1' Sunderland heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
2' In de minuut 2, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ipswich.
4' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Portman Road Stadium.
4' Scheidsrechter Sam Allison kent Sunderland een inworp toe op de helft van Ipswich.
5' In de minuut 5, Een doelpoging van Alex Pritchard (Sunderland) in Ipswich mist scherpte.
5' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ipswich in Ipswich.
6' Sunderland schiet tussen de palen, maar Jobe Bellingham ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Ipswich.
6' In de minuut 6, Inworp voor Ipswich in Portman Road Stadium op de eigen helft.
8' Scheidsrechter Sam Allison kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
8' Inworp voor Ipswich op de helft van Sunderland.
9' In de minuut 9, Inworp op de eigen helft voor Sunderland.
10' Sunderland krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sam Allison op de helft van Ipswich.
12' Scheidsrechter Sam Allison geeft een inworp aan Ipswich op de eigen helft in Portman Road Stadium.
13' In de minuut 13, Inworp Sunderland. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
13' In Portman Road Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
15' Jack Taylor (Ipswich) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Sunderland in Portman Road Stadium.
15' In de minuut 15, Arbiter Sam Allison kent een vrije trap toe aan Sunderland op de eigen helft.
16' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ipswich.
17' Scheidsrechter Sam Allison geeft een inworp aan Sunderland op de eigen helft in Portman Road Stadium.
18' In de minuut 18, Inworp Ipswich. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
19' Inworp voor Ipswich op de helft van Sunderland.
19' Kayden Jackson mist het doel en scoort niet voor Ipswich.
20' In de minuut 20, De bal is over de achterlijn geweest. Sunderland mag een doeltrap nemen.
20' Sunderland krijgt van scheidsrechter Sam Allison op eigen helft een vrije trap toegewezen.
20' In Portman Road Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Sam Allison kent Ipswich een inworp toe op de helft van Sunderland.
24' Harrison Thomas Clarke (Ipswich) krijgt een eerste gele kaart.
24' Scheidsrechter Sam Allison geeft Sunderland een vrije trap op de eigen helft.
25' In de minuut 25, Vergeefse doelpoging Jack Clarke (Sunderland) in Portman Road Stadium.
26' Jack Clarke neemt de door scheidsrechter Sam Allison gegeven hoekschop voor Sunderland in Ipswich.
26' In de minuut 26, Abdoullah Ba met de assist.
29' Harrison Thomas Clarke schiet op doel maar scoort niet voor Ipswich in Ipswich.
29' Ipswich krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sam Allison in Ipswich.
29' In de minuut 29, Doeltrap voor Sunderland in Portman Road Stadium.
30' Ipswich krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sam Allison op de helft van Sunderland.
31' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Sam Allison een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Ipswich.
32' In de minuut 32, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ipswich.
33' De assist kwam van Conor Chaplin.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Sam Allison kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
35' Doelpoging Sunderland! Het schot van Dan Neill gaat niet tussen de palen.
35' Scheidsrechter Sam Allison geeft Ipswich een doeltrap.
37' In de minuut 37, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Portman Road Stadium.
38' Inworp voor Sunderland in Portman Road Stadium op de eigen helft.
39' Inworp op de eigen helft voor Sunderland.
40' In de minuut 40, De scherpte ontbreekt bij Kayden Jackson (Ipswich). Zijn poging mist doel.
40' De bal is over de achterlijn geweest. Sunderland mag een doeltrap nemen.
41' In Ipswich krijgt Sunderland op de eigen helft een vrije trap te nemen.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Sam Allison kent een vrije trap toe aan Sunderland, te nemen op de helft van Ipswich.
43' Een schot van Daniel Ballard (Sunderland) smoort in de verdediging van Ipswich.
44' Inworp op de eigen helft voor Ipswich.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Sam Allison kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' + 1 2 minuten extra tijd in Ipswich.
45' + 1 Inworp Ipswich. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 2 In de minuut 45, Sunderland krijgt van scheidsrechter Sam Allison op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' De eerste helft op Portman Road Stadium zit erop.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Ipswich trapt af.
46' In de minuut 46, In Portman Road Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
46' Schot op doel van Leif Davis. Maar zonder doelpunt voor Ipswich als gevolg.
46' Scheidsrechter Sam Allison geeft een inworp aan Sunderland op de eigen helft in Portman Road Stadium.
47' In de minuut 47, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Portman Road Stadium.
