1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Danny Makkelie kent een vrije trap toe aan Zwolle, te nemen op de helft van Fortuna.
4' Een schot van Kaj Sierhuis (Fortuna) gaat op de paal!
5' Doeltrap voor Fortuna in Mac3Park Stadion.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Danny Makkelie kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
6' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fortuna in Zwolle.
6' Vrije trap in Mac3Park Stadion. Op de helft van Fortuna mag Zwolle een vrije trap nemen.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Fortuna een vrije trap op de eigen helft.
8' Inworp Zwolle. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
9' In de minuut 9, Een doelpoging van Apostolos Vellios (Zwolle) in Zwolle mist scherpte.
9' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Fortuna een doeltrap.
12' De uitploeg krijgt een doeltrap in Zwolle.
13' In de minuut 13, Inworp voor Fortuna op de helft van Zwolle.
13' De bal is over de achterlijn geweest. Zwolle mag een doeltrap nemen.
15' De scherpte ontbreekt bij Ryan Thomas (Zwolle). Zijn poging mist doel.
15' In de minuut 15, De bal is over de achterlijn geweest. Fortuna mag een doeltrap nemen.
16' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft een inworp aan Zwolle op de eigen helft in Mac3Park Stadion.
18' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zwolle in Zwolle.
20' In de minuut 20, Buitenspelpositie van de uitploeg.
21' Vergeefse doelpoging Younes Namli (Zwolle) in Mac3Park Stadion.
23' Inworp op de eigen helft voor Zwolle.
23' In de minuut 23, Doeltrap voor Zwolle in Mac3Park Stadion.
24' De poging van Bram van Polen (Zwolle) mist doel in Mac3Park Stadion.
24' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Fortuna een doeltrap.
25' In de minuut 25, De uitploeg krijgt een doeltrap in Zwolle.
34' Alen Halilovic mist het doel en scoort niet voor Fortuna.
35' Fortuna krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Danny Makkelie in Zwolle.
35' In de minuut 35, Doeltrap voor Zwolle in Mac3Park Stadion.
35' De scherpte ontbreekt bij Alen Halilovic (Fortuna). Zijn poging mist doel in Zwolle.
35' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Zwolle.
36' In de minuut 36, Gele kaart in Zwolle: Marco Lazetic (Fortuna) gaat op de bon bij scheidsrechter Danny Makkelie.
36' Zwolle krijgt van scheidsrechter Danny Makkelie op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' Vrije trap voor Zwolle op de helft van Fortuna.
39' In de minuut 39, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fortuna in Zwolle.
40' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Zwolle.
41' Mac3Park Stadion ziet de poging van Dimitrios Siovas smoren in de verdediging van Zwolle.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Danny Makkelie kent Zwolle een inworp toe op de helft van Fortuna.
42' Het voorbereidende werk werd verricht door Zico Buurmeester.
44' In de minuut 44, In Mac3Park Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' Zwolle krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Danny Makkelie op de helft van Fortuna.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Danny Makkelie aan dat we gaan rusten in Zwolle's Mac3Park Stadion.
46' In de minuut 46, De tweede helft is begonnen in Zwolle en staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.
46' Scheidsrechter Danny Makkelie kent een vrije trap toe aan Fortuna op een gevaarlijke plek voor Zwolle.
46' Anselmo Garcia MacNulty (Zwolle) krijgt geel.
47' In de minuut 47, Doelpoging Fortuna! Het schot van Alen Halilovic gaat niet tussen de palen.
47' Mac3Park Stadion ziet hoe Marco Lazetic op doel schiet, maar niet scoort voor Fortuna.
47' De bal is over de achterlijn geweest. Zwolle mag een doeltrap nemen.
50' In de minuut 50, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Danny Makkelie een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Zwolle.
50' Het spel ligt even stil: Anselmo Garcia MacNulty (Zwolle) is geblesseerd.
52' Zwolle gebruikt de 1 wissel. Odysseus Velanas vervangt Ryan Thomas.
52' In de minuut 52, De onderbreking is afgelopen.
