1' Utrecht heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' In de minuut 1, Inworp voor AZ in Stadion Galgenwaard op de eigen helft.
3' Scheidsrechter Erwin Blank geeft een inworp aan AZ op de eigen helft in Stadion Galgenwaard.
4' Vanaf rechts mag Yukinari Sugawara een hoekschop nemen voor AZ in Stadion Galgenwaard.
4' In de minuut 4, AZ in buitenspelpositie.
8' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
9' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Erwin Blank een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Utrecht.
11' In de minuut 11, De bal is over de achterlijn geweest. Utrecht mag een doeltrap nemen.
12' Scheidsrechter Erwin Blank kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
12' Een doelpoging van Ernest Poku (AZ) mist scherpte.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Erwin Blank geeft Utrecht een doeltrap.
13' Vrije trap voor AZ op de helft van Utrecht.
13' In Stadion Galgenwaard mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
13' In de minuut 13, Inworp op de eigen helft voor Utrecht.
14' AZ krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Erwin Blank op de helft van Utrecht.
15' Inworp AZ. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' In de minuut 16, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Utrecht in Utrecht.
17' Utrecht krijgt van scheidsrechter Erwin Blank op eigen helft een vrije trap toegewezen.
20' Utrecht krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Erwin Blank in Utrecht.
24' In de minuut 24, Inworp AZ. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
24' De 1 wissel van Utrecht. Bart Ramselaar komt erin voor Isac Lidberg in Stadion Galgenwaard.
25' In Utrecht krijgt Utrecht op de eigen helft een vrije trap te nemen.
25' In de minuut 25, Inworp voor AZ in Stadion Galgenwaard op de eigen helft.
26' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stadion Galgenwaard.
27' Doeltrap voor Utrecht in Stadion Galgenwaard.
28' In de minuut 28, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Utrecht.
29' Scheidsrechter Erwin Blank geeft een inworp aan AZ op de eigen helft in Stadion Galgenwaard.
29' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Utrecht.
30' In de minuut 30, Inworp op de eigen helft voor Utrecht.
31' Scheidsrechter Erwin Blank kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
31' Scheidsrechter Erwin Blank kent een vrije trap toe aan AZ, te nemen op de helft van Utrecht.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Erwin Blank legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Nick Viergever (Utrecht) in Stadion Galgenwaard.
33' De onderbreking is afgelopen in Utrecht.
33' Hoekschop voor AZ in Stadion Galgenwaard. Yukinari Sugawara neemt deze vanaf rechts.
34' In de minuut 34, Utrecht is weer compleet nu Nick Viergever weer terug het veld van Stadion Galgenwaard in mag.
34' Inworp voor AZ op de helft van Utrecht.
35' De bal gaat buiten. Doeltrap voor AZ in Utrecht.
37' In de minuut 37, Doeltrap voor AZ in Stadion Galgenwaard.
38' AZ krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Erwin Blank in Utrecht.
38' AZ krijgt een schietkans via Ernest Poku, maar scoort niet in Stadion Galgenwaard.
40' Het voorbereidende werk werd verricht door David Moller Wolfe.
42' Arbiter Erwin Blank kent een vrije trap toe aan Utrecht op de eigen helft.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Erwin Blank kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 1 In Utrecht worden nog 3 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 De bal is over de achterlijn geweest. Utrecht mag een doeltrap nemen.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Erwin Blank kent Utrecht een inworp toe op de helft van AZ.
45' + 3 AZ moet opletten als Utrecht van scheidsrechter Erwin Blank een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 3 Inworp voor Utrecht in de buurt van het vijandige doel in Stadion Galgenwaard.
45' + 3 In de minuut 45, Doelpoging Utrecht! Het schot van Ryan Flamingo gaat niet tussen de palen.
45' + 3 De uitploeg krijgt een doeltrap in Utrecht.
45' + 4 Scheidsrechter Erwin Blank geeft een inworp aan Utrecht op de eigen helft in Stadion Galgenwaard.
45' In de minuut 45, De eerste helft op Stadion Galgenwaard zit erop.
46' De tweede helft gaat van start in Utrecht. AZ mag aftrappen als scheidsrechter Erwin Blank fluit.
46' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadion Galgenwaard.
47' In de minuut 47, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Utrecht.
48' Scheidsrechter Erwin Blank geeft Utrecht een vrije trap op de eigen helft.
48' Scheidsrechter Erwin Blank geeft Utrecht een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van AZ.
49' In de minuut 49, Alles is weer mogelijk in Utrecht. Victor Jensen brengt Utrecht met de gelijkmaker langszij. 1-1!
51' In Utrecht krijgt AZ op de eigen helft een vrije trap te nemen.
53' Alexandre Penetra met de kopkans! Geen doelpunt voor AZ in Stadion Galgenwaard.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Erwin Blank geeft Utrecht een doeltrap.
53' Arbiter Erwin Blank kent een vrije trap toe aan Utrecht op de eigen helft.
56' Vrije trap in Stadion Galgenwaard. Op de helft van AZ mag Utrecht een vrije trap nemen.
56' In de minuut 56, Eerste gele kaart voor David Moller Wolfe (AZ) in Utrecht.
57' De scherpte ontbreekt bij Can Bozdogan (Utrecht). Zijn poging mist doel.
57' De bal is over de achterlijn geweest. AZ mag een doeltrap nemen.