1' De eerste helft is begonnen. Braunschweig trapt af.
1' Braunschweig krijgt van scheidsrechter Florian Badstubner op eigen helft een vrije trap toegewezen.
1' In de minuut 1, Buitenspelpositie van de uitploeg.
1' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Paderborn in Braunschweig.
2' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Braunschweig.
4' In de minuut 4, Arbiter Florian Badstubner kent een vrije trap toe aan Braunschweig op de eigen helft.
5' Scheidsrechter Florian Badstubner geeft Paderborn een vrije trap op de eigen helft.
5' Inworp voor Braunschweig in Eintracht-Stadion op de eigen helft.
6' In de minuut 6, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Eintracht-Stadion.
7' Inworp voor Paderborn in de buurt van het vijandige doel in Eintracht-Stadion.
9' Doeltrap voor Paderborn in Eintracht-Stadion.
10' In de minuut 10, Braunschweig krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Florian Badstubner in Braunschweig.
10' Kopbal richting doel! Johan Arath Gomez (Braunschweig) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Braunschweig.
10' De uitploeg krijgt een doeltrap in Braunschweig.
11' In de minuut 11, Paderborn schiet tussen de palen, maar Florent Muslija ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
11' Vanaf links mag Florent Muslija een hoekschop nemen voor Paderborn in Eintracht-Stadion.
11' In de minuut 11, Florent Muslija met de assist.
12' Scheidsrechter Florian Badstubner kent een vrije trap toe aan Braunschweig, te nemen op de helft van Paderborn.
13' Inworp Braunschweig. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
13' In de minuut 13, Scheidsrechter Florian Badstubner geeft Paderborn een doeltrap.
16' Scheidsrechter Florian Badstubner kent Braunschweig een inworp toe op de helft van Paderborn.
17' Kaan Caliskaner kopt namens Braunschweig op doel, zonder doelpunt als resultaat.
17' In de minuut 17, De bal is over de achterlijn geweest. Paderborn mag een doeltrap nemen.
17' Scheidsrechter Florian Badstubner geeft een inworp aan Paderborn op de eigen helft in Eintracht-Stadion.
18' Braunschweig mag een hoekschop nemen vanaf links via Robin Krausse in Eintracht-Stadion.
19' In de minuut 19, Robin Krausse neemt de door scheidsrechter Florian Badstubner gegeven hoekschop voor Braunschweig in Braunschweig.
19' Doelpoging Braunschweig! Het schot van Johan Arath Gomez gaat niet tussen de palen in Braunschweig.
19' De uitploeg krijgt een doeltrap in Braunschweig.
20' In de minuut 20, Gele kaart in Braunschweig: Jannis Nikolaou (Braunschweig) gaat op de bon bij scheidsrechter Florian Badstubner.
20' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Eintracht-Stadion.
20' In Braunschweig krijgt Paderborn op de eigen helft een vrije trap te nemen.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Florian Badstubner geeft Braunschweig een vrije trap op de eigen helft.
21' Scheidsrechter Florian Badstubner kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
22' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Eintracht-Stadion.
22' In de minuut 22, De scherpte ontbreekt bij Robin Krausse (Braunschweig). Zijn poging mist doel.
22' Doeltrap voor Paderborn in Eintracht-Stadion.
23' Vrije trap voor Paderborn op de helft van Braunschweig.
24' In de minuut 24, De verdediging van Braunschweig blokkeert een schot van Sebastian Klaas (Paderborn) in Eintracht-Stadion.
24' In Braunschweig krijgt Paderborn op de eigen helft een vrije trap te nemen.
25' Braunschweig krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Florian Badstubner op de helft van Paderborn.
26' In de minuut 26, Inworp op de eigen helft voor Paderborn.
27' De assist kwam van Adriano Grimaldi.
30' In de minuut 30, Inworp voor Paderborn in Eintracht-Stadion op de eigen helft.
31' Hoekschop voor Braunschweig in Eintracht-Stadion. Robin Krausse neemt deze vanaf links.
32' Braunschweig mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Robin Krausse in Eintracht-Stadion.
32' In de minuut 32, Een doelpoging van Anton Donkor (Braunschweig) in Braunschweig mist scherpte.
32' Scheidsrechter Florian Badstubner geeft Paderborn een doeltrap.
33' Scheidsrechter Florian Badstubner geeft een inworp aan Paderborn op de eigen helft in Eintracht-Stadion.
34' In de minuut 34, De bal is over de achterlijn geweest. Paderborn mag een doeltrap nemen.
