1' Ajax heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' In de minuut 1, Inworp Sparta. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
1' Scheidsrechter Danny Makkelie kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
2' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Amsterdam.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Danny Makkelie kent Sparta een inworp toe op de helft van Ajax.
3' Inworp voor Sparta op de helft van Ajax.
5' Inworp voor Sparta in de buurt van het vijandige doel in Johan Cruijff Arena.
6' In de minuut 6, Camiel Neghli neemt de door scheidsrechter Danny Makkelie gegeven hoekschop voor Sparta in Amsterdam.
6' Sparta krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Danny Makkelie in Amsterdam.
7' Sparta krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Danny Makkelie op de helft van Ajax.
8' De voorzet kwam van Kenneth Taylor.
9' In Johan Cruijff Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' In de minuut 12, Arbiter Danny Makkelie kent een vrije trap toe aan Sparta op de eigen helft.
13' Doeltrap voor Sparta in Johan Cruijff Arena.
15' Een schot van Brian Brobbey (Ajax) wordt tegengehouden door de verdediging van Sparta in Amsterdam.
17' In de minuut 17, Een schot van Steven Bergwijn (Ajax) smoort in de verdediging van Sparta.
17' Vergeefse doelpoging Jorrel Hato (Ajax).
19' In Amsterdam kopt Steven Bergwijn (Ajax) de bal, maar mist doel.
19' In de minuut 19, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sparta in Amsterdam.
21' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
22' De bal is over de achterlijn geweest. Ajax mag een doeltrap nemen.
24' In de minuut 24, Inworp op de eigen helft voor Sparta.
24' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Amsterdam.
25' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Sparta een vrije trap op de eigen helft.
26' In de minuut 26, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Johan Cruijff Arena.
27' De scherpte ontbreekt bij Tijs Velthuis (Sparta). Zijn poging mist doel in Amsterdam.
27' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Ajax een doeltrap.
28' In de minuut 28, Sparta krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Danny Makkelie op de helft van Ajax.
30' Inworp voor Sparta op de helft van Ajax.
32' De bal is over de achterlijn geweest. Sparta mag een doeltrap nemen.
34' In de minuut 34, Sparta krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Danny Makkelie in Amsterdam.
34' Kopbal richting doel! Tijs Velthuis (Sparta) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Amsterdam.
34' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Amsterdam.
35' In de minuut 35, Sparta krijgt van scheidsrechter Danny Makkelie op eigen helft een vrije trap toegewezen.
37' Vergeefse doelpoging Steven Berghuis (Ajax) in Johan Cruijff Arena.
37' Steven Berghuis neemt de door scheidsrechter Danny Makkelie gegeven hoekschop voor Ajax in Amsterdam.
37' In de minuut 37, De scherpte ontbreekt bij Steven Bergwijn (Ajax). Zijn poging mist doel.
37' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Sparta een doeltrap.
38' Kristian Nökkvi Hlynsson mist het doel en scoort niet voor Ajax.
38' In de minuut 38, Doeltrap voor Sparta in Johan Cruijff Arena.
40' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sparta in Amsterdam.
40' Doeltrap voor Ajax in Johan Cruijff Arena.
40' In de minuut 40, Inworp voor Ajax in Johan Cruijff Arena op de eigen helft.
41' Penalty! Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Ajax een strafschop in Amsterdam.
42' Doelpuntenmaker Steven Bergwijn bezorgt Ajax een comfortabele 2-0 voorsprong vanaf elf meter.
45' + 1 In de minuut 45, 1 minuten extra tijd in Amsterdam.
45' + 1 De verdediging van Sparta blokkeert een schot van Kristian Nökkvi Hlynsson (Ajax).
45' + 1 Scheidsrechter Danny Makkelie geeft een inworp aan Ajax op de eigen helft in Johan Cruijff Arena.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop in Johan Cruijff Arena.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Sparta trapt af.
46' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Johan Cruijff Arena.
47' In de minuut 47, Een doelpoging van Charles-Andreas Brym (Sparta) mist scherpte.
47' De bal is over de achterlijn geweest. Ajax mag een doeltrap nemen.
47' Scheidsrechter Danny Makkelie kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
47' In de minuut 47, Inworp Sparta. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
48' Inworp voor Sparta in Johan Cruijff Arena op de eigen helft.
50' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft een inworp aan Sparta op de eigen helft in Johan Cruijff Arena.
51' In de minuut 51, Inworp voor Sparta ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Amsterdam.
51' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Amsterdam.
52' Johan Cruijff Arena ziet de poging van Joshua Kitolano smoren in de verdediging van Ajax.
53' In de minuut 53, Ajax schiet tussen de palen, maar Devyne Rensch ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
55' De assist kwam van Arno Verschueren.
56' In de minuut 56, De verdediging van Sparta blokkeert een schot van Steven Berghuis (Ajax) in Johan Cruijff Arena.
56' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Ajax een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Sparta.
59' Sparta krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Danny Makkelie in Amsterdam.
60' In de minuut 60, Steven Berghuis (Ajax) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Sparta.
61' Kenneth Taylor mist het doel en scoort niet voor Ajax in Johan Cruijff Arena.
61' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sparta in Amsterdam.
62' In de minuut 62, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Amsterdam.
64' In Johan Cruijff Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
64' Trainer John Van't Schip gebruikt zijn 1 wissel. Kristian Nökkvi Hlynsson wordt door Jaydon Banel vervangen bij de thuisploeg.
65' In de minuut 65, De 2 wissel van Ajax. Chuba Akpom komt erin voor Brian Brobbey in Johan Cruijff Arena.
66' In Amsterdam krijgt Ajax op de eigen helft een vrije trap te nemen.
67' Inworp op de eigen helft voor Sparta.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Danny Makkelie kent Sparta een inworp toe op de helft van Ajax.
67' Ajax moet opletten als Sparta van scheidsrechter Danny Makkelie een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
68' Jonathan de Guzman gaat in het boekje van de scheidsrechter.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Danny Makkelie kent Sparta een inworp toe op de helft van Ajax.
69' Inworp Ajax. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
71' Inworp voor Sparta op de helft van Ajax.
72' In de minuut 72, Scheidsrechter Danny Makkelie kent een vrije trap toe aan Sparta, te nemen op de helft van Ajax.
72' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Sparta een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Ajax.
72' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Ajax een doeltrap.
74' In de minuut 74, Scheidsrechter Danny Makkelie kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft een inworp aan Sparta op de eigen helft in Johan Cruijff Arena.
74' Inworp op de eigen helft voor Sparta.
75' In de minuut 75, Inworp voor Sparta in Johan Cruijff Arena op de eigen helft.
76' Een schot van Steven Berghuis (Ajax) wordt geblokkeerd door een verdediger van Sparta.
77' Ajax krijgt van scheidsrechter Danny Makkelie op eigen helft een vrije trap toegewezen.
77' In de minuut 77, Ajax brengt Carlos Borges in de plaats van Steven Bergwijn.
77' De thuisploeg wisselt ArJany Martha voor Borna Sosa.