1' Scheidsrechter Pierre Gaillouste fluit voor het begin van de eerste helft. Lorient trapt af in Lille.
2' De scherpte ontbreekt bij Tosin Aiyegun (Lorient). Zijn poging mist doel in Lille.
2' In de minuut 2, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lille.
3' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Pierre Gaillouste aan de thuisploeg.
4' Lille krijgt een schietkans via Yusuf Yazici, maar scoort niet.
5' In de minuut 5, Lille mag een hoekschop nemen vanaf links via Edon Zhegrova in Stade Pierre Mauroy.
5' Doeltrap voor Lorient in Stade Pierre Mauroy.
6' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lille.
7' In de minuut 7, Inworp voor Lorient in Stade Pierre Mauroy op de eigen helft.
9' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stade Pierre Mauroy.
11' Lille krijgt van scheidsrechter Pierre Gaillouste op eigen helft een vrije trap toegewezen.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Pierre Gaillouste geeft Lorient een doeltrap.
13' Inworp voor Lille op de helft van Lorient.
13' De bal is over de achterlijn geweest. Lorient mag een doeltrap nemen.
14' In de minuut 14, Lille krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pierre Gaillouste op de helft van Lorient.
16' In Stade Pierre Mauroy mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
17' De poging van Tiago Santos (Lille) mist doel.
17' In de minuut 17, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lorient in Lille.
17' Inworp op de eigen helft voor Lorient.
17' Scheidsrechter Pierre Gaillouste kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
18' In de minuut 18, In Lille krijgt Lorient op de eigen helft een vrije trap te nemen.
18' Lille schiet tussen de palen, maar Yusuf Yazici ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
18' Lille krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Pierre Gaillouste in Lille.
19' In de minuut 19, Edon Zhegrova neemt de door scheidsrechter Pierre Gaillouste gegeven hoekschop voor Lille in Lille.
19' Alexsandro Ribeiro (Lille) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Lorient.
19' Inworp voor Lille in de buurt van het vijandige doel in Stade Pierre Mauroy.
20' In de minuut 20, Inworp Lorient. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
21' Scheidsrechter Pierre Gaillouste kent een vrije trap toe aan Lille, te nemen op de helft van Lorient.
21' Vergeefse doelpoging Edon Zhegrova (Lille).
22' In de minuut 22, Vanaf links mag Edon Zhegrova een hoekschop nemen voor Lille in Stade Pierre Mauroy.
24' Scheidsrechter Pierre Gaillouste kent Lille een inworp toe op de helft van Lorient.
24' Vrije trap voor Lorient op de helft van Lille.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Pierre Gaillouste geeft Lille een doeltrap.
26' Angel Gomes (Lille) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Lorient in Stade Pierre Mauroy.
26' Stade Pierre Mauroy ziet hoe Angel Gomes op doel schiet, maar niet scoort voor Lille.
27' In de minuut 27, Arbiter Pierre Gaillouste kent een vrije trap toe aan Lille op de eigen helft.
30' Lille mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
30' Theo Le Bris (Lorient) krijgt een eerste gele kaart.
32' In de minuut 32, De poging van Yusuf Yazici (Lille) mist doel in Stade Pierre Mauroy.
35' Lorient moet opletten als Lille van scheidsrechter Pierre Gaillouste een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
36' Stade Pierre Mauroy ziet de poging van Angel Gomes smoren in de verdediging van Lorient.
36' In de minuut 36, Hoekschop voor Lille in Stade Pierre Mauroy. Edon Zhegrova neemt deze vanaf rechts.
37' Lorient moet uitkijken als Lille een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Stade Pierre Mauroy.
37' In de minuut 37, Angel Gomes met de assist.
39' Scheidsrechter Pierre Gaillouste geeft Lorient een vrije trap op de eigen helft.
40' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stade Pierre Mauroy.
40' In de minuut 40, Gele kaart in Lille: Benjamin Andre (Lille) gaat op de bon bij scheidsrechter Pierre Gaillouste.
41' Tiemoue Bakayoko (Lorient) krijgt geel.
41' In Lille krijgt Lille op de eigen helft een vrije trap te nemen.
42' In de minuut 42, Doeltrap voor Lorient in Stade Pierre Mauroy.
43' Lille mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Lorient in Lille.
43' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lille.
43' In de minuut 43, De uitploeg krijgt een doeltrap in Lille.
45' Lille mag een hoekschop nemen vanaf links via Edon Zhegrova in Stade Pierre Mauroy.
