1' Scheidsrechter Dennis John Higler fluit voor het begin van de eerste helft. Groningen trapt af in Groningen.
3' In de minuut 3, Arbiter Dennis John Higler kent een vrije trap toe aan Fortuna op de eigen helft.
3' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
4' De uitploeg krijgt een doeltrap in Groningen.
4' In de minuut 4, Doeltrap voor Groningen in Hitachi Capital Mobility Stadium.
5' Scheidsrechter Dennis John Higler kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
6' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Groningen.
8' In de minuut 8, In Groningen krijgt Groningen op de eigen helft een vrije trap te nemen.
8' Inworp voor Groningen in Hitachi Capital Mobility Stadium op de eigen helft.
9' Inworp op de eigen helft voor Groningen.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Dennis John Higler geeft Groningen een vrije trap op de eigen helft.
11' Groningen mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
12' De poging van Laros Duarte (Groningen) mist doel.
12' In de minuut 12, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fortuna in Groningen.
13' Inworp Groningen. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
14' Scheidsrechter Dennis John Higler kent Groningen een inworp toe op de helft van Fortuna.
14' In de minuut 14, Inworp voor Fortuna op de helft van Groningen.
15' Schot op doel van Kaj Sierhuis. Maar zonder doelpunt voor Fortuna als gevolg.
16' In Hitachi Capital Mobility Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
16' In de minuut 16, Doelpoging Fortuna! Het schot van Justin Lonwijk gaat niet tussen de palen.
16' Scheidsrechter Dennis John Higler geeft Groningen een doeltrap.
17' Scheidsrechter Dennis John Higler geeft een inworp aan Groningen op de eigen helft in Hitachi Capital Mobility Stadium.
17' In de minuut 17, Fortuna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Dennis John Higler op de helft van Groningen.
18' De bal is over de achterlijn geweest. Groningen mag een doeltrap nemen.
18' Scheidsrechter Dennis John Higler geeft een inworp aan Groningen op de eigen helft in Hitachi Capital Mobility Stadium.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Dennis John Higler kent Fortuna een inworp toe op de helft van Groningen.
19' Een doelpoging van Ragnar Oratmangoen (Fortuna) mist scherpte.
19' Scheidsrechter Dennis John Higler geeft Groningen een doeltrap.
20' In de minuut 20, Fortuna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Dennis John Higler op de helft van Groningen.
21' Inworp op de eigen helft voor Groningen.
21' Inworp voor Groningen op de helft van Fortuna.
22' In de minuut 22, Inworp Fortuna. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
22' Inworp voor Fortuna in Hitachi Capital Mobility Stadium op de eigen helft.
22' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Groningen.
23' In de minuut 23, Fortuna moet opletten als Groningen van scheidsrechter Dennis John Higler een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
24' Groningen krijgt van scheidsrechter Dennis John Higler op eigen helft een vrije trap toegewezen.
25' Scheidsrechter Dennis John Higler kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
26' In de minuut 26, Doeltrap voor Groningen in Hitachi Capital Mobility Stadium.
27' In Hitachi Capital Mobility Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
28' Hitachi Capital Mobility Stadium ziet hoe Justin Lonwijk op doel schiet, maar niet scoort voor Fortuna.
29' In de minuut 29, Inworp voor Groningen in Hitachi Capital Mobility Stadium op de eigen helft.
31' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Groningen.
33' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Groningen in Groningen.
33' In de minuut 33, In Hitachi Capital Mobility Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
35' Romano Postema mist het doel en scoort niet voor Groningen.
35' De bal is over de achterlijn geweest. Fortuna mag een doeltrap nemen.
38' In de minuut 38, De kopbal van Kaj Sierhuis belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Fortuna.
38' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Groningen.
39' Inworp Groningen. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
40' In de minuut 40, De bal is over de achterlijn geweest. Groningen mag een doeltrap nemen.
40' Inworp op de eigen helft voor Groningen.
41' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Dennis John Higler een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Groningen.
42' In de minuut 42, De verdediging van Groningen blokkeert een schot van Kaj Sierhuis (Fortuna).
43' Fortuna krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Dennis John Higler in Groningen.
44' Vrije trap voor Fortuna op de helft van Groningen.
44' In de minuut 44, Inworp voor Fortuna op de helft van Groningen.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' Scheidsrechter Dennis John Higler fluit en Fortuna trapt af. De tweede helft in Groningen is van start gegaan.
46' In de minuut 46, De uitploeg wisselt Alen Halilovic voor Deroy Duarte.
46' Scheidsrechter Dennis John Higler kent Fortuna een inworp toe op de helft van Groningen.
