1' Fortuna heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
4' Scheidsrechter Rob Dieperink kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
5' In de minuut 5, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fortuna in Eindhoven.
7' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor PSV in de buurt van het doel van Fortuna.
9' Joey Veerman neemt de door scheidsrechter Rob Dieperink gegeven hoekschop voor PSV in Eindhoven.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Rob Dieperink kent PSV een inworp toe op de helft van Fortuna.
10' Schot op doel van Olivier Boscagli. Maar zonder doelpunt voor PSV als gevolg.
11' In Eindhoven krijgt Fortuna op de eigen helft een vrije trap te nemen.
11' In de minuut 11, Inworp PSV. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
13' De poging van Guus Til (PSV) mist doel in Philips Stadion.
13' Doeltrap voor Fortuna in Philips Stadion.
13' In de minuut 13, PSV krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Rob Dieperink in Eindhoven.
15' De uitploeg krijgt een doeltrap in Eindhoven.
15' Inworp voor Fortuna ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Eindhoven.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Rob Dieperink geeft een inworp aan PSV op de eigen helft in Philips Stadion.
17' De bal is over de achterlijn geweest. Fortuna mag een doeltrap nemen.
18' Scheidsrechter Rob Dieperink geeft Fortuna een doeltrap.
19' In de minuut 19, Inworp op de eigen helft voor PSV.
19' Inworp voor PSV in Philips Stadion op de eigen helft.
19' In de minuut 19, De assist kwam van Johan Bakayoko.
21' Arbiter Rob Dieperink kent een vrije trap toe aan PSV op de eigen helft.
22' Inworp voor Fortuna in Philips Stadion op de eigen helft.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Rob Dieperink geeft een inworp aan Fortuna op de eigen helft in Philips Stadion.
23' Scheidsrechter Rob Dieperink geeft Fortuna een vrije trap op de eigen helft.
24' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Philips Stadion.
25' In de minuut 25, Het spel ligt even stil in Eindhoven. Joey Veerman (PSV) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
26' Fortuna krijgt van scheidsrechter Rob Dieperink op eigen helft een vrije trap toegewezen.
26' Joey Veerman (PSV) doet weer mee in Philips Stadion.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Rob Dieperink kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
27' Een doelpoging van Luuk de Jong (PSV) mist scherpte.
27' De uitploeg krijgt een doeltrap in Eindhoven.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Rob Dieperink kent een vrije trap toe aan PSV, te nemen op de helft van Fortuna.
29' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Eindhoven.
29' Scheidsrechter Rob Dieperink geeft PSV een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Fortuna.
30' In de minuut 30, Fortuna krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Rob Dieperink op de helft van PSV.
32' Inworp Fortuna. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
32' Kopbal richting doel! Guus Til (PSV) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Eindhoven.
32' In de minuut 32, De bal is over de achterlijn geweest. Fortuna mag een doeltrap nemen.
35' PSV mag een hoekschop nemen vanaf links via Joey Veerman in Philips Stadion.
35' Hoekschop voor PSV in Philips Stadion. Joey Veerman neemt deze vanaf rechts.
37' In de minuut 37, Inworp op de eigen helft voor PSV.
39' Arbiter Rob Dieperink kent een vrije trap toe aan Fortuna op de eigen helft.
43' Scheidsrechter Rob Dieperink kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
44' In de minuut 44, Inworp PSV. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
44' Vergeefse doelpoging Joey Veerman (PSV).
45' + 1 We spelen 1 minuten extra in Philips Stadion.
45' + 1 In de minuut 45, Een doelpoging van Hirving Lozano (PSV) in Eindhoven mist scherpte.
45' + 1 Scheidsrechter Rob Dieperink geeft Fortuna een doeltrap.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' In de minuut 46, Begin van de tweede helft. PSV verzorgt de aftrap.
46' De 1 wissel van Fortuna. Oguzhan Ozyakup komt erin voor Marco Lazetic in Philips Stadion.
46' Doeltrap voor Fortuna in Philips Stadion.
47' In de minuut 47, Inworp voor PSV in Philips Stadion op de eigen helft.
49' In Philips Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
49' Fortuna moet opletten als PSV van scheidsrechter Rob Dieperink een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
51' In de minuut 51, Inworp voor PSV op de helft van Fortuna.
