1' Feyenoord heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
1' Inworp op de eigen helft voor AZ.
1' In de minuut 1, Arbiter Danny Makkelie kent een vrije trap toe aan AZ op de eigen helft.
1' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadion Feijenoord.
1' Vrije trap in Stadion Feijenoord. Op de helft van AZ mag Feyenoord een vrije trap nemen.
2' In de minuut 2, Vergeefse doelpoging Quinten Timber (Feyenoord) in Stadion Feijenoord.
3' AZ krijgt van scheidsrechter Danny Makkelie op eigen helft een vrije trap toegewezen.
3' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Ibrahim Sadiq (AZ).
4' In de minuut 4, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
5' Ibrahim Sadiq (AZ) is weer terug binnen de lijnen.
9' Inworp voor AZ in Stadion Feijenoord op de eigen helft.
9' In de minuut 9, Feyenoord krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Danny Makkelie op de helft van AZ.
11' Scheidsrechter Danny Makkelie kent Feyenoord een inworp toe op de helft van AZ.
14' Scheidsrechter Danny Makkelie legt de wedstrijd even stil om Jordy Clasie (AZ) aan een blessure te laten behandelen in Rotterdam.
15' In de minuut 15, De onderbreking is afgelopen.
15' In Stadion Feijenoord ziet het publiek dat Jordy Clasie (AZ) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
16' Inworp AZ. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' In de minuut 16, In Rotterdam krijgt AZ op de eigen helft een vrije trap te nemen.
17' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft een inworp aan AZ op de eigen helft in Stadion Feijenoord.
17' In Stadion Feijenoord mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Feyenoord een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van AZ.
21' Scheidsrechter Danny Makkelie kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
22' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Feyenoord een vrije trap op de eigen helft.
23' In de minuut 23, AZ krijgt van scheidsrechter Danny Makkelie op eigen helft een vrije trap toegewezen.
24' Het voorbereidende werk werd verricht door Alireza Jahanbakhsh.
28' In de minuut 28, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Rotterdam.
29' Inworp AZ. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
30' Inworp voor AZ in Stadion Feijenoord op de eigen helft.
31' In de minuut 31, Feyenoord moet uitkijken als AZ een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Stadion Feijenoord.
32' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Rotterdam.
33' Inworp voor Feyenoord op de helft van AZ.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Danny Makkelie kent AZ een inworp toe op de helft van Feyenoord.
34' Het spel ligt even stil in Rotterdam. Calvin Stengs (Feyenoord) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
36' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Danny Makkelie laat verder spelen.
36' In de minuut 36, Feyenoord is weer compleet nu Calvin Stengs weer terug het veld van Stadion Feijenoord in mag.
36' De bal is over de achterlijn geweest. AZ mag een doeltrap nemen.
37' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadion Feijenoord.
39' In de minuut 39, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Rotterdam.
39' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stadion Feijenoord.
39' Arbiter Danny Makkelie kent een vrije trap toe aan Feyenoord op de eigen helft.
40' In de minuut 40, De bal gaat buiten. Doeltrap voor AZ in Rotterdam.
41' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft AZ een doeltrap.
42' Scheidsrechter Danny Makkelie kent een vrije trap toe aan Feyenoord op een gevaarlijke plek voor AZ.
42' In de minuut 42, In Rotterdam krijgt AZ op de eigen helft een vrije trap te nemen.
43' Inworp op de eigen helft voor Feyenoord.
43' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Feyenoord een vrije trap op de eigen helft.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Danny Makkelie toont Quinten Timber (Feyenoord) de gele kaart.
45' Arbiter Danny Makkelie kent een vrije trap toe aan Feyenoord op de eigen helft.
45' + 1 Scheidsrechter Danny Makkelie laat nog 4 minuten doorspelen in Rotterdam.
45' + 1 In de minuut 45, In Rotterdam krijgt Feyenoord op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 2 Feyenoord mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 3 Inworp voor Feyenoord in de buurt van het vijandige doel in Stadion Feijenoord.
45' + 3 In de minuut 45, Inworp voor Feyenoord ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Rotterdam.
45' + 3 Doeltrap voor AZ in Stadion Feijenoord.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' In de minuut 46, AZ trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
47' Vangelis Pavlidis mist het doel en scoort niet voor AZ in Stadion Feijenoord.
47' Doeltrap voor Feyenoord in Stadion Feijenoord.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Danny Makkelie geeft een inworp aan Feyenoord op de eigen helft in Stadion Feijenoord.
53' Stadion Feijenoord ziet hoe Quinten Timber op doel schiet, maar niet scoort voor Feyenoord.