45' De verdediging van Lorient blokkeert een schot van Tiago Santos (Lille) in Stade Pierre Mauroy.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Pierre Gaillouste geeft Lille een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Lorient.
45' Inworp voor Lille ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lille.
45' + 1 De vierde official geeft 1 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Stade Pierre Mauroy.
45' In de minuut 45, De eerste helft is voorbij.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Lille trapt af.
46' Wissel in Lille: Eli Kroupi Jr vervangt Tosin Aiyegun bij Lorient.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Pierre Gaillouste geeft een inworp aan Lorient op de eigen helft in Stade Pierre Mauroy.
47' Scheidsrechter Pierre Gaillouste kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
48' Inworp op de eigen helft voor Lille.
49' In de minuut 49, Vrije trap in Stade Pierre Mauroy. Op de helft van Lorient mag Lille een vrije trap nemen.
51' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Lille in de buurt van het doel van Lorient.
52' Een schot van Edon Zhegrova (Lille) wordt tegengehouden door de verdediging van Lorient in Lille.
52' In de minuut 52, Vergeefse doelpoging Ismaily (Lille) in Stade Pierre Mauroy.
52' Inworp Lorient. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
54' De bal is over de achterlijn geweest. Lille mag een doeltrap nemen.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Pierre Gaillouste geeft een gele kaart aan Aurelien Pelon (Lorient).
55' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Pierre Gaillouste een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lille.
56' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
56' In de minuut 56, Scheidsrechter Pierre Gaillouste kent een vrije trap toe aan Lille op een gevaarlijke plek voor Lorient.
57' De verdediging van Lorient blokkeert een schot van Yusuf Yazici (Lille).
57' Buitenspel Lille.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Pierre Gaillouste geeft een inworp aan Lorient op de eigen helft in Stade Pierre Mauroy.
59' Inworp voor Lille in Stade Pierre Mauroy op de eigen helft.
60' Inworp voor Lille in de buurt van het vijandige doel in Stade Pierre Mauroy.
60' In de minuut 60, Kans voor Lille in Stade Pierre Mauroy! De kopbal van Yusuf Yazici mist het doel.
60' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lorient in Lille.
61' Stade Pierre Mauroy ziet de poging van Edon Zhegrova smoren in de verdediging van Lorient.
62' In de minuut 62, Lille mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
63' Een speler van Lille staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Pierre Gaillouste teruggefloten.
64' Scheidsrechter Pierre Gaillouste geeft Lille een vrije trap op de eigen helft.
64' In de minuut 64, Lille krijgt van scheidsrechter Pierre Gaillouste op eigen helft een vrije trap toegewezen.
66' Het spel ligt even stil in Lille. Jonathan David (Lille) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
66' Er wordt weer gevoetbald in Lille.
66' In de minuut 66, Scheidsrechter Pierre Gaillouste fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Lille.
67' Jonathan David (Lille) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
67' Inworp voor Lorient in Stade Pierre Mauroy op de eigen helft.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Pierre Gaillouste geeft een inworp aan Lorient op de eigen helft in Stade Pierre Mauroy.
69' Schot op doel van Edon Zhegrova. Maar zonder doelpunt voor Lille als gevolg.
69' Arbiter Pierre Gaillouste kent een vrije trap toe aan Lorient op de eigen helft.
72' In de minuut 72, Lille mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Lorient in Lille.
72' Vanaf links mag Edon Zhegrova een hoekschop nemen voor Lille in Stade Pierre Mauroy.
75' Inworp Lorient. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75' In de minuut 75, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stade Pierre Mauroy.
75' Trainer Regis Le Bris gebruikt zijn 2 wissel. Tiemoue Bakayoko wordt door Joel Mvuka vervangen bij de uitploeg.
75' De uitploeg vervangt Ayman Kari door Royce Openda.
76' In de minuut 76, Yusuf Yazici (Lille) staat buitenspel.
77' Scheidsrechter Pierre Gaillouste geeft Lille een vrije trap op de eigen helft.
77' Lille brengt Remy Cabella in de plaats van Yusuf Yazici.
78' In de minuut 78, Buitenspel Lille. Scheidsrechter Pierre Gaillouste fluit de thuisploeg terug in Stade Pierre Mauroy.
80' Scheidsrechter Pierre Gaillouste kent een vrije trap toe aan Lille, te nemen op de helft van Lorient.
80' Vrije trap in Stade Pierre Mauroy. Op de helft van Lille mag Lorient een vrije trap nemen.
81' In de minuut 81, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stade Pierre Mauroy.
82' Scheidsrechter Pierre Gaillouste fluit voor buitenspel van Lorient.
83' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.