1' De wedstrijd is begonnen.
6' In de minuut 6, Inworp op de eigen helft voor Sparta.
7' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Sparta in de buurt van het doel van RKC.
8' Scheidsrechter Stefan de Groot toont Jurien Gaari (RKC) de gele kaart.
8' In de minuut 8, Schot op doel van Charles-Andreas Brym. Maar zonder doelpunt voor Sparta als gevolg.
10' De poging van Shunsuke Mito (Sparta) mist doel.
10' Doeltrap voor RKC in Mandemakers Stadion.
12' In de minuut 12, RKC schiet tussen de palen, maar Denilho Cleonise ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
13' De uitploeg krijgt een doeltrap in Waalwijk.
16' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Stefan de Groot een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Waalwijk.
16' In de minuut 16, De verdediging van Sparta blokkeert een schot van Dario van den Buijs (RKC) in Mandemakers Stadion.
17' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Mandemakers Stadion.
18' De scherpte ontbreekt bij Chris Lokesa (RKC). Zijn poging mist doel.
18' In de minuut 18, De bal is over de achterlijn geweest. Sparta mag een doeltrap nemen.
19' Sparta krijgt een schietkans via Charles-Andreas Brym, maar scoort niet.
22' Vrije trap voor Sparta op de helft van RKC.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Stefan de Groot kent een vrije trap toe aan Sparta, te nemen op de helft van RKC.
25' Scheidsrechter Stefan de Groot kent Sparta een inworp toe op de helft van RKC.
27' Scheidsrechter Stefan de Groot geeft Sparta een vrije trap op de eigen helft.
28' In de minuut 28, Doelpoging RKC! Het schot van Yassin Oukili gaat niet tussen de palen in Waalwijk.
28' Scheidsrechter Stefan de Groot geeft Sparta een doeltrap.
33' Sparta krijgt van scheidsrechter Stefan de Groot op eigen helft een vrije trap toegewezen.
34' In de minuut 34, De bal gaat buiten. Doeltrap voor RKC in Waalwijk.
34' In Mandemakers Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
36' Sparta krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Stefan de Groot op de helft van RKC.
37' In de minuut 37, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sparta in Waalwijk.
38' Arno Verschueren schiet op doel maar scoort niet voor Sparta in Waalwijk.
38' Inworp voor Sparta op de helft van RKC.
39' In de minuut 39, Vergeefse doelpoging Denilho Cleonise (RKC) in Mandemakers Stadion.
45' + 1 We krijgen 1 minuten extra tijd.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' In de minuut 46, De bal rolt weer in Waalwijk, waar Stefan de Groot heeft gefloten voor het begin van de tweede helft in Mandemakers Stadion.
46' De thuisploeg wisselt Jurien Gaari voor Julian Lelieveld.
46' Gele kaart in Waalwijk: Metinho (Sparta) gaat op de bon bij scheidsrechter Stefan de Groot.
46' In de minuut 46, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Mandemakers Stadion.
47' De uitploeg krijgt een doeltrap in Waalwijk.
48' RKC mag een hoekschop nemen vanaf links via Yassin Oukili in Mandemakers Stadion.
51' In de minuut 51, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Waalwijk.
51' Sparta krijgt een schietkans via Arno Verschueren, maar scoort niet in Mandemakers Stadion.
53' Eigen doelpunt in Mandemakers Stadion! Arno Verschueren werkt de bal achter zijn eigen doelman en zorgt zo voor de 1-0 van RKC.
54' In de minuut 54, Michiel Kramer (RKC) krijgt geel van scheidsrechter Stefan de Groot in Mandemakers Stadion en moet oppassen.
54' Vrije trap in Mandemakers Stadion. Op de helft van RKC mag Sparta een vrije trap nemen.
54' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Stefan de Groot aan de uitploeg.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Stefan de Groot geeft een gele kaart aan Dario van den Buijs (RKC).
57' Er wordt weer gevoetbald in Waalwijk.
58' Eerste gele kaart voor Arno Verschueren (Sparta) in Waalwijk.
60' In de minuut 60, Een doelpoging van Mats Seuntjens (RKC) in Waalwijk mist scherpte.
60' De bal is over de achterlijn geweest. Sparta mag een doeltrap nemen.
61' RKC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Stefan de Groot in Waalwijk.
62' In de minuut 62, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Waalwijk.
64' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
65' De 1 wissel van Sparta. Koki Saito komt erin voor Shunsuke Mito in Mandemakers Stadion.
65' In de minuut 65, Sparta gebruikt de 2 wissel. Camiel Neghli vervangt Said Bakari.
66' Scheidsrechter Stefan de Groot kent Sparta een inworp toe op de helft van RKC.
67' Wissel in Waalwijk: Pelle Clement vervangt Metinho bij Sparta.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Stefan de Groot geeft Sparta een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van RKC.
70' De poging van Django Warmerdam (Sparta) mist doel in Mandemakers Stadion.
70' Scheidsrechter Stefan de Groot geeft RKC een doeltrap.
72' In de minuut 72, Doeltrap voor RKC in Mandemakers Stadion.
73' Inworp voor Sparta in de buurt van het vijandige doel in Mandemakers Stadion.