1' Fortuna heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' Arbiter Edwin Van de Graaf kent een vrije trap toe aan Fortuna op de eigen helft.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Edwin Van de Graaf geeft een inworp aan NEC op de eigen helft in Goffertstadion.
2' Vrije trap in Goffertstadion. Op de helft van Fortuna mag NEC een vrije trap nemen.
3' Inworp voor Fortuna op de helft van NEC.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Edwin Van de Graaf geeft Fortuna een vrije trap op de eigen helft.
6' Scheidsrechter Edwin Van de Graaf kent een vrije trap toe aan NEC, te nemen op de helft van Fortuna.
6' Een doelpoging van Koki Ogawa (NEC) mist scherpte.
6' In de minuut 6, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fortuna in Nijmegen.
9' Scheidsrechter Edwin Van de Graaf geeft NEC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Fortuna.
10' Scheidsrechter Edwin Van de Graaf kent NEC een inworp toe op de helft van Fortuna.
10' In de minuut 10, NEC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Edwin Van de Graaf op de helft van Fortuna.
10' Scheidsrechter Edwin Van de Graaf kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
11' In Nijmegen krijgt Fortuna op de eigen helft een vrije trap te nemen.
11' In de minuut 11, Inworp op de eigen helft voor Fortuna.
12' Doeltrap voor NEC in Goffertstadion.
13' Inworp voor NEC in Goffertstadion op de eigen helft.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Edwin Van de Graaf geeft Fortuna een doeltrap.
16' In Goffertstadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
16' Inworp Fortuna. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' In de minuut 16, Fortuna krijgt van scheidsrechter Edwin Van de Graaf op eigen helft een vrije trap toegewezen.
16' Dirk Wanner Proper (NEC) krijgt een eerste gele kaart.
17' Vrije trap voor Fortuna op de helft van NEC.
19' In de minuut 19, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Nijmegen.
19' De poging van Elayis Tavsan (NEC) mist doel in Goffertstadion.
19' De bal is over de achterlijn geweest. Fortuna mag een doeltrap nemen.
21' In de minuut 21, De uitploeg krijgt een doeltrap in Nijmegen.
24' Rode kaart in Goffertstadion (Nijmegen). Tijjani Noslin van Fortuna mag gaan douchen van scheidsrechter Edwin Van de Graaf.
26' De bal is over de achterlijn geweest. Fortuna mag een doeltrap nemen.
28' In de minuut 28, NEC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Edwin Van de Graaf op de helft van Fortuna.
28' Scheidsrechter Edwin Van de Graaf geeft NEC een doeltrap.
30' Scheidsrechter Edwin Van de Graaf kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
31' In de minuut 31, Doeltrap voor NEC in Goffertstadion.
33' Het staat 1-0 in Goffertstadion! Magnus Mattsson zet de thuisploeg op voorsprong.
35' De uitploeg krijgt een doeltrap in Nijmegen.
37' In de minuut 37, Inworp voor Fortuna in Goffertstadion op de eigen helft.
40' Scheidsrechter Edwin Van de Graaf kent Fortuna een inworp toe op de helft van NEC.
40' In de minuut 40, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Edwin Van de Graaf een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Nijmegen.
39' NEC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Edwin Van de Graaf in Nijmegen.
41' Scheidsrechter Edwin Van de Graaf geeft een inworp aan Fortuna op de eigen helft in Goffertstadion.
42' Inworp op de eigen helft voor Fortuna.
42' In de minuut 42, Gele kaart. Elayis Tavsan (NEC) gaat op de bon.
45' + 1 De bal gaat buiten. Doeltrap voor NEC in Nijmegen.
45' + 1 2 minuten extra tijd in Nijmegen.
45' + 2 In de minuut 45, Fortuna moet opletten als NEC van scheidsrechter Edwin Van de Graaf een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 2 Treffer in Goffertstadion! NEC scoort via Koki Ogawa de 2-0 en loopt verder uit.
45' De eerste helft zit erop.
46' In de minuut 46, NEC mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Edwin Van de Graaf fluit en we zijn begonnen.
46' Wissel in Nijmegen: Ragnar Oratmangoen vervangt Alen Halilovic bij Fortuna.
48' Scheidsrechter Edwin Van de Graaf kent een vrije trap toe aan NEC op een gevaarlijke plek voor Fortuna.
48' In de minuut 48, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Goffertstadion.
49' Mees Hoedemakers (NEC) krijgt rood en moet eraf!
50' De wedstrijd is weer hervat.
52' In de minuut 52, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Nijmegen.
53' Doeltrap voor NEC in Goffertstadion.
53' Rodrigo Guth (Fortuna) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Edwin Van de Graaf geeft NEC een vrije trap op de eigen helft.
56' De bal is over de achterlijn geweest. Fortuna mag een doeltrap nemen.
56' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fortuna in Nijmegen.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Edwin Van de Graaf geeft NEC een doeltrap.
60' Inworp Fortuna. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
62' Het spel ligt even stil: Arianit Ferati (Fortuna) is geblesseerd.
64' In de minuut 64, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
64' Arianit Ferati (Fortuna) doet weer mee in Goffertstadion.
66' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Nijmegen.
67' In de minuut 67, De thuisploeg vervangt Philippe Sandler door Mathias Ross.
68' Scheidsrechter Edwin Van de Graaf geeft een inworp aan Fortuna op de eigen helft in Goffertstadion.
69' In de minuut 69, Arianit Ferati met de assist.
69' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Goffertstadion.
70' In de minuut 70, De voorzet kwam van Hansen Sontje.
71' NEC krijgt van scheidsrechter Edwin Van de Graaf op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72' Inworp voor Fortuna ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Nijmegen.
73' In de minuut 73, In Goffertstadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
75' NEC loopt uit naar een comfortabele 4-1 voorsprong dankzij Hansen Sontje.
76' De 2 wissel van Fortuna. Milan Robberechts komt erin voor Sadik Fofana in Goffertstadion.
76' In de minuut 76, Trainer Danny Buijs (Fortuna) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Inigo Cordoba door Oguzhan Ozyakup.
77' Inworp Fortuna. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79' In de minuut 79, Inworp voor Fortuna in Goffertstadion op de eigen helft.
77' Fortuna krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Edwin Van de Graaf in Nijmegen.
79' NEC gebruikt de 2 wissel. Lasse Schöne vervangt Elayis Tavsan.
80' Doeltrap voor NEC in Goffertstadion.
81' In de minuut 81, Buitenspel Fortuna. Scheidsrechter Edwin Van de Graaf fluit de uitploeg terug in Goffertstadion.
81' Rosier Loreintz vervangt Deroy Duarte bij de uitploeg.
81' Trainer Danny Buijs gebruikt zijn 5 wissel. Arianit Ferati wordt door Iman Griffith vervangen bij de uitploeg.
82' In de minuut 82, Inworp voor Fortuna op de helft van NEC.
82' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Fortuna in de buurt van het doel van NEC.
83' Scheidsrechter Edwin Van de Graaf geeft een gele kaart aan Ivo Pinto (Fortuna).
83' In de minuut 83, Inworp op de eigen helft voor Fortuna.
84' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Edwin Van de Graaf aan de thuisploeg.
86' Lasse Schöne (NEC) krijgt geel.