52' Anselmo Garcia MacNulty (Zwolle) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Zwolle.
55' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Zwolle een doeltrap.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Danny Makkelie kent een vrije trap toe aan Zwolle, te nemen op de helft van Fortuna.
57' In Zwolle krijgt Fortuna op de eigen helft een vrije trap te nemen.
59' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Mac3Park Stadion.
60' In de minuut 60, Inworp voor Zwolle op de helft van Fortuna.
61' Zwolle krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Danny Makkelie op de helft van Fortuna.
62' Inworp voor Zwolle in Mac3Park Stadion op de eigen helft.
62' In de minuut 62, Vrije trap voor Fortuna op de helft van Zwolle.
64' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Mac3Park Stadion.
67' Zwolle schiet tussen de palen, maar Apostolos Vellios ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Zwolle.
68' In de minuut 68, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fortuna in Zwolle.
68' In Mac3Park Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
69' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Danny Makkelie aan de uitploeg.
69' In de minuut 69, Eerste gele kaart voor Younes Namli (Zwolle) in Zwolle.
71' De poging van Dave van den Berg (Zwolle) mist doel.
71' De uitploeg krijgt een doeltrap in Zwolle.
72' In de minuut 72, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Danny Makkelie een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Zwolle.
73' De uitploeg vervangt Mitchell Dijks door Remy Vita.
73' Scheidsrechter Danny Makkelie kent Zwolle een inworp toe op de helft van Fortuna.
74' In de minuut 74, De thuisploeg wisselt Eliano Reijnders voor Nicolas Serrano.
74' Zwolle brengt Ferdy Druijf in de plaats van Apostolos Vellios.
74' Trainer Johnny Jansen (Zwolle) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Thomas Lam door Anouar El Azzouzi.
75' In de minuut 75, Inworp voor Fortuna in Mac3Park Stadion op de eigen helft.
75' Scheidsrechter Danny Makkelie kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
76' Inworp op de eigen helft voor Fortuna.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Danny Makkelie geeft een inworp aan Zwolle op de eigen helft in Mac3Park Stadion.
77' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Zwolle.
79' Schot op doel van Nicolas Serrano. Maar zonder doelpunt voor Zwolle als gevolg.
80' In de minuut 80, Zwolle in buitenspelpositie.
81' Bij Fortuna komt Arianit Ferati er in. Hij vervangt Rosier Loreintz.
81' De wedstrijd gaat weer verder.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Danny Makkelie kent Fortuna een inworp toe op de helft van Zwolle.
82' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Fortuna een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Zwolle.
82' Zwolle heeft Anselmo Garcia MacNulty gewisseld. Damian van der Haar neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Johnny Jansen.
83' In de minuut 83, Fortuna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Danny Makkelie op de helft van Zwolle.
84' Arbiter Danny Makkelie kent een vrije trap toe aan Fortuna op de eigen helft.
85' Inworp voor Fortuna in de buurt van het vijandige doel in Mac3Park Stadion.
86' In de minuut 86, Vergeefse doelpoging Arianit Ferati (Fortuna).
86' De bal is over de achterlijn geweest. Zwolle mag een doeltrap nemen.
87' Arbiter Danny Makkelie kent een vrije trap toe aan Fortuna op de eigen helft.
89' In de minuut 89, Inworp voor Zwolle ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Zwolle.
90' De assist kwam van Younes Namli.
90' + 1 Zwolle moet uitkijken als Fortuna een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Mac3Park Stadion.
90' + 1 Nog 6 minuten extra speeltijd voor Tweede helft.
90' + 2 In Mac3Park Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90' + 3 Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Fortuna een vrije trap op de eigen helft.
90' + 3 Inworp Fortuna. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90' + 4 Vrije trap in Mac3Park Stadion. Op de helft van Zwolle mag Fortuna een vrije trap nemen.
90' + 5 Scheidsrechter Danny Makkelie toont Damian van der Haar (Zwolle) de gele kaart.
90' + 5 In Zwolle krijgt Fortuna op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 6 Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Zwolle een doeltrap.
90' De wedstrijd is gedaan en eindigt in 2-0.