1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Vizela mag de aftrap nemen.
7' In de minuut 7, Estrela Amadora neemt een 1-0 voorsprong dankzij Andre Luiz.
7' De assist kwam van Gustavo Henrique Alves Rodrigues.
10' Inworp voor Vizela op de helft van Estrela Amadora.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
14' Vizela krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida in Amadora.
15' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Amadora.
15' In de minuut 15, Estrela Amadora verdedigt een schot van Diogo Andre Santos Nascimento, waardoor Vizela niet tot scoren komt.
16' Vanaf rechts mag Diogo Andre Santos Nascimento een hoekschop nemen voor Vizela in Estadio Jose Gomes.
17' Inworp Estrela Amadora. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
17' In de minuut 17, In Estadio Jose Gomes mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
18' De verdediging van Vizela blokkeert een schot van Andre Luiz (Estrela Amadora).
18' Samuel Essende mist een kopkans voor Vizela.
18' In de minuut 18, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Estrela Amadora in Amadora.
19' Estrela Amadora krijgt van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida op eigen helft een vrije trap toegewezen.
20' Inworp op de eigen helft voor Vizela.
20' In de minuut 20, Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft een inworp aan Estrela Amadora op de eigen helft in Estadio Jose Gomes.
21' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent Vizela een inworp toe op de helft van Estrela Amadora.
22' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Jose Gomes.
22' In de minuut 22, Inworp voor Vizela in Estadio Jose Gomes op de eigen helft.
23' In Amadora krijgt Estrela Amadora op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' Buitenspelpositie Gustavo Henrique Alves Rodrigues (Estrela Amadora).
24' In de minuut 24, Samuel Essende raakt geblesseerd bij Vizela en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
25' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
25' Samuel Essende (Vizela) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
25' In de minuut 25, Trainer Ruben De La Barrera Fernandez (Vizela) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Esmiraldo Sa Silva door Matheus Pereira de Souza.
26' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Jose Gomes.
27' De scherpte ontbreekt bij Samu (Vizela). Zijn poging mist doel in Amadora.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft Estrela Amadora een doeltrap.
28' Inworp op de eigen helft voor Estrela Amadora.
29' Estadio Jose Gomes ziet de poging van Matias Lacava smoren in de verdediging van Estrela Amadora.
29' In de minuut 29, Matias Lacava neemt de door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida gegeven hoekschop voor Vizela in Amadora.
30' Achterin bij Estrela Amadora wordt de kopbal van Anderson (Vizela) tegengehouden.
30' Vizela krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida op de helft van Estrela Amadora.
30' In de minuut 30, Vrije trap voor Vizela op de helft van Estrela Amadora.
32' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
33' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida legt de wedstrijd even stil om Bruno de Oliveira Brigido (Estrela Amadora) aan een blessure te laten behandelen in Amadora.
34' In de minuut 34, De wedstrijd is weer hervat.
34' Bruno de Oliveira Brigido (Estrela Amadora) is weer terug binnen de lijnen.
35' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft een inworp aan Vizela op de eigen helft in Estadio Jose Gomes.
36' In de minuut 36, Arbiter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent een vrije trap toe aan Estrela Amadora op de eigen helft.
37' Inworp voor Estrela Amadora in Estadio Jose Gomes op de eigen helft.
37' Vrije trap in Estadio Jose Gomes. Op de helft van Estrela Amadora mag Vizela een vrije trap nemen.
38' In de minuut 38, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Amadora.
39' Estrela Amadora krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida op de helft van Vizela.
40' In Estadio Jose Gomes mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
41' In de minuut 41, Een schot van Kikas (Estrela Amadora) smoort in de verdediging van Vizela.
41' Inworp voor Vizela op de helft van Estrela Amadora.
41' Estadio Jose Gomes ziet hoe Orest Lebedenko op doel schiet, maar niet scoort voor Vizela.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft Estrela Amadora een vrije trap op de eigen helft.
43' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Amadora.
43' Estrela Amadora krijgt van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida op eigen helft een vrije trap toegewezen.
44' In de minuut 44, De bal is over de achterlijn geweest. Vizela mag een doeltrap nemen.
45' + 1 Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Amadora.
45' + 1 In Amadora worden nog 2 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, Inworp Estrela Amadora. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 2 Hoekschop voor Estrela Amadora in Estadio Jose Gomes. Jean Felipe neemt deze vanaf links.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida aan dat we gaan rusten in Amadora's Estadio Jose Gomes.
