1' De eerste helft is begonnen. Luton trapt af.
1' In de minuut 1, In Bramall Lane mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
2' Vrije trap in Bramall Lane. Op de helft van Sheffield mag Luton een vrije trap nemen.
2' Sheffield krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sam Allison op de helft van Luton.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Sam Allison geeft Sheffield een vrije trap op de eigen helft.
4' Inworp voor Sheffield op de helft van Luton.
4' Inworp Luton. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
5' In de minuut 5, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Sheffield.
6' Luton krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sam Allison in Sheffield.
6' Inworp voor Luton ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sheffield.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Sam Allison kent Luton een inworp toe op de helft van Sheffield.
7' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
8' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Sheffield in Sheffield.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Sam Allison geeft een inworp aan Luton op de eigen helft in Bramall Lane.
9' Hoekschop voor Luton in Bramall Lane. Alfie Doughty neemt deze vanaf rechts.
11' Een schot van Vinicius Souza (Sheffield) wordt tegengehouden door de verdediging van Luton in Sheffield.
11' In de minuut 11, Luton verdedigt een schot van Gustavo Hamer, waardoor Sheffield niet tot scoren komt.
11' Vanaf links mag Gustavo Hamer een hoekschop nemen voor Sheffield in Bramall Lane.
11' Oliver McBurnie met de kopkans! Geen doelpunt voor Sheffield in Bramall Lane.
11' In de minuut 11, De bal is over de achterlijn geweest. Luton mag een doeltrap nemen.
12' Scheidsrechter Sam Allison kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
14' Scheidsrechter Sam Allison kent Sheffield een inworp toe op de helft van Luton.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Sam Allison kent een vrije trap toe aan Luton, te nemen op de helft van Sheffield.
14' Scheidsrechter Sam Allison geeft een gele kaart aan Anel Ahmedhodzic (Sheffield).
16' Bramall Lane ziet de poging van Ross Barkley smoren in de verdediging van Sheffield.
16' In de minuut 16, Luton schiet tussen de palen, maar Elijah Adebayo ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
16' Scheidsrechter Sam Allison geeft Sheffield een doeltrap.
17' In de minuut 17, De assist kwam van Albert Sambi Lokonga.
19' In Bramall Lane mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
20' Gustavo Hamer neemt de door scheidsrechter Sam Allison gegeven hoekschop voor Sheffield in Sheffield.
21' In de minuut 21, Sheffield krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sam Allison op de helft van Luton.
23' De verdediging van Sheffield houdt de kopbal van Elijah Adebayo (Luton) tegen in Sheffield.
23' Sheffield mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Gustavo Hamer in Bramall Lane.
24' In de minuut 24, Inworp voor Sheffield op de helft van Luton.
25' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Bramall Lane.
26' Albert Sambi Lokonga (Luton) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Sheffield in Bramall Lane.
26' In de minuut 26, Een schot van Elijah Adebayo (Luton) wordt geblokkeerd door een verdediger van Sheffield.
26' In Sheffield krijgt Sheffield op de eigen helft een vrije trap te nemen.
28' Inworp voor Sheffield in Bramall Lane op de eigen helft.
29' In de minuut 29, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Sheffield.
29' Scheidsrechter Sam Allison kent een vrije trap toe aan Sheffield op een gevaarlijke plek voor Luton.
31' Sheffield krijgt een schietkans via Gustavo Hamer, maar scoort niet.
31' In de minuut 31, Vanaf rechts mag Gustavo Hamer een hoekschop nemen voor Sheffield in Bramall Lane.
31' Een doelpoging van Andre Brooks (Sheffield) mist scherpte.
31' Doeltrap voor Luton in Bramall Lane.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Sam Allison kent Luton een inworp toe op de helft van Sheffield.
33' De scherpte ontbreekt bij James McAtee (Sheffield). Zijn poging mist doel in Sheffield.
33' De uitploeg krijgt een doeltrap in Sheffield.
34' In de minuut 34, Inworp voor Luton op de helft van Sheffield.
34' Inworp voor Luton in de buurt van het vijandige doel in Bramall Lane.
35' Luton moet opletten als Sheffield van scheidsrechter Sam Allison een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
37' In de minuut 37, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Sam Allison een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Sheffield.
38' De verdediging van Sheffield blokkeert een schot van Alfie Doughty (Luton).
38' Hoekschop voor Luton in Bramall Lane. Alfie Doughty neemt deze vanaf rechts.
38' In de minuut 38, De kopbal van Ross Barkley (Luton) mist het doel van de tegenstander.
38' Doeltrap voor Sheffield in Bramall Lane.
39' Arbiter Sam Allison kent een vrije trap toe aan Luton op de eigen helft.
41' In de minuut 41, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Luton in de buurt van het doel van Sheffield.
41' Gustavo Hamer gaat in het boekje van de scheidsrechter.
42' Andros Townsend (Luton) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Sheffield.
43' In de minuut 43, Ross Barkley schiet op doel maar scoort niet voor Luton in Sheffield.
44' Een schot van Cameron Archer (Sheffield) smoort in de verdediging van Luton.
44' Sheffield krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sam Allison op de helft van Luton.
45' In de minuut 45, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Sheffield.
45' + 1 De verdediging van Luton blokkeert een schot van Andre Brooks (Sheffield) in Bramall Lane.
45' + 1 Sheffield krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sam Allison in Sheffield.
