1' De wedstrijd gaat van start. Brest heeft afgetrapt.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Marc Bollengier fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Brest.
3' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stade Francis-Le Ble.
4' Clermont krijgt van scheidsrechter Marc Bollengier op eigen helft een vrije trap toegewezen.
5' In de minuut 5, Buitenspelpositie Clermont.
5' Scheidsrechter Marc Bollengier geeft Brest een vrije trap op de eigen helft.
6' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Marc Bollengier aan de thuisploeg.
7' In de minuut 7, De bal is over de achterlijn geweest. Clermont mag een doeltrap nemen.
9' Inworp Clermont. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
9' Clermont krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marc Bollengier op de helft van Brest.
10' In de minuut 10, Inworp op de eigen helft voor Clermont.
11' Yohann Magnin neemt de door scheidsrechter Marc Bollengier gegeven hoekschop voor Clermont in Brest.
12' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Marc Bollengier een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Brest.
12' In de minuut 12, Doeltrap voor Clermont in Stade Francis-Le Ble.
13' Inworp voor Clermont in Stade Francis-Le Ble op de eigen helft.
15' Brendan Chardonnet mist het doel en scoort niet voor Brest in Stade Francis-Le Ble.
15' In de minuut 15, De uitploeg krijgt een doeltrap in Brest.
16' In Stade Francis-Le Ble mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
16' Romain del Castillo schiet op doel maar scoort niet voor Brest in Brest.
19' In de minuut 19, Penalty toegekend aan Brest.
19' De uitploeg incasseert geel op naam van Cheick Oumar Konate.
20' Goal in Brest! Brest neemt een 1-0 voorsprong via een benutte strafschop van Romain del Castillo.
21' In de minuut 21, Inworp voor Brest ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Brest.
23' Jim Allevinah mist het doel en scoort niet voor Clermont.
23' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Brest in Brest.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Marc Bollengier kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
24' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Brest.
24' Scheidsrechter Marc Bollengier kent Brest een inworp toe op de helft van Clermont.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Marc Bollengier geeft Clermont een doeltrap.
26' Een schot van Kenny Lala (Brest) gaat op de paal!
26' Doeltrap voor Clermont in Stade Francis-Le Ble.
27' In de minuut 27, Vrije trap voor Brest op de helft van Clermont.
29' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stade Francis-Le Ble.
30' Inworp voor Brest op de helft van Clermont.
31' In de minuut 31, Arbiter Marc Bollengier kent een vrije trap toe aan Brest op de eigen helft.
31' Scheidsrechter Marc Bollengier geeft Clermont een doeltrap.
32' Scheidsrechter Marc Bollengier kent een vrije trap toe aan Clermont, te nemen op de helft van Brest.
32' In de minuut 32, Brest krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marc Bollengier op de helft van Clermont.
34' In Brest krijgt Clermont op de eigen helft een vrije trap te nemen.
34' In de minuut 34, Steve Mounie met de assist.
36' Scheidsrechter Marc Bollengier geeft een inworp aan Clermont op de eigen helft in Stade Francis-Le Ble.
36' Clermont krijgt van scheidsrechter Marc Bollengier op eigen helft een vrije trap toegewezen.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Marc Bollengier kent Brest een inworp toe op de helft van Clermont.
38' Inworp Clermont. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
38' De bal is over de achterlijn geweest. Clermont mag een doeltrap nemen.
39' In de minuut 39, In Stade Francis-Le Ble mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
40' Inworp voor Brest op de helft van Clermont.
40' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Brest.
41' In de minuut 41, Vrije trap in Stade Francis-Le Ble. Op de helft van Brest mag Clermont een vrije trap nemen.
41' Clermont mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Brest in Brest.
42' Scheidsrechter Marc Bollengier geeft een inworp aan Clermont op de eigen helft in Stade Francis-Le Ble.