46' In de minuut 46, Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft het fluitsignaal in Estadio Jose Gomes. Estrela Amadora mag de tweede helft aftrappen.
46' Bij Estrela Amadora komt Ronaldo Rodrigues Tavares er in. Hij vervangt Andre Luiz.
46' Estrela Amadora mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Vito in Estadio Jose Gomes.
46' In de minuut 46, De scherpte ontbreekt bij Joao Reis (Estrela Amadora). Zijn poging mist doel.
46' Doeltrap voor Vizela in Estadio Jose Gomes.
47' Inworp op de eigen helft voor Vizela.
47' In de minuut 47, In Amadora krijgt Vizela op de eigen helft een vrije trap te nemen.
48' In Estadio Jose Gomes zorgt Samu voor de 1-1 en de wedstrijd in Amadora ligt weer helemaal open.
50' Schot op doel van Nkanyiso Shinga. Maar zonder doelpunt voor Estrela Amadora als gevolg.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
51' Vizela schiet tussen de palen, maar Matheus Pereira de Souza ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Amadora.
51' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent Vizela een inworp toe op de helft van Estrela Amadora.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent een vrije trap toe aan Vizela, te nemen op de helft van Estrela Amadora.
52' Het spel ligt even stil: Tomas Silva (Vizela) is geblesseerd.
53' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Nkanyiso Shinga (Estrela Amadora).
55' In de minuut 55, Er wordt weer gevoetbald!
56' Vizela krijgt een schietkans via Diogo Andre Santos Nascimento, maar scoort niet.
56' Estrela Amadora is weer compleet nu Nkanyiso Shinga weer terug het veld in mag.
56' In de minuut 56, Tomas Silva kan weer verder bij Vizela.
56' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Amadora.
57' Estrela Amadora heeft Gustavo Henrique Alves Rodrigues gewisseld. Johnstone Omurwa neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Sergio Agostinho de Oliveira Vieira.
57' In de minuut 57, Estrela Amadora brengt Pedro Sa in de plaats van Vito.
57' De 4 wissel van Estrela Amadora. Ronald Pereira Martins komt erin voor Pedro Mendes in Estadio Jose Gomes.
57' Een doelpoging van Ronaldo Rodrigues Tavares (Estrela Amadora) mist scherpte.
57' In de minuut 57, Doeltrap voor Vizela in Estadio Jose Gomes.
58' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Amadora.
59' Kikas (Estrela Amadora) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida geeft Vizela een doeltrap.
59' Vrije trap in Estadio Jose Gomes. Op de helft van Vizela mag Estrela Amadora een vrije trap nemen.
60' Vizela krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida op de helft van Estrela Amadora.
60' In de minuut 60, Een schot van Matias Lacava (Vizela) wordt geblokkeerd door een verdediger van Estrela Amadora.
61' Scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent Vizela een inworp toe op de helft van Estrela Amadora.
61' In Estadio Jose Gomes mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
61' In de minuut 61, Arbiter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida kent een vrije trap toe aan Estrela Amadora op de eigen helft.
62' Vrije trap voor Estrela Amadora op de helft van Vizela.
62' De uitploeg krijgt een doeltrap in Amadora.
63' In de minuut 63, De bal is over de achterlijn geweest. Estrela Amadora mag een doeltrap nemen.
63' Jean Felipe van Estrela Amadora is geblesseerd en het spel ligt even stil.
65' De wedstrijd gaat weer verder.
66' In de minuut 66, Jean Felipe lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Estrela Amadora.
66' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Jose Gomes.
67' De 5 wissel van coach Sergio Agostinho de Oliveira Vieira (Estrela Amadora) is een noodgedwongen wijziging. Mansur vervangt de aangeslagen Jean Felipe.
67' In de minuut 67, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Tavares Almeida aan de uitploeg.
68' De poging van Tomas Silva (Vizela) mist doel.
68' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Estrela Amadora in Amadora.
69' In de minuut 69, Vergeefse doelpoging Samuel Essende (Vizela).
70' Doelpoging Estrela Amadora! Het schot van Ronaldo Rodrigues Tavares gaat niet tussen de palen in Amadora.
70' De bal is over de achterlijn geweest. Vizela mag een doeltrap nemen.