1' Scheidsrechter Marco Fritz fluit voor het begin van de eerste helft. Hertha trapt af in Furth.
1' Scheidsrechter Marco Fritz geeft een inworp aan Furth op de eigen helft in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Marco Fritz kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
2' Hertha krijgt van scheidsrechter Marco Fritz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
4' In Furth krijgt Furth op de eigen helft een vrije trap te nemen.
4' In de minuut 4, Inworp voor Hertha in Sportpark Ronhof Thomas Sommer op de eigen helft.
5' Inworp op de eigen helft voor Furth.
6' In Sportpark Ronhof Thomas Sommer mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
7' In de minuut 7, Furth krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marco Fritz op de helft van Hertha.
7' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Hertha in Furth.
8' Inworp voor Furth op de helft van Hertha.
9' In de minuut 9, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Marco Fritz een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Furth.
11' Scheidsrechter Marco Fritz geeft Hertha een vrije trap op de eigen helft.
11' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Furth.
12' In de minuut 12, Doelpoging Hertha! Het schot van Fabian Reese gaat niet tussen de palen.
12' Scheidsrechter Marco Fritz geeft Furth een doeltrap.
13' Vrije trap voor Furth op de helft van Hertha.
13' In de minuut 13, Het spel ligt even stil in Furth. Florian Niederlechner (Hertha) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
15' De wedstrijd is weer hervat.
15' In Sportpark Ronhof Thomas Sommer ziet het publiek dat Florian Niederlechner (Hertha) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
15' In de minuut 15, Furth schiet tussen de palen, maar Julian Green ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
15' De bal is over de achterlijn geweest. Hertha mag een doeltrap nemen.
16' Inworp Furth. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
20' In de minuut 20, Scheidsrechter Marco Fritz kent Hertha een inworp toe op de helft van Furth.
21' Scheidsrechter Marco Fritz toont Marten Winkler (Hertha) de gele kaart.
21' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Furth.
26' In de minuut 26, Inworp voor Furth op de helft van Hertha.
27' Doeltrap voor Hertha in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
28' De uitploeg krijgt een doeltrap in Furth.
29' In de minuut 29, In Sportpark Ronhof Thomas Sommer mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
32' Er wordt weer gevoetbald!
32' Arbiter Marco Fritz kent een vrije trap toe aan Hertha op de eigen helft.
34' In de minuut 34, Hertha krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Marco Fritz in Furth.
34' Doelpunt! Met een kopbal brengt Marc Kempf Hertha op voorsprong. Het staat 0-1 in Furth.
34' De voorzet kwam van Palko Dardai.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Marco Fritz kent een vrije trap toe aan Furth op een gevaarlijke plek voor Hertha.
37' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
38' Scheidsrechter Marco Fritz kent Hertha een inworp toe op de helft van Furth.
39' In de minuut 39, Trainer Pal Dardai gebruikt zijn 1 wissel. Marten Winkler wordt door Derry Lionel Scherhant vervangen bij de uitploeg.
40' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Furth.
41' Derry Lionel Scherhant schiet op doel maar scoort niet voor Hertha.
42' In de minuut 42, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
43' Hoekschop voor Furth in Sportpark Ronhof Thomas Sommer. Branimir Hrgota neemt deze vanaf rechts.
43' Furth krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marco Fritz op de helft van Hertha.
43' In de minuut 43, Inworp voor Furth op de helft van Hertha.
43' Vergeefse doelpoging Julian Green (Furth).
45' De bal is over de achterlijn geweest. Hertha mag een doeltrap nemen.
45' + 1 In de minuut 45, 5 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 4 In Furth krijgt Furth op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' De eerste helft zit erop.
46' In de minuut 46, De tweede helft gaat van start in Furth. Furth mag aftrappen als scheidsrechter Marco Fritz fluit.
46' Jonjoe Kenny neemt de door scheidsrechter Marco Fritz gegeven hoekschop voor Hertha in Furth.
47' Derry Lionel Scherhant met de kopkans! Geen doelpunt voor Hertha in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Marco Fritz geeft Furth een doeltrap.
47' Inworp Hertha. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
49' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Hertha in Furth.
50' In de minuut 50, Scheidsrechter Marco Fritz geeft Hertha een vrije trap op de eigen helft.
50' Furth krijgt van scheidsrechter Marco Fritz op eigen helft een vrije trap toegewezen.
50' Scheidsrechter Marco Fritz kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Marco Fritz geeft een inworp aan Hertha op de eigen helft in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
52' De scherpte ontbreekt bij Tim Lemperle (Furth). Zijn poging mist doel in Furth.
52' Doeltrap voor Hertha in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
53' In de minuut 53, Furth moet opletten als Hertha van scheidsrechter Marco Fritz een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
54' Vanaf links mag Palko Dardai een hoekschop nemen voor Hertha in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
54' Fabian Reese schiet op doel maar scoort niet voor Hertha.
54' In de minuut 54, Scheidsrechter Marco Fritz kent een vrije trap toe aan Hertha, te nemen op de helft van Furth.
55' Furth krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marco Fritz op de helft van Hertha.
55' Inworp voor Hertha in Sportpark Ronhof Thomas Sommer op de eigen helft.
56' Het voorbereidende werk werd verricht door Simon Asta.
58' Arbiter Marco Fritz kent een vrije trap toe aan Hertha op de eigen helft.
60' In de minuut 60, Vrije trap in Sportpark Ronhof Thomas Sommer. Op de helft van Hertha mag Furth een vrije trap nemen.
61' Gideon Jung (Furth) krijgt geel.
62' Gele kaart. Florian Niederlechner (Hertha) gaat op de bon.
62' In de minuut 62, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Marco Fritz aan de uitploeg.
62' Furth gebruikt de 1 wissel. Lukas Petkov vervangt Tim Lemperle.
63' In de minuut 63, De assist kwam van Jonjoe Kenny.
64' Scheidsrechter Marco Fritz legt de wedstrijd even stil om Marc Kempf (Hertha) aan een blessure te laten behandelen in Furth.
65' Er wordt weer gevoetbald in Furth.
65' In de minuut 65, Inworp op de eigen helft voor Furth.
66' De bal is over de achterlijn geweest. Hertha mag een doeltrap nemen.
67' Inworp voor Furth in Sportpark Ronhof Thomas Sommer op de eigen helft.
67' In de minuut 67, Tim Hoffmann vervangt Palko Dardai bij de uitploeg.
67' Voor Marc Kempf is de wedstrijd voorbij. Gustav Orsoe Christensen vervangt de aangeslagen speler bij Hertha.
69' Bij Furth komt Dennis Srbeny er in. Hij vervangt Damian Michalski.
69' In de minuut 69, Trainer Alexander Zorniger (Furth) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Simon Asta door Marco Meyerhofer .
73' De wedstrijd gaat weer verder.
75' Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
' In de minuut 0, De wedstrijd ligt stil.
80' De onderbreking is afgelopen.