1' De wedstrijd gaat van start. Hamburg heeft afgetrapt.
2' Inworp voor Paderborn op de helft van Hamburg.
2' In de minuut 2, Raphael Obermair mist het doel en scoort niet voor Paderborn in Volksparkstadion.
2' De bal is over de achterlijn geweest. Hamburg mag een doeltrap nemen.
4' Arbiter Christian Dingert kent een vrije trap toe aan Paderborn op de eigen helft.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Christian Dingert kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
5' Hamburg krijgt van scheidsrechter Christian Dingert op eigen helft een vrije trap toegewezen.
5' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Volksparkstadion.
6' In de minuut 6, Volksparkstadion ziet hoe Manuel Pherai op doel schiet, maar niet scoort voor Hamburg.
7' Hamburg krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Christian Dingert in Hamburg.
8' Buitenspel Hamburg. Scheidsrechter Christian Dingert fluit de thuisploeg terug in Volksparkstadion.
9' In de minuut 9, De poging van Levin Oztunali (Hamburg) mist doel in Volksparkstadion.
9' Doeltrap voor Paderborn in Volksparkstadion.
10' Inworp voor Hamburg in Volksparkstadion op de eigen helft.
10' In de minuut 10, Scheidsrechter Christian Dingert geeft Hamburg een vrije trap op de eigen helft.
10' Paderborn moet opletten als Hamburg van scheidsrechter Christian Dingert een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
11' In de minuut 11, De voorzet kwam van Lukasz Poreba.
12' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Hamburg.
15' Scheidsrechter Christian Dingert geeft Hamburg een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Paderborn.
15' In de minuut 15, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
16' Scheidsrechter Christian Dingert geeft een inworp aan Paderborn op de eigen helft in Volksparkstadion.
16' Vrije trap voor Hamburg op de helft van Paderborn.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Christian Dingert kent een vrije trap toe aan Hamburg, te nemen op de helft van Paderborn.
16' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Volksparkstadion.
17' In Volksparkstadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
17' In de minuut 17, Vrije trap in Volksparkstadion. Op de helft van Hamburg mag Paderborn een vrije trap nemen.
18' Scheidsrechter Christian Dingert kent Paderborn een inworp toe op de helft van Hamburg.
19' Hamburg krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Christian Dingert op de helft van Paderborn.
20' Florent Muslija deed het voorbereidende werk.
20' In Hamburg krijgt Paderborn op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' In de minuut 24, Inworp voor Hamburg op de helft van Paderborn.
24' Inworp op de eigen helft voor Paderborn.
25' Inworp Paderborn. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
25' In de minuut 25, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Christian Dingert een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Hamburg.
26' Inworp voor Hamburg ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Hamburg.
27' Scheidsrechter Christian Dingert legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Marcel Hoffmeier (Paderborn) in Volksparkstadion.
27' In de minuut 27, De onderbreking is afgelopen in Hamburg.
28' Hamburg mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Laszlo Benes in Volksparkstadion.
28' Scheidsrechter Christian Dingert geeft een inworp aan Paderborn op de eigen helft in Volksparkstadion.
30' In de minuut 30, Marcel Hoffmeier (Paderborn) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
30' Scheidsrechter Christian Dingert geeft Paderborn een doeltrap.
31' Robert Glatzel schiet op doel maar scoort niet voor Hamburg.
33' In de minuut 33, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Paderborn in Hamburg.
34' In Hamburg krijgt Hamburg op de eigen helft een vrije trap te nemen.
34' Paderborn heeft Matt Hansen gewisseld. Kai Klefisch neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Lukas Kwasniok.
35' In de minuut 35, In Volksparkstadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
35' Inworp voor Hamburg in de buurt van het vijandige doel in Volksparkstadion.
36' Hamburg mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
37' In de minuut 37, Vergeefse doelpoging Laszlo Benes (Hamburg) in Volksparkstadion.
37' De uitploeg krijgt een doeltrap in Hamburg.
39' Inworp Paderborn. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
42' In de minuut 42, Miro Muheim neemt de door scheidsrechter Christian Dingert gegeven hoekschop voor Hamburg in Hamburg.
42' Paderborn krijgt van scheidsrechter Christian Dingert op eigen helft een vrije trap toegewezen.
43' Hamburg krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Christian Dingert op de helft van Paderborn.
44' In de minuut 44, Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Christian Dingert.
45' + 1 Scheidsrechter Christian Dingert kent een vrije trap toe aan Hamburg, te nemen op de helft van Paderborn.
45' + 1 Inworp op de eigen helft voor Paderborn.
45' + 2 In de minuut 45, De vierde official geeft 2 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' De eerste helft op Volksparkstadion zit erop.
46' Paderborn mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Christian Dingert fluit en we zijn begonnen.
46' In de minuut 46, De thuisploeg wisselt Ignace van der Brempt voor Nicolas Oliveira Kisilowski.
46' Scheidsrechter Christian Dingert kent Paderborn een inworp toe op de helft van Hamburg.
48' De scherpte ontbreekt bij Ilyas Ansah (Paderborn). Zijn poging mist doel.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Christian Dingert geeft Hamburg een doeltrap.
48' Scheidsrechter Christian Dingert fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Hamburg.
48' Scheidsrechter Christian Dingert kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
49' In de minuut 49, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Volksparkstadion.
50' Scheidsrechter Christian Dingert legt de wedstrijd even stil om Stephan Ambrosius (Hamburg) aan een blessure te laten behandelen in Hamburg.
51' Er wordt weer gevoetbald in Hamburg.
51' In de minuut 51, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Hamburg.
55' Een speler van Paderborn staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Christian Dingert teruggefloten.
55' In Volksparkstadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
56' De bal is over de achterlijn geweest. Paderborn mag een doeltrap nemen.
56' Arbiter Christian Dingert kent een vrije trap toe aan Paderborn op de eigen helft.
58' In de minuut 58, Raphael Obermair neemt de door scheidsrechter Christian Dingert gegeven hoekschop voor Paderborn in Hamburg.
58' Vrije trap voor Paderborn op de helft van Hamburg.
59' Inworp voor Hamburg in Volksparkstadion op de eigen helft.