46' De scherpte ontbreekt bij Justin Lonwijk (Fortuna). Zijn poging mist doel.
46' In de minuut 46, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Groningen.
47' Scheidsrechter Dennis John Higler geeft een inworp aan Groningen op de eigen helft in Hitachi Capital Mobility Stadium.
47' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Hitachi Capital Mobility Stadium.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Dennis John Higler geeft Groningen een vrije trap op de eigen helft.
51' Scheidsrechter Dennis John Higler kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
51' Scheidsrechter Dennis John Higler geeft Groningen een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Fortuna.
52' In de minuut 52, Inworp voor Groningen in de buurt van het vijandige doel in Hitachi Capital Mobility Stadium.
56' De thuisploeg vervangt Joey Pelupessy door Johan Hove.
56' De onderbreking is afgelopen.
56' In de minuut 56, Groningen krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Dennis John Higler op de helft van Fortuna.
57' Scheidsrechter Dennis John Higler geeft Groningen een doeltrap.
57' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Groningen in Groningen.
58' In de minuut 58, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Groningen.
59' Scheidsrechter Dennis John Higler kent een vrije trap toe aan Fortuna, te nemen op de helft van Groningen.
60' Scheidsrechter Dennis John Higler kent een vrije trap toe aan Fortuna op een gevaarlijke plek voor Groningen.
61' In de minuut 61, Inworp Groningen. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
62' Inworp voor Groningen ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Groningen.
62' Scheidsrechter Dennis John Higler kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
63' In de minuut 63, Inworp voor Fortuna in Hitachi Capital Mobility Stadium op de eigen helft.
65' Doeltrap voor Groningen in Hitachi Capital Mobility Stadium.
67' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Groningen.
69' In de minuut 69, In Groningen krijgt Groningen op de eigen helft een vrije trap te nemen.
69' Scheidsrechter Dennis John Higler geeft een inworp aan Fortuna op de eigen helft in Hitachi Capital Mobility Stadium.
70' Doeltrap voor Fortuna in Hitachi Capital Mobility Stadium.
72' In de minuut 72, Inworp op de eigen helft voor Groningen.
73' Inworp voor Fortuna op de helft van Groningen.
73' Inworp Fortuna. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74' In de minuut 74, Inworp op de eigen helft voor Fortuna.
74' Justin Lonwijk blesseert zich bij Fortuna, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Hitachi Capital Mobility Stadium.
76' Justin Lonwijk (Fortuna) kan niet meer verder. Alessio da Cruz vervangt hem bij de uitploeg.
77' In de minuut 77, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
77' Inworp voor Groningen in Hitachi Capital Mobility Stadium op de eigen helft.
78' Vrije trap in Hitachi Capital Mobility Stadium. Op de helft van Groningen mag Fortuna een vrije trap nemen.
79' In de minuut 79, Scheidsrechter Dennis John Higler kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80' Scheidsrechter Dennis John Higler geeft een inworp aan Groningen op de eigen helft in Hitachi Capital Mobility Stadium.
81' Inworp op de eigen helft voor Groningen.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Dennis John Higler geeft een inworp aan Groningen op de eigen helft in Hitachi Capital Mobility Stadium.
83' Scheidsrechter Dennis John Higler geeft Fortuna een doeltrap.
84' In Hitachi Capital Mobility Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
84' In de minuut 84, De bal is over de achterlijn geweest. Fortuna mag een doeltrap nemen.
86' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
86' Groningen heeft Thom Van Bergen gewisseld. Rui Mendes neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Dick Lukkien.
88' In de minuut 88, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Hitachi Capital Mobility Stadium.
89' Leandro Bacuna mist een kopkans voor Groningen.
89' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fortuna in Groningen.
89' In de minuut 89, Groningen moet uitkijken als Fortuna een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Hitachi Capital Mobility Stadium.
90' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Groningen.
90' + 1 De vierde official geeft 7 minuten extra tijd aan voor de Tweede helft.
90' + 1 Scheidsrechter Dennis John Higler kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90' + 2 Scheidsrechter Dennis John Higler kent Groningen een inworp toe op de helft van Fortuna.
90' + 3 Inworp voor Fortuna in Hitachi Capital Mobility Stadium op de eigen helft.
90' + 3 Fortuna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Dennis John Higler op de helft van Groningen.
90' + 4 Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Dennis John Higler aan de thuisploeg.
90' + 6 Scheidsrechter Dennis John Higler geeft Fortuna een doeltrap.
90' + 7 De bal is over de achterlijn geweest. Groningen mag een doeltrap nemen.
90' Na twee reguliere helften is het 0-0 geworden!
