1' Scheidsrechter Sam Allison geeft het startsein in Leicester. Huddersfield trapt af en de wedstrijd is begonnen.
5' Inworp Huddersfield. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
5' In de minuut 5, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Huddersfield in Leicester.
6' Huddersfield in buitenspelpositie.
7' Doeltrap voor Huddersfield in King Power Stadium.
8' In de minuut 8, Doelpoging Huddersfield! Het schot van Ben Wiles gaat niet tussen de palen in Leicester.
8' De bal is over de achterlijn geweest. Leicester mag een doeltrap nemen.
10' De uitploeg krijgt een doeltrap in Leicester.
11' In de minuut 11, Leicester krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sam Allison op de helft van Huddersfield.
12' Inworp voor Leicester in King Power Stadium op de eigen helft.
13' Scheidsrechter Sam Allison geeft Huddersfield een doeltrap.
14' In de minuut 14, In King Power Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
15' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Huddersfield in Leicester.
17' Een schot van Stephy Mavididi (Leicester) smoort in de verdediging van Huddersfield.
18' In de minuut 18, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Leicester.
20' De bal is over de achterlijn geweest. Huddersfield mag een doeltrap nemen.
21' Scheidsrechter Sam Allison geeft een inworp aan Huddersfield op de eigen helft in King Power Stadium.
21' In de minuut 21, Vrije trap in King Power Stadium. Op de helft van Huddersfield mag Leicester een vrije trap nemen.
22' Inworp voor Huddersfield op de helft van Leicester.
22' Scheidsrechter Sam Allison kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
23' In de minuut 23, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Sam Allison een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Leicester.
24' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in King Power Stadium.
25' In Leicester krijgt Leicester op de eigen helft een vrije trap te nemen.
28' In de minuut 28, Inworp op de eigen helft voor Huddersfield.
29' Arbiter Sam Allison kent een vrije trap toe aan Leicester op de eigen helft.
29' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in King Power Stadium.
30' In de minuut 30, De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Jaheim Headley (Huddersfield).
31' King Power Stadium ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Leicester.
31' Jaheim Headley (Huddersfield) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Sam Allison kent een vrije trap toe aan Leicester, te nemen op de helft van Huddersfield.
35' Scheidsrechter Sam Allison kent een vrije trap toe aan Huddersfield, te nemen op de helft van Leicester.
37' Scheidsrechter Sam Allison legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Jaheim Headley (Huddersfield) in King Power Stadium.
38' In de minuut 38, Voor Jaheim Headley is de wedstrijd voorbij. Loick Ayina vervangt de aangeslagen speler bij Huddersfield.
38' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Sam Allison laat verder spelen.
39' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in King Power Stadium.
40' De voorzet kwam van Ricardo Pereira.
42' Scheidsrechter Sam Allison geeft Huddersfield een doeltrap.
42' In de minuut 42, Huddersfield krijgt van scheidsrechter Sam Allison op eigen helft een vrije trap toegewezen.
43' Vergeefse doelpoging Issahaku Fatawu (Leicester).
44' De uitploeg krijgt een doeltrap in Leicester.
45' + 1 In de minuut 45, Sorba Thomas (Huddersfield) staat buitenspel in Leicester, gezien door scheidsrechter Sam Allison.
45' + 1 De vierde official geeft 4 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in King Power Stadium.
45' + 3 Cesare Casadei (Leicester) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Huddersfield.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Begin van de tweede helft. Leicester verzorgt de aftrap.
47' In de minuut 47, James Justin met de assist.
49' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
52' Scheidsrechter Sam Allison geeft Leicester een vrije trap op de eigen helft.
53' In de minuut 53, De scherpte ontbreekt bij Yunus Akgun (Leicester). Zijn poging mist doel in Leicester.
53' Doeltrap voor Huddersfield in King Power Stadium.
55' Huddersfield verdedigt een schot van Issahaku Fatawu, waardoor Leicester niet tot scoren komt.
55' In de minuut 55, Leicester mag een hoekschop nemen vanaf links via Stephy Mavididi in King Power Stadium.
56' Leicester krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sam Allison in Leicester.
56' Een schot van James Justin (Leicester) wordt geblokkeerd door een verdediger van Huddersfield.
56' In de minuut 56, Thomas Cannon (Leicester) bevindt zich in buitenspelpositie.
