1' Scheidsrechter Olivier Thual geeft het startsein in Grenoble. Dunkerque trapt af en de wedstrijd is begonnen.
28' In de minuut 28, Goal! De thuisploeg neemt een 1-0 voorsprong via Amine Sbai.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' De tweede helft gaat van start in Grenoble. Grenoble mag aftrappen als scheidsrechter Olivier Thual fluit.
60' In de minuut 60, Wissel in Grenoble: Jean-Philippe Gbamin vervangt Alioune Ba bij Dunkerque.
60' Stade des Alpes ziet hoe Luis Manuel Ferreira de Castro de geblesseerde Achraf Laaziri vervangt door Christian Senneville bij de uitploeg.
60' Bij Dunkerque komt Samy Baghdadi er in. Hij vervangt Benjaloud Youssouf.
64' In de minuut 64, De thuisploeg zit op rozen als Amine Sbai de score uitbouwt naar 2-0 in Stade des Alpes.
72' Trainer Vincent Hognon gebruikt zijn 1 wissel. Amine Sbai wordt door Natanael Ntolla vervangen bij de thuisploeg.
72' De thuisploeg vervangt Eddy Sylvestre door Saikou Touray.
76' In de minuut 76, Dunkerque brengt Gessime Yassine in de plaats van Remy Boissier.
77' Goal! Dunkerque komt dichterbij door een doelpunt van Christian Senneville, die er 2-1 van maakt in Grenoble.
78' Trainer Vincent Hognon (Grenoble) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Pape Meissa Ba door Virgiliu Postolachi.
81' In de minuut 81, Aiman Maurer scoort en maakt de 2-2 gelijkmaker voor Dunkerque in Stade des Alpes.