91' De eerste helft van de verlenging is begonnen.
91' Trainer Danny Buijs gebruikt zijn 3 wissel. Ragnar Oratmangoen wordt door Oguzhan Ozyakup vervangen bij de uitploeg.
91' Groningen moet opletten als Fortuna van scheidsrechter Dennis John Higler een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
91' Scheidsrechter Dennis John Higler geeft Fortuna een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Groningen.
93' In Hitachi Capital Mobility Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
94' Fortuna krijgt van scheidsrechter Dennis John Higler op eigen helft een vrije trap toegewezen.
95' Oguzhan Ozyakup schiet op doel maar scoort niet voor Fortuna.
96' Trainer Danny Buijs (Fortuna) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Inigo Cordoba door Kristoffer Peterson.
96' Doeltrap voor Fortuna in Hitachi Capital Mobility Stadium.
97' Inworp Groningen. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
98' De verdediging van Groningen blokkeert een schot van Kristoffer Peterson (Fortuna) in Hitachi Capital Mobility Stadium.
98' Inworp Groningen. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
98' Wissel in Groningen: Isak Dybvik Maatta vervangt Wouter Prins bij Groningen.
99' Bij Groningen komt Fofin Turay er in. Hij vervangt Jorg Schreuders.
99' Inworp op de eigen helft voor Groningen.
100' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fortuna in Groningen.
100' Fortuna gebruikt de 5 wissel. Mouhamed Menaour Belkheir vervangt Kaj Sierhuis.
101' Arbiter Dennis John Higler kent een vrije trap toe aan Fortuna op de eigen helft.
102' Scheidsrechter Dennis John Higler kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
104' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Groningen.
105' + 1 Vrije trap voor Groningen op de helft van Fortuna.
105' + 1 1 minuten extra tijd in Groningen.
105' + 1 Er wordt weer gevoetbald!
105' + 1 Scheidsrechter Dennis John Higler geeft een inworp aan Fortuna op de eigen helft in Hitachi Capital Mobility Stadium.
105' + 2 Leandro Bacuna van Groningen is geblesseerd en het spel ligt even stil.
105' + 2 Scheidsrechter Dennis John Higler kent Fortuna een inworp toe op de helft van Groningen.
105' + 2 Leandro Bacuna (Groningen) is weer terug binnen de lijnen.
106' Het fluitsignaal heeft geklonken voor de start van de tweede helft van de verlenging.
106' De thuisploeg vervangt Laros Duarte door Tika De Jonge.
106' Deze wissel was niet voorzien. Dick Lukkien moet de aangeslagen Leandro Bacuna vervangen. Nick Bakker komt voor hem in de plaats. Dit is de 5 wissel voor Groningen.
107' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Groningen.
108' Inworp voor Fortuna in de buurt van het vijandige doel in Hitachi Capital Mobility Stadium.
108' Fortuna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Dennis John Higler op de helft van Groningen.
109' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Hitachi Capital Mobility Stadium.
110' Dimitrios Siovas raakt geblesseerd bij Fortuna en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
111' De wedstrijd is weer hervat.
112' Inworp voor Fortuna in Hitachi Capital Mobility Stadium op de eigen helft.
112' Fortuna is weer compleet nu Dimitrios Siovas weer terug het veld in mag.
114' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Hitachi Capital Mobility Stadium.
115' Scheidsrechter Dennis John Higler legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Dimitrios Siovas (Fortuna) in Hitachi Capital Mobility Stadium.
115' De wedstrijd gaat weer verder.
116' De uitploeg wisselt Mitchell Dijks voor Siemen Voet.
116' Dimitrios Siovas (Fortuna) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
116' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Fortuna in de buurt van het doel van Groningen.
118' Fortuna krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Dennis John Higler in Groningen.
118' De kopbal van Rodrigo Guth (Fortuna) mist het doel van de tegenstander.
118' De bal is over de achterlijn geweest. Groningen mag een doeltrap nemen.
119' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Hitachi Capital Mobility Stadium.
120' Inworp voor Fortuna op de helft van Groningen.
120' + 1 Deroy Duarte neemt de door scheidsrechter Dennis John Higler gegeven hoekschop voor Fortuna in Groningen.
120' + 1 We spelen 3 minuten extra in Hitachi Capital Mobility Stadium.
120' + 1 In Hitachi Capital Mobility Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
120' + 2 De poging van Romano Postema (Groningen) mist doel.
120' + 2 Scheidsrechter Dennis John Higler geeft Fortuna een doeltrap.
120' + 3 Een speler van Groningen staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Dennis John Higler teruggefloten.