1' Feyenoord trapt af wanneer scheidsrechter Danny Makkelie in AFAS Stadion voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' In de minuut 1, Inworp op de eigen helft voor AZ.
1' Inworp AZ. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
4' Vrije trap voor Feyenoord op de helft van AZ.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Feyenoord een vrije trap op de eigen helft.
5' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Danny Makkelie een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Alkmaar.
6' In de minuut 6, Het voorbereidende werk werd verricht door Calvin Stengs.
7' Gele kaart. Jordy Clasie (AZ) gaat op de bon.
9' Vrije trap in AFAS Stadion. Op de helft van Feyenoord mag AZ een vrije trap nemen.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Feyenoord een doeltrap.
10' Scheidsrechter Danny Makkelie kent AZ een inworp toe op de helft van Feyenoord.
10' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
10' In de minuut 10, In Alkmaar krijgt Feyenoord op de eigen helft een vrije trap te nemen.
12' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Feyenoord een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van AZ.
12' AZ krijgt van scheidsrechter Danny Makkelie op eigen helft een vrije trap toegewezen.
13' In de minuut 13, Inworp voor AZ op de helft van Feyenoord.
15' Scheidsrechter Danny Makkelie kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
16' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft een inworp aan Feyenoord op de eigen helft in AFAS Stadion.
18' In de minuut 18, Inworp voor Feyenoord in AFAS Stadion op de eigen helft.
18' Inworp Feyenoord. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
19' Scheidsrechter Danny Makkelie kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
20' In de minuut 20, Inworp voor Feyenoord in AFAS Stadion op de eigen helft.
21' Vangelis Pavlidis mist het doel en scoort niet voor AZ.
21' Doeltrap voor Feyenoord in AFAS Stadion.
22' In de minuut 22, Arbiter Danny Makkelie kent een vrije trap toe aan Feyenoord op de eigen helft.
23' De poging van Vangelis Pavlidis (AZ) mist doel.
23' De uitploeg krijgt een doeltrap in Alkmaar.
25' In de minuut 25, Dani de Wit schiet op doel maar scoort niet voor AZ in Alkmaar.
26' De bal is over de achterlijn geweest. Feyenoord mag een doeltrap nemen.
28' AZ krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Danny Makkelie in Alkmaar.
29' In de minuut 29, De kopbal van Vangelis Pavlidis (AZ) mist het doel van de tegenstander.
29' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Feyenoord in Alkmaar.
30' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in AFAS Stadion.
30' In de minuut 30, De bal is over de achterlijn geweest. Feyenoord mag een doeltrap nemen.
35' Trainer Arne Slot (Feyenoord) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Justin Bijlow door Timon Wellenreuther.
36' Feyenoord krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Danny Makkelie op de helft van AZ.
37' In de minuut 37, Dani de Wit (AZ) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
38' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Feyenoord een vrije trap op de eigen helft.
39' AZ krijgt van scheidsrechter Danny Makkelie op eigen helft een vrije trap toegewezen.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Danny Makkelie geeft een inworp aan AZ op de eigen helft in AFAS Stadion.
41' Inworp voor AZ ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Alkmaar.
41' Inworp op de eigen helft voor Feyenoord.
42' In de minuut 42, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Alkmaar.
43' Arbiter Danny Makkelie kent een vrije trap toe aan AZ op de eigen helft.
44' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in AFAS Stadion.
45' In de minuut 45, In AFAS Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 1 Schot op doel van Igor Paixao. Maar zonder doelpunt voor Feyenoord als gevolg.
45' + 1 De bal gaat buiten. Doeltrap voor AZ in Alkmaar.
45' + 1 In de minuut 45, De vierde official geeft 3 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 Inworp voor Feyenoord op de helft van AZ.
45' + 3 Calvin Stengs mist het doel en scoort niet voor Feyenoord in AFAS Stadion.
45' + 3 In de minuut 45, Santiago Gimenez (Feyenoord) krijgt geel.
45' + 3 Inworp voor AZ in de buurt van het vijandige doel in AFAS Stadion.
45' De eerste helft op AFAS Stadion zit erop.