1' W.B.A. Trapt af wanneer scheidsrechter David Coote in Portman Road Stadium voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' Inworp op de eigen helft voor W.B.A..
2' In de minuut 2, De scherpte ontbreekt bij Tom Fellows (W.B.A.). Zijn poging mist doel.
2' Doeltrap voor Ipswich in Portman Road Stadium.
3' Vanaf rechts mag Alex Mowatt een hoekschop nemen voor W.B.A. In Portman Road Stadium.
4' In de minuut 4, Inworp voor W.B.A. Op de helft van Ipswich.
4' Scheidsrechter David Coote geeft W.B.A. Een vrije trap op de eigen helft.
4' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter David Coote een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Ipswich.
5' In de minuut 5, De uitploeg krijgt een doeltrap in Ipswich.
8' De bal is over de achterlijn geweest. Ipswich mag een doeltrap nemen.
9' Bij Ipswich bevindt Wes Burns zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter David Coote.
9' In de minuut 9, Wes Burns met de kopkans! Geen doelpunt voor Ipswich in Portman Road Stadium.
9' Scheidsrechter David Coote geeft W.B.A. Een doeltrap.
10' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ipswich in Ipswich.
12' In de minuut 12, In Portman Road Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
13' Scheidsrechter David Coote kent Ipswich een inworp toe op de helft van W.B.A..
15' In de minuut 15, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ipswich.
16' W.B.A. Mag een hoekschop nemen vanaf links via Jed Wallace in Portman Road Stadium.
17' Andreas Weimann mist het doel en scoort niet voor W.B.A. In Portman Road Stadium.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter David Coote geeft Ipswich een doeltrap.
17' Scheidsrechter David Coote geeft Ipswich een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van W.B.A..
18' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ipswich.
18' Andreas Weimann deed het voorbereidende werk.
20' Leif Davis neemt de door scheidsrechter David Coote gegeven hoekschop voor Ipswich in Ipswich.
20' In de minuut 20, Inworp voor Ipswich ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Ipswich.
22' Scheidsrechter David Coote kent een vrije trap toe aan W.B.A., te nemen op de helft van Ipswich.
24' De poging van Conor Chaplin (Ipswich) mist doel in Portman Road Stadium.
24' In de minuut 24, De bal is over de achterlijn geweest. W.B.A. Mag een doeltrap nemen.
26' Brandon Thomas-Asante (W.B.A.) staat buitenspel in Ipswich, gezien door scheidsrechter David Coote.
26' Doeltrap voor W.B.A. In Portman Road Stadium.
26' In de minuut 26, Inworp voor Ipswich in de buurt van het vijandige doel in Portman Road Stadium.
27' De bal gaat buiten. Doeltrap voor W.B.A. In Ipswich.
28' Inworp voor W.B.A. In Portman Road Stadium op de eigen helft.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter David Coote geeft een inworp aan W.B.A. Op de eigen helft in Portman Road Stadium.
30' Sam Morsy (Ipswich) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
30' Vrije trap voor W.B.A. Op de helft van Ipswich.
31' In de minuut 31, W.B.A. Krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter David Coote op de helft van Ipswich.
33' De bal gaat buiten. Doeltrap voor W.B.A. In Ipswich.
34' Ipswich schiet tussen de palen, maar Sam Morsy ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Ipswich.
35' In de minuut 35, Een schot van Conor Chaplin (Ipswich) smoort in de verdediging van W.B.A..
35' Inworp W.B.A.. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
36' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ipswich.
36' In de minuut 36, Hoekschop voor Ipswich in Portman Road Stadium. Leif Davis neemt deze vanaf rechts.
38' De verdediging van W.B.A. Blokkeert een schot van Wes Burns (Ipswich) in Portman Road Stadium.
38' Ipswich krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter David Coote in Ipswich.
39' In de minuut 39, Inworp W.B.A.. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
39' Inworp voor W.B.A. In Portman Road Stadium op de eigen helft.
40' Scheidsrechter David Coote geeft W.B.A. Een doeltrap.
40' In de minuut 40, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Portman Road Stadium.
42' Scheidsrechter David Coote kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
43' Portman Road Stadium ziet hoe Harrison Thomas Clarke op doel schiet, maar niet scoort voor Ipswich.
44' In de minuut 44, Vanaf rechts mag Leif Davis een hoekschop nemen voor Ipswich in Portman Road Stadium.
44' Arbiter David Coote kent een vrije trap toe aan W.B.A. Op de eigen helft.
45' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ipswich.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter David Coote geeft een inworp aan W.B.A. Op de eigen helft in Portman Road Stadium.
45' + 1 2 minuten extra tijd in Ipswich.
45' + 1 Inworp op de eigen helft voor W.B.A..
45' + 2 In de minuut 45, Darnell Furlong (W.B.A.) krijgt geel.
45' + 2 Inworp voor Ipswich op de helft van W.B.A..
45' + 3 De bal is over de achterlijn geweest. Ipswich mag een doeltrap nemen.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen in Ipswich's Portman Road Stadium.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Ipswich.
46' Trainer Carlos Corberan gebruikt zijn 1 wissel. Kyle Bartley wordt door Nathaniel Chalobah vervangen bij de uitploeg.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter David Coote kent Ipswich een inworp toe op de helft van W.B.A..
46' De assist kwam van George Edmundson.
47' In de minuut 47, Vrije trap in Portman Road Stadium. Op de helft van Ipswich mag W.B.A. Een vrije trap nemen.
48' In Ipswich krijgt W.B.A. Op de eigen helft een vrije trap te nemen.
49' Ipswich krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter David Coote in Ipswich.
49' In de minuut 49, Harrison Thomas Clarke (Ipswich) krijgt geel van scheidsrechter David Coote in Portman Road Stadium en moet oppassen.
50' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Portman Road Stadium.