1' De wedstrijd gaat van start. Fortuna heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
2' Arbiter Serdar Gozubuyuk kent een vrije trap toe aan Utrecht op de eigen helft.
2' Inworp op de eigen helft voor Utrecht.
4' In de minuut 4, Inworp Fortuna. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
5' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk kent een vrije trap toe aan Utrecht, te nemen op de helft van Fortuna.
7' Inworp voor Utrecht op de helft van Fortuna.
7' In de minuut 7, In Stadion Galgenwaard mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
7' Utrecht krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk op de helft van Fortuna.
8' Doeltrap voor Fortuna in Stadion Galgenwaard.
9' In de minuut 9, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Utrecht.
11' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk kent Utrecht een inworp toe op de helft van Fortuna.
12' De uitploeg krijgt een doeltrap in Utrecht.
12' In de minuut 12, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadion Galgenwaard.
14' Vanaf links mag Kristoffer Peterson een hoekschop nemen voor Fortuna in Stadion Galgenwaard.
14' Doelpoging Fortuna! Het schot van Rodrigo Guth gaat niet tussen de palen.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft Utrecht een doeltrap.
15' Fortuna krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk in Utrecht.
16' In Utrecht krijgt Fortuna op de eigen helft een vrije trap te nemen.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk kent Fortuna een inworp toe op de helft van Utrecht.
20' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadion Galgenwaard.
21' In de minuut 21, De voorzet kwam van Sam Lammers.
22' Utrecht mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
24' In Stadion Galgenwaard mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
25' In de minuut 25, Stadion Galgenwaard ziet hoe Sam Lammers op doel schiet, maar niet scoort voor Utrecht.
25' De scherpte ontbreekt bij Ryan Flamingo (Utrecht). Zijn poging mist doel.
25' De bal is over de achterlijn geweest. Fortuna mag een doeltrap nemen.
26' In de minuut 26, Vrije trap voor Fortuna op de helft van Utrecht.
26' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Serdar Gozubuyuk een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Utrecht.
28' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
28' In de minuut 28, Utrecht krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk op de helft van Fortuna.
29' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk fluit voor buitenspel van Utrecht.
30' Vergeefse doelpoging Sam Lammers (Utrecht) in Stadion Galgenwaard.
31' In de minuut 31, Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft Fortuna een vrije trap op de eigen helft.
32' Inworp voor Utrecht op de helft van Fortuna.
32' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Utrecht.
33' In de minuut 33, Buitenspelpositie van de uitploeg.
34' In Stadion Galgenwaard mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
34' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft een inworp aan Fortuna op de eigen helft in Stadion Galgenwaard.
35' In de minuut 35, Justin Lonwijk mist het doel en scoort niet voor Fortuna.
35' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Utrecht in Utrecht.
36' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Utrecht.
37' In de minuut 37, Fortuna krijgt van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' Een doelpoging van Deroy Duarte (Fortuna) in Utrecht mist scherpte.
38' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Utrecht.
39' In de minuut 39, Inworp voor Fortuna in Stadion Galgenwaard op de eigen helft.
39' In Utrecht krijgt Fortuna op de eigen helft een vrije trap te nemen.
40' Nick Viergever met de kopkans! Geen doelpunt voor Utrecht in Stadion Galgenwaard.
40' In de minuut 40, De bal is over de achterlijn geweest. Fortuna mag een doeltrap nemen.
41' Een doelpoging van Ivo Pinto (Fortuna) mist scherpte.
41' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Utrecht in Utrecht.
43' In de minuut 43, Fortuna moet uitkijken als Utrecht een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Stadion Galgenwaard.
44' Doelpoging Utrecht! Het schot van Sam Lammers gaat niet tussen de palen.
44' Doeltrap voor Fortuna in Stadion Galgenwaard.
45' In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor Utrecht.
45' De eerste helft is afgelopen in Utrecht's Stadion Galgenwaard.
46' Utrecht trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' In de minuut 46, Trainer Danny Buijs gebruikt zijn 1 wissel. Dimitrios Siovas wordt door Mitchell Dijks vervangen bij de uitploeg.
46' Fortuna gebruikt de 2 wissel. Alessio da Cruz vervangt Kristoffer Peterson.
46' Inworp voor Fortuna op de helft van Utrecht.
47' In de minuut 47, Vrije trap in Stadion Galgenwaard. Op de helft van Utrecht mag Fortuna een vrije trap nemen.
47' Utrecht krijgt van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk op eigen helft een vrije trap toegewezen.
48' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk kent Fortuna een inworp toe op de helft van Utrecht.
49' In de minuut 49, Inworp Utrecht. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
49' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft Utrecht een vrije trap op de eigen helft.
49' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft een inworp aan Fortuna op de eigen helft in Stadion Galgenwaard.
50' In de minuut 50, Fortuna in buitenspelpositie.
51' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadion Galgenwaard.
52' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk kent een vrije trap toe aan Utrecht, te nemen op de helft van Fortuna.