47' Inworp voor Sunderland in Portman Road Stadium op de eigen helft.
48' Sunderland krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sam Allison op de helft van Ipswich.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Sam Allison geeft Ipswich een vrije trap op de eigen helft.
50' Bij Ipswich bevindt Wes Burns zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Sam Allison.
51' Arbiter Sam Allison kent een vrije trap toe aan Sunderland op de eigen helft.
52' In de minuut 52, Jack Taylor (Ipswich) krijgt geel.
52' Sunderland mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
53' De scherpte ontbreekt bij Alex Pritchard (Sunderland). Zijn poging mist doel in Ipswich.
53' In de minuut 53, Scheidsrechter Sam Allison geeft Ipswich een doeltrap.
54' Scheidsrechter Sam Allison geeft een gele kaart aan Abdoullah Ba (Sunderland).
54' Eerste gele kaart voor George Edmundson (Ipswich) in Ipswich.
54' In de minuut 54, Vrije trap in Portman Road Stadium. Op de helft van Ipswich mag Sunderland een vrije trap nemen.
55' Luke O'Nien met de kopkans! Geen doelpunt voor Sunderland in Portman Road Stadium.
55' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ipswich.
57' In de minuut 57, De onderbreking is afgelopen in Ipswich.
57' Scheidsrechter Sam Allison geeft een inworp aan Sunderland op de eigen helft in Portman Road Stadium.
58' Doelpoging Sunderland! Het schot van Abdoullah Ba gaat niet tussen de palen in Ipswich.
58' In de minuut 58, Doeltrap voor Ipswich in Portman Road Stadium.
60' Wes Burns (Ipswich) krijgt geel van scheidsrechter Sam Allison in Portman Road Stadium en moet oppassen.
60' Vrije trap voor Sunderland op de helft van Ipswich.
61' In de minuut 61, In Ipswich krijgt Ipswich op de eigen helft een vrije trap te nemen.
61' Een schot van Conor Chaplin (Ipswich) wordt tegengehouden door de verdediging van Sunderland in Ipswich.
61' Inworp voor Ipswich ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Ipswich.
63' In de minuut 63, Harrison Thomas Clarke schiet op doel maar scoort niet voor Ipswich.
64' Inworp voor Sunderland in Portman Road Stadium op de eigen helft.
65' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Ipswich.
65' In de minuut 65, De uitploeg wisselt Abdoullah Ba voor Adil Aouchiche.
65' Scheidsrechter Sam Allison kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
65' Scheidsrechter Sam Allison kent Sunderland een inworp toe op de helft van Ipswich.
66' In de minuut 66, Een doelpoging van Jack Clarke (Sunderland) mist scherpte.
67' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ipswich in Ipswich.
67' Inworp op de eigen helft voor Sunderland.
68' In de minuut 68, Sunderland krijgt van scheidsrechter Sam Allison op eigen helft een vrije trap toegewezen.
68' Ipswich gebruikt de 1 wissel. Jeremy Sarmiento vervangt Kayden Jackson.
68' Ipswich heeft Lewis Travis gewisseld. Dominic Ball neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Kieran McKenna.
68' In de minuut 68, Trainer Kieran McKenna gebruikt zijn 3 wissel. Wes Burns wordt door Omari Hutchinson vervangen bij de thuisploeg.
69' Inworp voor Sunderland op de helft van Ipswich.
69' Sunderland krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sam Allison op de helft van Ipswich.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Sam Allison kent een vrije trap toe aan Ipswich, te nemen op de helft van Sunderland.
71' Nathan Broadhead (Ipswich) staat buitenspel in Ipswich, gezien door scheidsrechter Sam Allison.
72' De bal is over de achterlijn geweest. Ipswich mag een doeltrap nemen.
73' In de minuut 73, Een schot van Omari Hutchinson (Ipswich) wordt geblokkeerd door een verdediger van Sunderland.
73' Ipswich mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Leif Davis in Portman Road Stadium.
74' De verdediging van Sunderland blokkeert een schot van Omari Hutchinson (Ipswich).
74' In de minuut 74, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ipswich.
74' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Ipswich in de buurt van het doel van Sunderland.
75' Het staat 2-1 in Portman Road Stadium. Conor Chaplin (Ipswich) scoort met het hoofd en zet zijn ploeg op voorsprong.
77' In Ipswich krijgt Sunderland op de eigen helft een vrije trap te nemen.
77' Inworp Sunderland. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.