1' De eerste helft gaat van start in Londen. Chelsea mag aftrappen.
2' In de minuut 2, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Chelsea in de buurt van het doel van Fulham.
4' Inworp voor Fulham in Stamford Bridge op de eigen helft.
6' Chelsea krijgt van scheidsrechter Anthony Taylor op eigen helft een vrije trap toegewezen.
6' In de minuut 6, In Stamford Bridge mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
7' Inworp voor Fulham in de buurt van het vijandige doel in Stamford Bridge.
7' Scheidsrechter Anthony Taylor geeft een inworp aan Chelsea op de eigen helft in Stamford Bridge.
8' In de minuut 8, Inworp op de eigen helft voor Chelsea.
8' Chelsea krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Anthony Taylor op de helft van Fulham.
9' Arbiter Anthony Taylor kent een vrije trap toe aan Fulham op de eigen helft.
10' In de minuut 10, Inworp Fulham. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
10' De bal is over de achterlijn geweest. Fulham mag een doeltrap nemen.
12' Een schot van Enzo Fernandez (Chelsea) smoort in de verdediging van Fulham.
14' In de minuut 14, Armando Broja (Chelsea) staat buitenspel.
16' Een doelpoging van Conor Gallagher (Chelsea) in Londen mist scherpte.
16' Scheidsrechter Anthony Taylor geeft Fulham een doeltrap.
18' In de minuut 18, Scheidsrechter Anthony Taylor kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
19' Doeltrap voor Chelsea in Stamford Bridge.
20' Inworp voor Chelsea in Stamford Bridge op de eigen helft.
20' In de minuut 20, Inworp voor Chelsea op de helft van Fulham.
20' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Anthony Taylor een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Londen.
21' Armando Broja met de kopkans! Geen doelpunt voor Chelsea in Stamford Bridge.
21' In de minuut 21, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fulham in Londen.
23' Scheidsrechter Anthony Taylor kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
23' In Londen krijgt Fulham op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' In de minuut 24, Inworp Chelsea. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
25' Chelsea krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Anthony Taylor in Londen.
26' Fulham schiet tussen de palen, maar Andreas Pereira ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Londen.
27' In de minuut 27, Buitenspelpositie Raheem Sterling (Chelsea).
28' Fulham schiet tussen de palen, maar Harry Wilson ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
28' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Londen.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Anthony Taylor geeft een inworp aan Chelsea op de eigen helft in Stamford Bridge.
29' Conor Gallagher (Chelsea) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Fulham.
29' Cole Palmer schiet op doel maar scoort niet voor Chelsea in Londen.
30' In de minuut 30, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Londen.
32' Scheidsrechter Anthony Taylor kent Chelsea een inworp toe op de helft van Fulham.
33' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stamford Bridge.
33' In de minuut 33, Inworp op de eigen helft voor Fulham.
36' Fulham mag een hoekschop nemen vanaf links via Harry Wilson in Stamford Bridge.
37' Doelpoging Fulham! Het schot van Tom Cairney gaat niet tussen de palen in Londen.
37' In de minuut 37, De bal is over de achterlijn geweest. Chelsea mag een doeltrap nemen.
37' Vrije trap voor Chelsea op de helft van Fulham.
38' Malo Gusto gaat in het boekje van de scheidsrechter.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Anthony Taylor geeft Fulham een vrije trap op de eigen helft.
39' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Willian (Fulham).
40' Stamford Bridge ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Londen.
40' In de minuut 40, Willian lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Fulham.
40' Scheidsrechter Anthony Taylor kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
41' Andreas Pereira neemt de door scheidsrechter Anthony Taylor gegeven hoekschop voor Fulham in Londen.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Anthony Taylor geeft Chelsea een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Fulham.
43' De poging van Enzo Fernandez (Chelsea) mist doel.
43' Scheidsrechter Anthony Taylor geeft Fulham een doeltrap.
44' In de minuut 44, Hoekschop voor Fulham in Stamford Bridge. Andreas Pereira neemt deze vanaf rechts.
44' Een schot van Harry Wilson (Fulham) wordt geblokkeerd door een verdediger van Chelsea.
45' Vanaf links mag Andreas Pereira een hoekschop nemen voor Fulham in Stamford Bridge.
45' In de minuut 45, Inworp voor Fulham ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Londen.
45' Inworp voor Chelsea op de helft van Fulham.
45' + 1 Chelsea krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Anthony Taylor op de helft van Fulham.
45' + 1 In de minuut 45, 2 minuten extra tijd.
45' + 1 Inworp op de eigen helft voor Fulham.
45' + 3 Penalty toegekend aan Chelsea.
45' + 4 In de minuut 45, Cole Palmer scoort vanaf 11 meter. Chelsea neemt een 1-0 voorsprong in Londen's Stamford Bridge.
45' + 5 Chelsea krijgt van scheidsrechter Anthony Taylor op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' De eerste helft op Stamford Bridge zit erop.
46' In de minuut 46, Begin van de tweede helft. Fulham verzorgt de aftrap.
46' Buitenspel Chelsea. Raheem Sterling wordt teruggefloten.
48' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Anthony Taylor aan de uitploeg.
49' In de minuut 49, Vrije trap in Stamford Bridge. Op de helft van Fulham mag Chelsea een vrije trap nemen.
49' Scheidsrechter Anthony Taylor toont Harry Wilson (Fulham) de gele kaart.
50' Inworp voor Chelsea in Stamford Bridge op de eigen helft.
51' In de minuut 51, Cole Palmer mist het doel en scoort niet voor Chelsea.
51' Doeltrap voor Fulham in Stamford Bridge.
51' Scheidsrechter Anthony Taylor geeft een inworp aan Fulham op de eigen helft in Stamford Bridge.
52' In de minuut 52, Chelsea moet opletten als Fulham van scheidsrechter Anthony Taylor een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
53' Het schot van Raheem Sterling (Chelsea) gaat op de paal in Stamford Bridge.
53' De scherpte ontbreekt bij Malo Gusto (Chelsea). Zijn poging mist doel in Londen.
53' In de minuut 53, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fulham in Londen.
54' Scheidsrechter Anthony Taylor kent Fulham een inworp toe op de helft van Chelsea.
55' Kopbal richting doel! Raul Jimenez (Fulham) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Londen.
55' In de minuut 55, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Londen.
57' Cole Palmer neemt de door scheidsrechter Anthony Taylor gegeven hoekschop voor Chelsea in Londen.
57' Inworp Fulham. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
57' In de minuut 57, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stamford Bridge.
58' Enzo Fernandez (Chelsea) krijgt geel.
58' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Londen.
59' In de minuut 59, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Fulham in Londen.
60' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
60' Chelsea mag een hoekschop nemen vanaf links via Cole Palmer in Stamford Bridge.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Anthony Taylor geeft een inworp aan Fulham op de eigen helft in Stamford Bridge.
64' In Stamford Bridge mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
64' Fulham brengt Bobby Reid in de plaats van Harry Wilson.
64' In de minuut 64, Fulham gebruikt de 2 wissel. Timothy Castagne vervangt Kenny Tete.
65' Inworp voor Fulham in de buurt van het vijandige doel in Stamford Bridge.
66' Scheidsrechter Anthony Taylor kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
66' In de minuut 66, Inworp op de eigen helft voor Chelsea.
66' De thuisploeg vervangt Armando Broja door Chukwunonso Madueke.