52' In de minuut 52, Arbiter Serdar Gozubuyuk kent een vrije trap toe aan Fortuna op de eigen helft.
53' Fortuna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk op de helft van Utrecht.
54' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft Fortuna een doeltrap.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft Utrecht een doeltrap.
57' Utrecht verdedigt een schot van Alen Halilovic, waardoor Fortuna niet tot scoren komt.
57' Hoekschop voor Fortuna in Stadion Galgenwaard. Alen Halilovic neemt deze vanaf rechts.
58' In de minuut 58, Vanaf rechts mag Alen Halilovic een hoekschop nemen voor Fortuna in Stadion Galgenwaard.
58' De verdediging van Utrecht blokkeert een schot van Mitchell Dijks (Fortuna).
58' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft Utrecht een vrije trap op de eigen helft.
60' In de minuut 60, Arbiter Serdar Gozubuyuk kent een vrije trap toe aan Fortuna op de eigen helft.
61' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Serdar Gozubuyuk een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Utrecht.
61' Mike van der Hoorn (Utrecht) ziet zijn kopbal niet in het doel van Fortuna belanden.
62' In de minuut 62, In Utrecht krijgt Utrecht op de eigen helft een vrije trap te nemen.
64' Doelpoging Utrecht! Het schot van Souffian El Karouani gaat niet tussen de palen in Utrecht.
64' De bal is over de achterlijn geweest. Fortuna mag een doeltrap nemen.
65' In de minuut 65, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Utrecht in Utrecht.
66' De 1 wissel van Utrecht. Oscar Fraulo komt erin voor Zidane Iqbal in Stadion Galgenwaard.
66' De thuisploeg wisselt Jens Toornstra voor Victor Jensen.
67' In de minuut 67, Inworp voor Utrecht op de helft van Fortuna.
67' Een doelpoging van Ryan Flamingo (Utrecht) mist scherpte.
67' Doeltrap voor Fortuna in Stadion Galgenwaard.
68' In de minuut 68, Vrije trap in Stadion Galgenwaard. Op de helft van Utrecht mag Fortuna een vrije trap nemen.
69' Taylor Booth neemt de door scheidsrechter Serdar Gozubuyuk gegeven hoekschop voor Utrecht in Utrecht.
69' Utrecht schiet tussen de palen, maar Hidde ter Avest ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
69' In de minuut 69, De scherpte ontbreekt bij Hidde ter Avest (Utrecht). Zijn poging mist doel in Utrecht.
69' De uitploeg krijgt een doeltrap in Utrecht.
70' In de minuut 70, Victor Jensen deed het voorbereidende werk.
72' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73' Inworp voor Fortuna in Stadion Galgenwaard op de eigen helft.
73' In de minuut 73, Wissel in Utrecht: Iman Griffith vervangt Alen Halilovic bij Fortuna.
73' Trainer Danny Buijs (Fortuna) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Justin Lonwijk door Inigo Cordoba.
75' In de minuut 75, Het voorbereidende werk werd verricht door Oscar Fraulo.
76' Fortuna krijgt van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk op eigen helft een vrije trap toegewezen.
78' Buitenspel Utrecht. Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk fluit de thuisploeg terug in Stadion Galgenwaard.
78' In de minuut 78, De thuisploeg zit op rozen als Sam Lammers de score uitbouwt naar 4-0 in Stadion Galgenwaard.
81' Alessio da Cruz (Fortuna) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Utrecht.
81' Kaj Sierhuis schiet op doel maar scoort niet voor Fortuna.
82' In de minuut 82, Fortuna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Serdar Gozubuyuk op de helft van Utrecht.
83' Inworp voor Utrecht in Stadion Galgenwaard op de eigen helft.
83' Inworp Utrecht. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83' In de minuut 83, Trainer Ron Jans gebruikt zijn 4 wissel. Othman Boussaid wordt door Jeppe Okkels vervangen bij de thuisploeg.
83' Trainer Ron Jans (Utrecht) gebruikt zijn 5 wissel en vervangt Souffian El Karouani door Niklas Vesterlund.
84' In Stadion Galgenwaard mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
85' In de minuut 85, Can Bozdogan vervangt Ryan Flamingo bij de thuisploeg.
85' Fortuna heeft Kaj Sierhuis gewisseld. Ragnar Oratmangoen neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Danny Buijs.
86' Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk geeft een inworp aan Fortuna op de eigen helft in Stadion Galgenwaard.
87' In de minuut 87, De poging van Sam Lammers (Utrecht) mist doel in Stadion Galgenwaard.
87' De bal is over de achterlijn geweest. Fortuna mag een doeltrap nemen.
88' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadion Galgenwaard.
88' In de minuut 88, Inworp op de eigen helft voor Utrecht.
90' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadion Galgenwaard.
90' + 1 Scheidsrechter Serdar Gozubuyuk laat nog 2 minuten doorspelen in Utrecht.