53' Feyenoord krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Danny Makkelie in Rotterdam.
53' In de minuut 53, De poging van David Hancko (Feyenoord) mist doel.
53' De bal is over de achterlijn geweest. AZ mag een doeltrap nemen.
54' Scheidsrechter Danny Makkelie fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Rotterdam.
55' In de minuut 55, Doelpoging AZ! Het schot van Ibrahim Sadiq gaat niet tussen de palen in Rotterdam.
55' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Feyenoord in Rotterdam.
55' Wissel in Rotterdam: Kenzo Goudmijn vervangt Sven Mijnans bij AZ.
55' In de minuut 55, AZ brengt Myron van Brederode in de plaats van Ibrahim Sadiq.
55' Bij AZ komt Ernest Poku er in. Hij vervangt Ruben van Bommel.
57' De uitploeg krijgt een doeltrap in Rotterdam.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Danny Makkelie kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
59' In Stadion Feijenoord mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
60' Feyenoord moet opletten als AZ van scheidsrechter Danny Makkelie een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
63' In de minuut 63, Inworp voor Feyenoord op de helft van AZ.
64' Feyenoord krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Danny Makkelie op de helft van AZ.
64' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Danny Makkelie aan de thuisploeg.
66' In de minuut 66, Scheidsrechter Danny Makkelie geeft AZ een doeltrap.
66' Trainer Arne Slot gebruikt zijn 1 wissel. Santiago Gimenez wordt door Ayase Ueda vervangen bij de thuisploeg.
66' Trainer Arne Slot (Feyenoord) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Igor Paixao door Ramiz Zerrouki.
67' In de minuut 67, Scheidsrechter Danny Makkelie geeft een inworp aan AZ op de eigen helft in Stadion Feijenoord.
68' AZ mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Feyenoord in Rotterdam.
68' Een schot van Calvin Stengs (Feyenoord) wordt geblokkeerd door een verdediger van AZ.
69' In de minuut 69, David Moller Wolfe blesseert zich bij AZ, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Stadion Feijenoord.
69' Er wordt weer gevoetbald!
69' Calvin Stengs neemt de door scheidsrechter Danny Makkelie gegeven hoekschop voor Feyenoord in Rotterdam.
69' In de minuut 69, Scheidsrechter Danny Makkelie kent Feyenoord een inworp toe op de helft van AZ.
70' David Moller Wolfe kan weer verder bij AZ.
71' Inworp voor Feyenoord op de helft van AZ.
72' In de minuut 72, Inworp op de eigen helft voor AZ.
72' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadion Feijenoord.
76' Pech voor Feyenoord. Het schot van Quinten Timber belandt op de lat.
76' In de minuut 76, Feyenoord krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Danny Makkelie op de helft van AZ.
76' Stadion Feijenoord ziet hoe Pascal Jansen de geblesseerde David Moller Wolfe vervangt door Denso Kasius bij de uitploeg.
78' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Rotterdam.
78' In de minuut 78, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
80' De 3 wissel van Feyenoord. Luka Ivanusec komt erin voor Alireza Jahanbakhsh in Stadion Feijenoord.
81' AZ heeft Dani de Wit gewisseld. Jens Odgaard neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Pascal Jansen.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Danny Makkelie kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83' Jordy Clasie (AZ) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Feyenoord.
83' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Feyenoord een vrije trap op de eigen helft.
83' In de minuut 83, In Stadion Feijenoord mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
85' Feyenoord krijgt van scheidsrechter Danny Makkelie op eigen helft een vrije trap toegewezen.
86' In Rotterdam krijgt AZ op de eigen helft een vrije trap te nemen.
86' In de minuut 86, Gele kaart in Rotterdam: Ramiz Zerrouki (Feyenoord) gaat op de bon bij scheidsrechter Danny Makkelie.
88' Gele kaart. Bruno Martins Indi (AZ) gaat op de bon.
88' Ayase Ueda (Feyenoord) raakt geblesseerd in Rotterdam. Scheidsrechter Danny Makkelie legt de wedstrijd even stil.
89' In de minuut 89, Scheidsrechter Danny Makkelie fluit de wedstrijd weer op gang in Stadion Feijenoord.
89' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Feyenoord in Rotterdam.
89' Ayase Ueda lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Feyenoord.
90' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Rotterdam.
90' Feyenoord krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Danny Makkelie op de helft van AZ.
90' + 1 Nog 3 minuten extra speeltijd voor Tweede helft.
90' + 2 Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadion Feijenoord.