45' + 1 In de minuut 45, Pech voor Sheffield. Auston Trusty treft de lat met zijn kopbal.
45' + 1 De uitploeg krijgt een doeltrap in Sheffield.
45' + 1 De vierde official geeft 1 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Sam Allison geeft Sheffield een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Luton.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Sam Allison aan dat we gaan rusten in Sheffield's Bramall Lane.
46' Scheidsrechter Sam Allison geeft het startsein voor de tweede helft in Sheffield. Sheffield trapt af.
46' In de minuut 46, Trainer Chris Wilder gebruikt zijn 1 wissel. Andre Brooks wordt door Max Lowe vervangen bij de thuisploeg.
46' In Bramall Lane mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
46' Inworp voor Sheffield ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Sheffield.
47' In de minuut 47, Vrije trap voor Sheffield op de helft van Luton.
48' Scheidsrechter Sam Allison geeft Sheffield een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Luton.
49' Inworp op de eigen helft voor Luton.
50' In de minuut 50, Luton krijgt van scheidsrechter Sam Allison op eigen helft een vrije trap toegewezen.
50' Doelpoging Luton! Het schot van Ryan Giles gaat niet tussen de palen.
50' Scheidsrechter Sam Allison geeft Sheffield een doeltrap.
51' In de minuut 51, Sheffield mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Luton in Sheffield.
51' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Luton in Sheffield.
52' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sheffield.
52' In de minuut 52, Inworp voor Luton in de buurt van het vijandige doel in Bramall Lane.
52' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
53' Schot op doel van Jacob Brown. Maar zonder doelpunt voor Luton als gevolg.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Sam Allison geeft Luton een vrije trap op de eigen helft.
54' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Bramall Lane.
55' Scheidsrechter Sam Allison kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
56' In de minuut 56, Gustavo Hamer mist het doel en scoort niet voor Sheffield in Bramall Lane.
56' De bal is over de achterlijn geweest. Luton mag een doeltrap nemen.
59' Vergeefse doelpoging Andros Townsend (Luton).
59' In de minuut 59, De uitploeg krijgt een doeltrap in Sheffield.
60' Inworp Sheffield. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
60' De scherpte ontbreekt bij Andros Townsend (Luton). Zijn poging mist doel.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Sam Allison geeft Sheffield een doeltrap.
61' Doelpunt! De thuisploeg komt op een 1-1 gelijke stand via Oliver McBurnie.
63' Inworp voor Luton op de helft van Sheffield.
64' In de minuut 64, Sheffield moet uitkijken als Luton een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Bramall Lane.
67' Scheidsrechter Sam Allison geeft een inworp aan Luton op de eigen helft in Bramall Lane.
68' Inworp op de eigen helft voor Luton.
69' In de minuut 69, Anel Ahmedhodzic legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 2-1.
71' Wissel in Sheffield: Carlton Morris vervangt Elijah Adebayo bij Luton.
72' Chiedozie Ogbene vervangt Ryan Giles bij de uitploeg.
72' In de minuut 72, Bij Sheffield komt Anis Ben Slimane er in. Hij vervangt Gustavo Hamer.
73' Sheffield krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sam Allison op de helft van Luton.
74' Buitenspel Sheffield. Scheidsrechter Sam Allison fluit de thuisploeg terug in Bramall Lane.
74' In de minuut 74, In Sheffield krijgt Sheffield op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75' Inworp voor Luton in Bramall Lane op de eigen helft.
77' George Baldock (Sheffield) krijgt een eerste gele kaart.
77' In de minuut 77, Een ongelukkige Jack Robinson brengt de score op 2-2 met een eigen doelpunt.
79' Gele kaart. Jack Robinson (Sheffield) gaat op de bon.
79' De 3 wissel van Luton. Mads Andersen komt erin voor Alfie Doughty in Bramall Lane.
79' In de minuut 79, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Sam Allison aan de uitploeg.
81' Sheffield moet opletten als Luton van scheidsrechter Sam Allison een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
81' Anis Ben Slimane maakt een eigen doelpunt. 2-3!
83' In de minuut 83, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bramall Lane.
84' Luton brengt Ruddock Pelly in de plaats van Andros Townsend.
84' De bal is over de achterlijn geweest. Luton mag een doeltrap nemen.
86' In de minuut 86, De thuisploeg vervangt Vinicius Souza door Oliver Norwood.
86' Sheffield heeft Cameron Archer gewisseld. William Osula neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Chris Wilder.
86' De thuisploeg wisselt Jack Robinson voor Rhian Brewster.
87' In de minuut 87, Sheffield krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sam Allison in Sheffield.
87' William Osula schiet op doel maar scoort niet voor Sheffield.
88' Vanaf rechts mag Oliver Norwood een hoekschop nemen voor Sheffield in Bramall Lane.
89' In de minuut 89, In Bramall Lane mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
89' Arbiter Sam Allison kent een vrije trap toe aan Sheffield op de eigen helft.
90' Inworp voor Luton in Bramall Lane op de eigen helft.
90' Sheffield krijgt van scheidsrechter Sam Allison op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bramall Lane.
90' + 1 Nog 8 minuten extra speeltijd voor Tweede helft.
90' + 1 Anis Ben Slimane mist het doel en scoort niet voor Sheffield.
90' + 1 Doeltrap voor Luton in Bramall Lane.
90' + 2 Scheidsrechter Sam Allison kent Sheffield een inworp toe op de helft van Luton.