1' De eerste helft is begonnen. San Marino trapt af.
24' Scheidsrechter Manfredas Lukjancukas geeft een gele kaart aan Matteo Vitaioli (San Marino).
35' In de minuut 35, Tomas Galvez (Finland) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
45' Scheidsrechter Manfredas Lukjancukas maakt een einde aan de eerste helft.
46' Scheidsrechter Manfredas Lukjancukas fluit en Finland trapt af. De tweede helft in Serravalle is van start gegaan.
46' In de minuut 46, Finland heeft Robin Lod gewisseld. Joel Pohjanpalo neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Markku Kanerva.
50' Het staat 0-1 in San Marino Stadium! Pyry Soiri zet de uitploeg op voorsprong.
56' De thuisploeg incasseert geel op naam van Alessandro Tosi.
58' Tomas Galvez deed het voorbereidende werk.
62' Wissel in Serravalle: Filippo Berardi vervangt Matteo Vitaioli bij San Marino.
69' In de minuut 69, Lorenzo Capicchioni incasseert een gele kaart en is geschorst voor de volgende wedstrijd van San Marino.
70' Finland gebruikt de 2 wissel. Kaan Kairinen vervangt Glen Kamara.
70' Trainer Markku Kanerva gebruikt zijn 3 wissel. Pyry Soiri wordt door Jere Uronen vervangen bij de uitploeg.
70' In de minuut 70, Trainer Markku Kanerva (Finland) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Daniel Hakans door Benjamin Kallman.
78' De thuisploeg wisselt Marcello Mularoni voor Tommaso Zafferani.
78' De 3 wissel van San Marino. Manuel Battistini komt erin voor Dante Carlos Rossi in San Marino Stadium.