43' In de minuut 43, Vrije trap in Stade Francis-Le Ble. Op de helft van Brest mag Clermont een vrije trap nemen.
43' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Brest in Brest.
44' Scheidsrechter Marc Bollengier kent Clermont een inworp toe op de helft van Brest.
44' In de minuut 44, Eerste gele kaart voor Bradley Locko (Brest) in Brest.
45' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Marc Bollengier een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Brest.
45' + 1 3 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Brest.
45' + 1 Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stade Francis-Le Ble.
45' + 2 Inworp op de eigen helft voor Brest.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp voor Clermont op de helft van Brest.
45' + 3 Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Clermont in de buurt van het doel van Brest.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Marc Bollengier geeft het startsein voor de tweede helft in Brest. Clermont trapt af.
46' Scheidsrechter Marc Bollengier kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
46' Arbiter Marc Bollengier kent een vrije trap toe aan Brest op de eigen helft.
47' In de minuut 47, Buitenspelpositie van de thuisploeg.
48' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Brest.
49' Scheidsrechter Marc Bollengier geeft Brest een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Clermont.
51' In de minuut 51, Brest loopt uit naar een comfortabele 3-0 voorsprong dankzij Romain del Castillo.
51' Mahdi Camara deed het voorbereidende werk.
54' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Brest in Brest.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Marc Bollengier kent een vrije trap toe aan Clermont, te nemen op de helft van Brest.
58' Scheidsrechter Marc Bollengier geeft Brest een doeltrap.
59' Brest krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marc Bollengier op de helft van Clermont.
59' In de minuut 59, Vrije trap voor Brest op de helft van Clermont.
59' De bal is over de achterlijn geweest. Clermont mag een doeltrap nemen.
62' Trainer Pascal Gastien (Clermont) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Elbasan Rashani door Muhammed-Cham Saracevic.
62' In de minuut 62, Clermont brengt Grejohn Kyei in de plaats van Shamar Nicholson.
63' Stade Francis-Le Ble ziet hoe Mathias Pereira Lage op doel schiet, maar niet scoort voor Brest.
63' Doeltrap voor Clermont in Stade Francis-Le Ble.
65' In de minuut 65, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
66' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stade Francis-Le Ble.
67' Inworp voor Brest in Stade Francis-Le Ble op de eigen helft.
67' In de minuut 67, Wissel in Brest: Jeremy le Douaron vervangt Romain del Castillo bij Brest.
67' Kamory Doumbia vervangt Hugo Magnetti bij de thuisploeg.
68' Brest krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Marc Bollengier in Brest.
68' In de minuut 68, De poging van Bradley Locko (Brest) mist doel.
68' De uitploeg krijgt een doeltrap in Brest.
69' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Brest.
70' In de minuut 70, De bal is over de achterlijn geweest. Clermont mag een doeltrap nemen.
70' Scheidsrechter Marc Bollengier geeft een gele kaart aan Mehdi Zeffane (Clermont).
71' Scheidsrechter Marc Bollengier geeft Brest een vrije trap op de eigen helft.
71' In de minuut 71, In Stade Francis-Le Ble mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
71' Inworp op de eigen helft voor Clermont.
72' Clermont gebruikt de 3 wissel. Habib Keita vervangt Maxime Gonalons.
72' In de minuut 72, Clermont heeft Mehdi Zeffane gewisseld. Andy Pelmard neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Pascal Gastien.
75' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Brest.
77' Bij Brest komt Adrian Lebeau er in. Hij vervangt Mathias Pereira Lage.
78' In de minuut 78, De thuisploeg wisselt Mahdi Camara voor Jonas Martin.
78' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Marc Bollengier een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Brest.
79' Clermont mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
79' In de minuut 79, Het schot van Muhammed-Cham Saracevic (Clermont) gaat op de paal in Stade Francis-Le Ble.
79' Scheidsrechter Marc Bollengier kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
81' Scheidsrechter Marc Bollengier geeft Brest een doeltrap.