1' De eerste helft gaat van start in Kaiserlautern. Kaiserslautern mag aftrappen.
1' In de minuut 1, Kaiserslautern krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Martin Petersen op de helft van Paderborn.
1' Vrije trap in Fritz-Walter-Stadion. Op de helft van Paderborn mag Kaiserslautern een vrije trap nemen.
3' Hoekschop voor Kaiserslautern in Fritz-Walter-Stadion. Tymoteusz Puchacz neemt deze vanaf rechts.
3' De assist kwam van Tymoteusz Puchacz.
5' Inworp Paderborn. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
7' In de minuut 7, De bal is over de achterlijn geweest. Kaiserslautern mag een doeltrap nemen.
9' Fritz-Walter-Stadion ziet hoe Kaiserslautern een vrije trap tegen krijgt omdat Ragnar Ache buitenspel staat.
9' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Fritz-Walter-Stadion.
10' In de minuut 10, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kaiserlautern.
11' Tymoteusz Puchacz mist het doel en scoort niet voor Kaiserslautern in Fritz-Walter-Stadion.
11' Doeltrap voor Paderborn in Fritz-Walter-Stadion.
12' In de minuut 12, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Fritz-Walter-Stadion.
13' Visar Musliu kopt namens Paderborn op doel, zonder doelpunt als resultaat.
13' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Kaiserlautern.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Martin Petersen kent Kaiserslautern een inworp toe op de helft van Paderborn.
14' In Fritz-Walter-Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
15' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Paderborn in Kaiserlautern.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Martin Petersen kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
16' Arbiter Martin Petersen kent een vrije trap toe aan Paderborn op de eigen helft.
17' Inworp voor Paderborn op de helft van Kaiserslautern.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Martin Petersen kent Kaiserslautern een inworp toe op de helft van Paderborn.
18' Scheidsrechter Martin Petersen geeft een inworp aan Paderborn op de eigen helft in Fritz-Walter-Stadion.
18' Inworp op de eigen helft voor Kaiserslautern.
20' In de minuut 20, De poging van Boris Tomiak (Kaiserslautern) mist doel.
20' Scheidsrechter Martin Petersen geeft Paderborn een doeltrap.
21' Vergeefse doelpoging Ragnar Ache (Kaiserslautern) in Fritz-Walter-Stadion.
22' In de minuut 22, Paderborn krijgt van scheidsrechter Martin Petersen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
23' Scheidsrechter Martin Petersen kent een vrije trap toe aan Kaiserslautern, te nemen op de helft van Paderborn.
24' Een doelpoging van Ragnar Ache (Kaiserslautern) mist scherpte.
24' In de minuut 24, De bal is over de achterlijn geweest. Paderborn mag een doeltrap nemen.
25' Inworp voor Paderborn in Fritz-Walter-Stadion op de eigen helft.
25' Scheidsrechter Martin Petersen geeft Paderborn een vrije trap op de eigen helft.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Martin Petersen geeft een inworp aan Paderborn op de eigen helft in Fritz-Walter-Stadion.
27' Inworp Kaiserslautern. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
31' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Martin Petersen aan de uitploeg.
31' In de minuut 31, Het spel ligt even stil in Kaiserlautern. Frank Ronstadt (Kaiserslautern) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
32' De wedstrijd gaat weer verder.
33' Frank Ronstadt (Kaiserslautern) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Jean Zimmer.
35' In de minuut 35, Vanaf links mag Raphael Obermair een hoekschop nemen voor Paderborn in Fritz-Walter-Stadion.
35' Doeltrap voor Kaiserslautern in Fritz-Walter-Stadion.
36' Paderborn moet opletten als Kaiserslautern van scheidsrechter Martin Petersen een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
37' In de minuut 37, Kaiserslautern mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Tymoteusz Puchacz in Fritz-Walter-Stadion.
