerenveen, te nemen op de helft van Fortuna.
55' In de minuut 55, Vrije trap voor Heerenveen op de helft van Fortuna.
55' Ivo Pinto (Fortuna) krijgt geel.
55' Luuk Brouwers (Heerenveen) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
55' In de minuut 55, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jannick van der Laan een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Sittard-Geleen.
56' Arbiter Jannick van der Laan kent een vrije trap toe aan Fortuna op de eigen helft.
56' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Fortuna Sittard Stadion.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Jannick van der Laan fluit voor een penalty in het voordeel van Fortuna.
60' Goal in Sittard-Geleen! Alen Halilovic scoort vanaf elf meter en verkleint de achterstand van de thuisploeg tot 1-2.
61' Vrije trap in Fortuna Sittard Stadion. Op de helft van Fortuna mag Heerenveen een vrije trap nemen.
61' In de minuut 61, Osame Sahraoui schiet op doel maar scoort niet voor Heerenveen.
62' De bal is over de achterlijn geweest. Heerenveen mag een doeltrap nemen.
62' Inworp voor Fortuna op de helft van Heerenveen.
63' In de minuut 63, De thuisploeg komt langszij dankzij een kopbal van Rodrigo Guth. 2-2!
64' De uitploeg wisselt Simon Olsson voor Thom Haye.
64' Heerenveen heeft Patrik Walemark gewisseld. Che Nunnely neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Kees Van Wonderen.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Jannick van der Laan kent Fortuna een inworp toe op de helft van Heerenveen.
67' Che Nunnely mist het doel en scoort niet voor Heerenveen.
67' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fortuna in Sittard-Geleen.
67' In de minuut 67, Fortuna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jannick van der Laan op de helft van Heerenveen.
69' Inworp voor Fortuna ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sittard-Geleen.
69' De verdediging van Heerenveen blokkeert een schot van Alen Halilovic (Fortuna) in Fortuna Sittard Stadion.
69' In de minuut 69, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Heerenveen in Sittard-Geleen.
69' Scheidsrechter Jannick van der Laan kent Fortuna een inworp toe op de helft van Heerenveen.
70' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Fortuna Sittard Stadion.
71' In de minuut 71, Heerenveen krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jannick van der Laan op de helft van Fortuna.
72' De assist kwam van Pelle van Amersfoort.
74' In de minuut 74, Scheidsrechter Jannick van der Laan geeft een inworp aan Heerenveen op de eigen helft in Fortuna Sittard Stadion.
74' Een doelpoging van Syb van Ottele (Heerenveen) mist scherpte.
74' De bal is over de achterlijn geweest. Fortuna mag een doeltrap nemen.
76' In de minuut 76, Alen Halilovic neemt de door scheidsrechter Jannick van der Laan gegeven hoekschop voor Fortuna in Sittard-Geleen.