54' Tijjani Noslin blesseert zich bij Fortuna, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Philips Stadion.
55' Trainer Danny Buijs (Fortuna) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Tijjani Noslin door Kaj Sierhuis.
55' In de minuut 55, Joey Veerman neemt de door scheidsrechter Rob Dieperink gegeven hoekschop voor PSV in Eindhoven.
55' Joey Veerman deed het voorbereidende werk.
57' In de minuut 57, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
58' Doelpoging PSV! Het schot van Patrick van Aanholt gaat niet tussen de palen in Eindhoven.
58' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fortuna in Eindhoven.
60' In de minuut 60, Inworp voor Fortuna op de helft van PSV.
61' Inworp voor Fortuna in de buurt van het vijandige doel in Philips Stadion.
61' Scheidsrechter Rob Dieperink geeft een inworp aan PSV op de eigen helft in Philips Stadion.
63' In de minuut 63, De scherpte ontbreekt bij Hirving Lozano (PSV). Zijn poging mist doel in Eindhoven.
63' Scheidsrechter Rob Dieperink geeft Fortuna een doeltrap.
63' De uitploeg krijgt een doeltrap in Eindhoven.
64' In de minuut 64, In Eindhoven krijgt PSV op de eigen helft een vrije trap te nemen.
65' Inworp op de eigen helft voor PSV.
68' Hoekschop voor PSV in Philips Stadion. Joey Veerman neemt deze vanaf rechts.
68' In de minuut 68, De kopbal van Luuk de Jong belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor PSV.
68' Doeltrap voor Fortuna in Philips Stadion.
68' Trainer Peter Bosz gebruikt zijn 1 wissel. Hirving Lozano wordt door Yorbe Vertessen vervangen bij de thuisploeg.
69' In de minuut 69, Vrije trap in Philips Stadion. Op de helft van PSV mag Fortuna een vrije trap nemen.
70' Scheidsrechter Rob Dieperink kent Fortuna een inworp toe op de helft van PSV.
70' Vrije trap voor PSV op de helft van Fortuna.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Rob Dieperink toont Oguzhan Ozyakup (Fortuna) de gele kaart.
71' Vanaf rechts mag Joey Veerman een hoekschop nemen voor PSV in Philips Stadion.
71' De defensie van Fortuna voorkomt dat een kopbal van Ramalho (PSV) in het doel belandt.
73' In de minuut 73, Een schot van Guus Til (PSV) smoort in de verdediging van Fortuna.
73' PSV krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Rob Dieperink in Eindhoven.
73' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Eindhoven.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Rob Dieperink kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Rob Dieperink.
74' Scheidsrechter Rob Dieperink geeft een inworp aan PSV op de eigen helft in Philips Stadion.
76' In de minuut 76, De bal is over de achterlijn geweest. PSV mag een doeltrap nemen.
78' De voorzet kwam van Joey Veerman.
79' In de minuut 79, PSV gebruikt de 2 wissel. Ricardo Pepi vervangt Joey Veerman.
80' Wissel in Eindhoven: Malik Tillman vervangt Guus Til bij PSV.
80' Isaac Babadi vervangt Luuk de Jong bij de thuisploeg.
81' In de minuut 81, Inworp voor Fortuna in Philips Stadion op de eigen helft.
81' Fortuna heeft Rodrigo Guth gewisseld. Sadik Fofana neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Danny Buijs.
81' Fortuna heeft Alen Halilovic gewisseld. Milan Robberechts neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Danny Buijs.
83' In de minuut 83, Fortuna moet opletten als PSV van scheidsrechter Rob Dieperink een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
83' Inworp Fortuna. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fortuna in Eindhoven.
85' In de minuut 85, Wissel in Eindhoven: Shurandy Sambo vervangt Jordan Teze bij PSV.
85' Inworp voor PSV ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Eindhoven.
87' Scheidsrechter Rob Dieperink geeft Fortuna een doeltrap.
87' In de minuut 87, Inworp op de eigen helft voor PSV.
89' Bij Fortuna komt Iman Griffith er in. Hij vervangt Inigo Cordoba.
90' PSV mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Johan Bakayoko in Philips Stadion.
90' + 1 3 minuten extra tijd.
90' + 1 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fortuna in Eindhoven.
90' + 3 Strafschop voor Fortuna!