38' Inworp voor Kaiserslautern in Fritz-Walter-Stadion op de eigen helft.
39' Scheidsrechter Martin Petersen kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
43' In de minuut 43, In Kaiserlautern krijgt Paderborn op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Martin Petersen een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Kaiserlautern.
45' + 2 We krijgen 7 minuten extra tijd.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor Paderborn.
45' + 3 In Kaiserlautern krijgt Kaiserslautern op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 4 De uitploeg krijgt een doeltrap in Kaiserlautern.
45' + 5 In de minuut 45, Inworp voor Paderborn in Fritz-Walter-Stadion op de eigen helft.
45' + 7 Paderborn krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Martin Petersen op de helft van Kaiserslautern.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' In de minuut 46, Paderborn trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' Inworp voor Kaiserslautern op de helft van Paderborn.
47' Scheidsrechter Martin Petersen geeft Paderborn een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Kaiserslautern.
48' In de minuut 48, Inworp op de eigen helft voor Paderborn.
49' In Fritz-Walter-Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
50' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Kaiserlautern.
50' In de minuut 50, Doelpoging Paderborn! Het schot van Koen Kostons gaat niet tussen de palen in Kaiserlautern.
50' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kaiserslautern in Kaiserlautern.
51' Scheidsrechter Martin Petersen geeft een inworp aan Paderborn op de eigen helft in Fritz-Walter-Stadion.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Martin Petersen geeft Kaiserslautern een doeltrap.
52' Vrije trap voor Kaiserslautern op de helft van Paderborn.
52' David Kinsombi (Paderborn) krijgt geel van scheidsrechter Martin Petersen in Fritz-Walter-Stadion en moet oppassen.
53' In de minuut 53, Buitenspelpositie Kaiserslautern.
54' Scheidsrechter Martin Petersen kent een vrije trap toe aan Kaiserslautern, te nemen op de helft van Paderborn.
54' Scheidsrechter Martin Petersen geeft Paderborn een vrije trap op de eigen helft.
55' In de minuut 55, Kaiserslautern brengt Filip Stojilkovic in de plaats van Marlon Ritter.
55' De 3 wissel van Kaiserslautern. Aaron Opoku komt erin voor Ragnar Ache in Fritz-Walter-Stadion.
55' Bij Kaiserslautern komt Dickson Abiama er in. Hij vervangt Richmond Tachie.
55' In de minuut 55, Doeltrap voor Kaiserslautern in Fritz-Walter-Stadion.
56' Paderborn krijgt van scheidsrechter Martin Petersen op eigen helft een vrije trap toegewezen.
56' Filip Kaloc (Kaiserslautern) krijgt een eerste gele kaart.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Martin Petersen fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Kaiserlautern.
58' Paderborn krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Martin Petersen op de helft van Kaiserslautern.
58' Inworp voor Kaiserslautern op de helft van Paderborn.
60' In de minuut 60, Buitenspelpositie voor Filip Bilbija (Paderborn) in Fritz-Walter-Stadion (Kaiserlautern).
60' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Martin Petersen een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Kaiserlautern.
60' Dickson Abiama (Kaiserslautern) krijgt geel.
61' In de minuut 61, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Fritz-Walter-Stadion.
62' Scheidsrechter Martin Petersen kent Kaiserslautern een inworp toe op de helft van Paderborn.
65' De bal gaat op de stip voor Paderborn.
65' In de minuut 65, Bij Kaiserslautern krijgt bankzitter Boris Tomiak een gele kaart.
65' Doelpunt! De uitploeg maakt er 1-1 van dankzij een verzilverde strafschop van David Kinsombi.
67' De uitploeg vervangt Sebastian Klaas door Felix Platte.
67' In de minuut 67, Trainer Lukas Kwasniok (Paderborn) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Calvin Marc Brackelmann door Marcel Hoffmeier.
67' Kaiserslautern krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Martin Petersen in Kaiserlautern.