35' Een schot van Sebastian Klaas (Paderborn) wordt tegengehouden door de verdediging van Braunschweig in Braunschweig.
35' Inworp voor Paderborn op de helft van Braunschweig.
38' In de minuut 38, Inworp Braunschweig. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
38' De poging van Jannis Nikolaou (Braunschweig) mist doel in Eintracht-Stadion.
38' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Paderborn in Braunschweig.
39' In de minuut 39, Braunschweig krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Florian Badstubner in Braunschweig.
39' Robin Krausse deed het voorbereidende werk.
41' In de minuut 41, Vrije trap in Eintracht-Stadion. Op de helft van Paderborn mag Braunschweig een vrije trap nemen.
42' Vanaf links mag Robin Krausse een hoekschop nemen voor Braunschweig in Eintracht-Stadion.
42' Doeltrap voor Paderborn in Eintracht-Stadion.
44' In de minuut 44, Kaan Caliskaner (Braunschweig) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Paderborn.
45' Braunschweig krijgt een schietkans via Johan Arath Gomez, maar scoort niet in Eintracht-Stadion.
45' + 1 Inworp op de eigen helft voor Paderborn.
45' + 1 In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' + 2 Arbiter Florian Badstubner kent een vrije trap toe aan Paderborn op de eigen helft.
45' + 2 Scheidsrechter Florian Badstubner kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop in Eintracht-Stadion.
46' De tweede helft gaat van start in Braunschweig. Paderborn mag aftrappen als scheidsrechter Florian Badstubner fluit.
46' Bij Braunschweig komt Youssef Amyn er in. Hij vervangt Fabio Kaufmann.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Florian Badstubner geeft Paderborn een doeltrap.
48' De scherpte ontbreekt bij Adriano Grimaldi (Paderborn). Zijn poging mist doel in Braunschweig.
48' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Braunschweig.
49' In de minuut 49, Danilo Wiebe gaat in het boekje van de scheidsrechter.
50' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Florian Badstubner een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Braunschweig.
51' De bal is over de achterlijn geweest. Braunschweig mag een doeltrap nemen.
51' In de minuut 51, Inworp op de eigen helft voor Paderborn.
52' Robin Krausse neemt de door scheidsrechter Florian Badstubner gegeven hoekschop voor Braunschweig in Braunschweig.
53' Scheidsrechter Florian Badstubner geeft Braunschweig een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Paderborn.
53' In de minuut 53, In Eintracht-Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
54' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Braunschweig in de buurt van het doel van Paderborn.
55' Kans voor Braunschweig in Eintracht-Stadion! De kopbal van Sebastian Griesbeck mist het doel.
55' In de minuut 55, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Paderborn in Braunschweig.
56' Scheidsrechter Florian Badstubner kent Paderborn een inworp toe op de helft van Braunschweig.
56' Het spel ligt even stil in Braunschweig. Sebastian Klaas (Paderborn) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
57' In de minuut 57, Paderborn krijgt van scheidsrechter Florian Badstubner op eigen helft een vrije trap toegewezen.
57' Sebastian Klaas lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Paderborn.
59' Eintracht-Stadion ziet de poging van Youssef Amyn smoren in de verdediging van Paderborn.
59' In de minuut 59, Vanaf links mag Robin Krausse een hoekschop nemen voor Braunschweig in Eintracht-Stadion.
59' Een schot van Johan Arath Gomez (Braunschweig) wordt geblokkeerd door een verdediger van Paderborn.
60' Hoekschop voor Braunschweig in Eintracht-Stadion. Youssef Amyn neemt deze vanaf rechts.
60' In de minuut 60, Danilo Wiebe mist het doel en scoort niet voor Braunschweig in Eintracht-Stadion.
60' De uitploeg krijgt een doeltrap in Braunschweig.
61' Scheidsrechter Florian Badstubner geeft Paderborn een vrije trap op de eigen helft.
61' In de minuut 61, Scheidsrechter Florian Badstubner geeft een inworp aan Paderborn op de eigen helft in Eintracht-Stadion.
62' Inworp Paderborn. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
63' Vergeefse doelpoging Kaan Caliskaner (Braunschweig) in Eintracht-Stadion.
64' In de minuut 64, Een doelpoging van Johan Arath Gomez (Braunschweig) mist scherpte.
64' De bal is over de achterlijn geweest. Paderborn mag een doeltrap nemen.
64' Sebastian Klaas (Paderborn) kan niet meer verder. Filip Bilbija vervangt hem bij de uitploeg.
64' In de minuut 64, De uitploeg wisselt Ilyas Ansah voor Max Kruse.