58' Vanaf links mag Stephy Mavididi een hoekschop nemen voor Leicester in King Power Stadium.
58' Scheidsrechter Sam Allison geeft Huddersfield een doeltrap.
58' In de minuut 58, Inworp op de eigen helft voor Huddersfield.
59' De kopbal van Jack Rudoni belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Huddersfield.
59' Doeltrap voor Leicester in King Power Stadium.
60' In de minuut 60, In Leicester krijgt Leicester op de eigen helft een vrije trap te nemen.
61' Scheidsrechter Sam Allison kent Leicester een inworp toe op de helft van Huddersfield.
61' Doelpunt! Thomas Cannon breidt de voorsprong uit. Leicester leidt met 3-0.
63' In de minuut 63, Vergeefse doelpoging David Kasumu (Huddersfield) in King Power Stadium.
63' Sorba Thomas neemt de door scheidsrechter Sam Allison gegeven hoekschop voor Huddersfield in Leicester.
63' Een schot van Tom Lees (Huddersfield) wordt tegengehouden door de verdediging van Leicester in Leicester.
63' In de minuut 63, Goal! Michal Helik scoort voor Huddersfield en maakt er 3-1 van.
64' In King Power Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
65' De verdediging van Leicester blokkeert een schot van Ben Wiles (Huddersfield).
65' In de minuut 65, Hoekschop voor Huddersfield in King Power Stadium. Sorba Thomas neemt deze vanaf rechts.
65' Kopbal richting doel! Josh Koroma (Huddersfield) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Leicester.
65' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Leicester.
66' In de minuut 66, De scherpte ontbreekt bij Thomas Cannon (Leicester). Zijn poging mist doel.
66' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Huddersfield in Leicester.
67' Issahaku Fatawu schiet op doel maar scoort niet voor Leicester.
67' In de minuut 67, Issahaku Fatawu raakt geblesseerd bij Leicester en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
68' Scheidsrechter Sam Allison fluit de wedstrijd weer op gang in King Power Stadium.
68' In King Power Stadium ziet het publiek dat Issahaku Fatawu (Leicester) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
70' In de minuut 70, Huddersfield schiet tussen de palen, maar Josh Koroma ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
70' Huddersfield krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sam Allison in Leicester.
71' Loick Ayina mist het doel en scoort niet voor Huddersfield in King Power Stadium.
71' In de minuut 71, De bal is over de achterlijn geweest. Leicester mag een doeltrap nemen.
72' Scheidsrechter Sam Allison kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73' Scheidsrechter Sam Allison geeft een inworp aan Huddersfield op de eigen helft in King Power Stadium.
73' In de minuut 73, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Leicester.
74' Inworp voor Leicester in King Power Stadium op de eigen helft.
75' Doeltrap voor Huddersfield in King Power Stadium.
76' In de minuut 76, Doelpoging Leicester! Het schot van Yunus Akgun gaat niet tussen de palen.
76' De uitploeg krijgt een doeltrap in Leicester.
76' Vrije trap voor Leicester op de helft van Huddersfield.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Sam Allison geeft een gele kaart aan Loick Ayina (Huddersfield).
77' Door een doelpunt van Stephy Mavididi loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 4-1 in Leicester.
79' De poging van Ricardo Pereira (Leicester) mist doel in King Power Stadium.
79' In de minuut 79, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Huddersfield in Leicester.
80' De uitploeg vervangt Ben Wiles door Brahima Diarra.
80' Inworp Leicester. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80' In de minuut 80, Leicester brengt Callum Doyle in de plaats van James Justin.
81' Coach Enzo Maresca voert noodgedwongen zijn 2 wissel door. Issahaku Fatawu moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Marc Albrighton.
81' Scheidsrechter Sam Allison geeft een inworp aan Leicester op de eigen helft in King Power Stadium.
82' In de minuut 82, Josh Koroma raakt namens Huddersfield de lat!
83' Inworp voor Leicester in King Power Stadium op de eigen helft.
85' De bal is over de achterlijn geweest. Huddersfield mag een doeltrap nemen.
86' In de minuut 86, Scheidsrechter Sam Allison geeft Leicester een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Huddersfield.
87' Huddersfield moet opletten als Leicester van scheidsrechter Sam Allison een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.