1' We zijn begonnen. Sparta heeft afgetrapt.
1' Inworp voor Fortuna in de buurt van het vijandige doel in Fortuna Sittard Stadion.
2' In de minuut 2, Poging met het hoofd van Kaj Sierhuis (Fortuna), maar hij mist het doel.
2' De bal is over de achterlijn geweest. Sparta mag een doeltrap nemen.
9' De uitploeg krijgt een doeltrap in Sittard-Geleen.
12' In de minuut 12, Er wordt weer gevoetbald!
12' De verdediging van Fortuna houdt de kopbal van Shunsuke Mito (Sparta) tegen in Sittard-Geleen.
13' In Fortuna Sittard Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
14' In de minuut 14, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sparta in Sittard-Geleen.
17' Sparta schiet tussen de palen, maar Shunsuke Mito ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
18' Fortuna Sittard Stadion ziet hoe Arianit Ferati op doel schiet, maar niet scoort voor Fortuna.
20' In de minuut 20, Inworp Sparta. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
21' Een doelpoging van Kaj Sierhuis (Fortuna) mist scherpte.
21' Scheidsrechter Erwin Blank geeft Sparta een doeltrap.
21' In de minuut 21, Vergeefse doelpoging Kaj Sierhuis (Fortuna).
24' De poging van Arno Verschueren (Sparta) mist doel in Fortuna Sittard Stadion.
24' Doeltrap voor Fortuna in Fortuna Sittard Stadion.
25' In de minuut 25, Fortuna krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Erwin Blank in Sittard-Geleen.
26' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Fortuna Sittard Stadion.
26' Scheidsrechter Erwin Blank geeft een inworp aan Sparta op de eigen helft in Fortuna Sittard Stadion.
28' In de minuut 28, De poging van Shunsuke Mito (Sparta) mist doel.
28' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Sittard-Geleen.
29' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Sittard-Geleen.
30' In de minuut 30, Fortuna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Erwin Blank op de helft van Sparta.
30' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sparta in Sittard-Geleen.
31' Inworp voor Sparta op de helft van Fortuna.
32' In de minuut 32, Inworp voor Sparta in Fortuna Sittard Stadion op de eigen helft.
33' Joshua Kitolano deed het voorbereidende werk.
33' In de minuut 33, Inigo Cordoba mist het doel en scoort niet voor Fortuna in Fortuna Sittard Stadion.
33' Scheidsrechter Erwin Blank geeft Sparta een doeltrap.
36' Vrije trap in Fortuna Sittard Stadion. Op de helft van Fortuna mag Sparta een vrije trap nemen.
36' In de minuut 36, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Fortuna Sittard Stadion.
37' Gele kaart in Sittard-Geleen: Djevencio van der Kust (Sparta) gaat op de bon bij scheidsrechter Erwin Blank.
38' Scheidsrechter Erwin Blank kent Sparta een inworp toe op de helft van Fortuna.
39' In de minuut 39, In Fortuna Sittard Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
39' Scheidsrechter Erwin Blank geeft Fortuna een vrije trap op de eigen helft.
40' Fortuna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Erwin Blank op de helft van Sparta.
41' In de minuut 41, De bal is over de achterlijn geweest. Sparta mag een doeltrap nemen.
45' Een doelpoging van Inigo Cordoba (Fortuna) in Sittard-Geleen mist scherpte.
45' Doeltrap voor Sparta in Fortuna Sittard Stadion.
45' + 1 In de minuut 45, In Sittard-Geleen worden nog 3 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Arianit Ferati schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Sparta in Fortuna Sittard Stadion.
45' + 1 Fortuna mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Sparta in Sittard-Geleen.
45' + 1 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Sparta mag een doeltrap nemen.
45' + 3 In Sittard-Geleen kopt Kaj Sierhuis (Fortuna) de bal, maar mist doel.
45' + 3 Scheidsrechter Erwin Blank geeft Sparta een doeltrap.
45' + 4 In de minuut 45, Scheidsrechter Erwin Blank geeft Fortuna een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Sparta.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Fortuna trapt af.
46' In de minuut 46, Sparta heeft Shunsuke Mito gewisseld. Metinho neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jeroen Rijsdijk.
46' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sparta in Sittard-Geleen.
47' Scheidsrechter Erwin Blank kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
48' In de minuut 48, De marge wordt vergroot door een doelpunt van Metinho. 0-2!
48' Het voorbereidende werk werd verricht door Tobias Lauritsen.
50' De thuisploeg vervangt Kaj Sierhuis door Mouhamed Menaour Belkheir.
50' In de minuut 50, Sparta krijgt van scheidsrechter Erwin Blank op eigen helft een vrije trap toegewezen.
50' Alen Halilovic gaat in het boekje van de scheidsrechter.
51' De uitploeg krijgt een doeltrap in Sittard-Geleen.
53' In de minuut 53, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
56' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Erwin Blank een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Sittard-Geleen.
56' Doeltrap voor Sparta in Fortuna Sittard Stadion.
59' In de minuut 59, Sparta moet opletten als Fortuna van scheidsrechter Erwin Blank een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
60' Inworp op de eigen helft voor Sparta.
61' Charles-Andreas Brym mist het doel en scoort niet voor Sparta.
61' In de minuut 61, De bal is over de achterlijn geweest. Fortuna mag een doeltrap nemen.
62' Scheidsrechter Erwin Blank geeft een inworp aan Fortuna op de eigen helft in Fortuna Sittard Stadion.
62' Arbiter Erwin Blank kent een vrije trap toe aan Fortuna op de eigen helft.
62' In de minuut 62, Scheidsrechter Erwin Blank geeft Sparta een doeltrap.
64' Doelpoging Fortuna! Het schot van Alen Halilovic gaat niet tussen de palen in Sittard-Geleen.
64' De uitploeg krijgt een doeltrap in Sittard-Geleen.
65' In de minuut 65, Fortuna brengt Siemen Voet in de plaats van Mitchell Dijks.
65' Fortuna gebruikt de 2 wissel. Kristoffer Peterson vervangt Arianit Ferati.
65' In Sittard-Geleen krijgt Sparta op de eigen helft een vrije trap te nemen.
67' In de minuut 67, Inworp voor Sparta op de helft van Fortuna.
67' Inworp op de eigen helft voor Fortuna.
70' Trainer Jeroen Rijsdijk gebruikt zijn 2 wissel. Jonathan de Guzman wordt door Pelle Clement vervangen bij de uitploeg.
71' In de minuut 71, De wedstrijd is weer hervat.
75' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Sittard-Geleen.
76' Scheidsrechter Erwin Blank fluit voor buitenspel van Sparta.
78' In de minuut 78, Trainer Danny Buijs (Fortuna) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Dimitrios Siovas door Milan Robberechts.
79' Scheidsrechter Erwin Blank kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79' Inworp voor Fortuna ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sittard-Geleen.
80' In de minuut 80, Inworp Sparta. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83' Charles-Andreas Brym schiet op doel maar scoort niet voor Sparta.
83' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sparta in Sittard-Geleen.
84' In de minuut 84, De 5 wissel van Fortuna. Iman Griffith komt erin voor Ivo Pinto in Fortuna Sittard Stadion.
85' Scheidsrechter Erwin Blank kent Sparta een inworp toe op de helft van Fortuna.
86' Sadik Fofana vervangt Alen Halilovic bij de thuisploeg.
87' In de minuut 87, Fortuna krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Erwin Blank in Sittard-Geleen.