65' Arbiter Florian Badstubner kent een vrije trap toe aan Braunschweig op de eigen helft.
66' Doeltrap voor Paderborn in Eintracht-Stadion.
68' In de minuut 68, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Braunschweig.
68' Schot op doel van Kaan Caliskaner. Maar zonder doelpunt voor Braunschweig als gevolg.
68' Een doelpoging van Johan Arath Gomez (Braunschweig) in Braunschweig mist scherpte.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Florian Badstubner geeft Paderborn een doeltrap.
71' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Paderborn in Braunschweig.
72' Inworp voor Braunschweig in Eintracht-Stadion op de eigen helft.
72' In de minuut 72, In Eintracht-Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
73' Scheidsrechter Florian Badstubner kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73' Het spel ligt even stil: Tobias Muller (Paderborn) is geblesseerd.
75' In de minuut 75, Tobias Muller (Paderborn) doet weer mee in Eintracht-Stadion.
75' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Eintracht-Stadion.
76' Poging met het hoofd van Danilo Wiebe (Braunschweig), maar hij mist het doel.
76' In de minuut 76, Scheidsrechter Florian Badstubner geeft Paderborn een doeltrap.
76' Paderborn brengt Sirlord Conteh in de plaats van Adriano Grimaldi.
76' Visar Musliu vervangt Florent Muslija bij de uitploeg.
76' In de minuut 76, Braunschweig gebruikt de tweede wissel. Thorir Johann Helgason vervangt Johan Arath Gomez.
77' De thuisploeg vervangt Kaan Caliskaner door Luc Ihorst.
78' Een speler van Braunschweig staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Florian Badstubner teruggefloten.
78' In de minuut 78, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Braunschweig in Braunschweig.
78' Paderborn krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Florian Badstubner op de helft van Braunschweig.
80' Paderborn mag een hoekschop nemen vanaf links via Max Kruse in Eintracht-Stadion.
80' In de minuut 80, De kopbal van Marco Schuster belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Paderborn.
80' De bal is over de achterlijn geweest. Braunschweig mag een doeltrap nemen.
80' Trainer Jens Hartel gebruikt zijn vierde wissel. Danilo Wiebe wordt door Marvin Rittmuller vervangen bij de thuisploeg.
81' In de minuut 81, Scheidsrechter Florian Badstubner kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
81' Inworp op de eigen helft voor Paderborn.
81' Inworp voor Paderborn op de helft van Braunschweig.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Florian Badstubner geeft een inworp aan Braunschweig op de eigen helft in Eintracht-Stadion.
82' Eintracht-Stadion ziet hoe Max Kruse op doel schiet, maar niet scoort voor Paderborn.
83' Braunschweig krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Florian Badstubner in Braunschweig.
83' In de minuut 83, Jannis Nikolaou (Braunschweig) kopt de bal op de lat in Braunschweig.
83' Braunschweig mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Robin Krausse in Eintracht-Stadion.
84' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Eintracht-Stadion.
84' In de minuut 84, Buitenspel Paderborn. Scheidsrechter Florian Badstubner fluit de uitploeg terug in Eintracht-Stadion.
86' Paderborn verdedigt een schot van Marvin Rittmuller, waardoor Braunschweig niet tot scoren komt.
87' Doeltrap voor Paderborn in Eintracht-Stadion.
87' In de minuut 87, Trainer Lukas Kwasniok (Paderborn) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Marco Schuster door David Kinsombi.
87' Braunschweig gebruikt de vijfde wissel. Rayan Philippe vervangt Florian Kruger.
88' Een schot van Youssef Amyn (Braunschweig) smoort in de verdediging van Paderborn.
90' Scheidsrechter Florian Badstubner kent Braunschweig een inworp toe op de helft van Paderborn.
90' Paderborn moet opletten als Braunschweig van scheidsrechter Florian Badstubner een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 2 2 minuten worden toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Tweede helft.
90' + 2 In Braunschweig krijgt Braunschweig op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 4 Rayan Philippe (Braunschweig) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Paderborn in Eintracht-Stadion.
90' + 5 Robin Krausse (Braunschweig) krijgt een eerste gele kaart.
90' + 5 Hoekschop voor Paderborn in Eintracht-Stadion. Max Kruse neemt deze vanaf rechts.
90' + 5 De thuisploeg krijgt een doeltrap in Braunschweig.
90' + 6 De voorzet kwam van Sirlord Conteh.
90' De wedstrijd is beƫindigd door scheidsrechter Florian Badstubner in Eintracht-Stadion. De einduitslag is 1-3.