1' De wedstrijd gaat van start. 1. FC Köln heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Inworp voor 1. FC Köln in Fritz-Walter-Stadion op de eigen helft.
4' Marlon Ritter neemt de door scheidsrechter Sven Jablonski gegeven hoekschop voor Kaiserslautern in Kaiserlautern.
4' Doeltrap voor 1. FC Köln in Fritz-Walter-Stadion.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Sven Jablonski geeft een inworp aan 1. FC Köln op de eigen helft in Fritz-Walter-Stadion.
5' Scheidsrechter Sven Jablonski kent 1. FC Köln een inworp toe op de helft van Kaiserslautern.
5' 1. FC Köln mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Leart Paqarada in Fritz-Walter-Stadion.
5' In de minuut 5, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Kaiserlautern.
6' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Sven Jablonski een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Kaiserlautern.
7' In Fritz-Walter-Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
7' In de minuut 7, Scheidsrechter Sven Jablonski kent een vrije trap toe aan Kaiserslautern, te nemen op de helft van 1. FC Köln.
8' Inworp voor Kaiserslautern op de helft van 1. FC Köln.
9' Inworp op de eigen helft voor Kaiserslautern.
10' In de minuut 10, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Kaiserlautern.
12' Vanaf links mag Florian Kainz een hoekschop nemen voor 1. FC Köln in Fritz-Walter-Stadion.
12' Scheidsrechter Sven Jablonski geeft Kaiserslautern een doeltrap.
13' In de minuut 13, Inworp 1. FC Köln. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
14' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Fritz-Walter-Stadion.
15' 1. FC Köln krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sven Jablonski op de helft van Kaiserslautern.
15' In de minuut 15, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kaiserslautern in Kaiserlautern.
17' De bal is over de achterlijn geweest. 1. FC Köln mag een doeltrap nemen.
18' Vrije trap in Fritz-Walter-Stadion. Op de helft van 1. FC Köln mag Kaiserslautern een vrije trap nemen.
19' Marlon Ritter met de assist.
21' Scheidsrechter Sven Jablonski kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Sven Jablonski geeft een inworp aan Kaiserslautern op de eigen helft in Fritz-Walter-Stadion.
23' Inworp op de eigen helft voor Kaiserslautern.
26' Doeltrap voor Kaiserslautern in Fritz-Walter-Stadion.
27' In de minuut 27, Inworp voor Kaiserslautern in Fritz-Walter-Stadion op de eigen helft.
27' Inworp Kaiserslautern. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
28' Kaiserslautern krijgt van scheidsrechter Sven Jablonski op eigen helft een vrije trap toegewezen.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Sven Jablonski kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
29' Inworp voor 1. FC Köln in Fritz-Walter-Stadion op de eigen helft.
30' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Kaiserlautern.
30' In de minuut 30, De bal is over de achterlijn geweest. Kaiserslautern mag een doeltrap nemen.
31' De uitploeg krijgt een doeltrap in Kaiserlautern.
32' Scheidsrechter Sven Jablonski geeft 1. FC Köln een vrije trap op de eigen helft.
32' In de minuut 32, In Fritz-Walter-Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
34' De bal gaat buiten. Doeltrap voor 1. FC Köln in Kaiserlautern.
35' Scheidsrechter Sven Jablonski kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Sven Jablonski geeft Kaiserslautern een doeltrap.
36' In Kaiserlautern krijgt 1. FC Köln op de eigen helft een vrije trap te nemen.
36' Scheidsrechter Sven Jablonski kent 1. FC Köln een inworp toe op de helft van Kaiserslautern.
37' In de minuut 37, Inworp voor 1. FC Köln op de helft van Kaiserslautern.
37' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Kaiserlautern.
38' Inworp Kaiserslautern. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
38' In de minuut 38, Scheidsrechter Sven Jablonski geeft een inworp aan Kaiserslautern op de eigen helft in Fritz-Walter-Stadion.
38' Kaiserslautern krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sven Jablonski op de helft van 1. FC Köln.
40' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Kaiserlautern.
41' In de minuut 41, Inworp op de eigen helft voor 1. FC Köln.
42' Inworp voor Kaiserslautern in Fritz-Walter-Stadion op de eigen helft.
43' Arbiter Sven Jablonski kent een vrije trap toe aan 1. FC Köln op de eigen helft.
44' In de minuut 44, In Fritz-Walter-Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 1 We spelen 1 minuten extra in Fritz-Walter-Stadion.
45' + 1 Arbiter Sven Jablonski kent een vrije trap toe aan 1. FC Köln op de eigen helft.
45' + 1 In de minuut 45, Inworp Kaiserslautern. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 2 Inworp op de eigen helft voor Kaiserslautern.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Sven Jablonski fluit en Kaiserslautern trapt af. De tweede helft in Kaiserlautern is van start gegaan.
46' Inworp voor Kaiserslautern op de helft van 1. FC Köln.
47' De assist kwam van Marlon Ritter.
49' Scheidsrechter Sven Jablonski geeft een inworp aan Kaiserslautern op de eigen helft in Fritz-Walter-Stadion.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Sven Jablonski kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
50' In Fritz-Walter-Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
51' Inworp voor 1. FC Köln in de buurt van het vijandige doel in Fritz-Walter-Stadion.
52' In de minuut 52, Kaiserslautern krijgt van scheidsrechter Sven Jablonski op eigen helft een vrije trap toegewezen.
53' Scheidsrechter Sven Jablonski kent Kaiserslautern een inworp toe op de helft van 1. FC Köln.
55' Kaiserslautern krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sven Jablonski op de helft van 1. FC Köln.
55' In de minuut 55, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Kaiserlautern.
56' Kaiserslautern moet opletten als 1. FC Köln van scheidsrechter Sven Jablonski een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
56' Hoekschop voor 1. FC Köln in Fritz-Walter-Stadion. Leart Paqarada neemt deze vanaf rechts.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Sven Jablonski kent 1. FC Köln een inworp toe op de helft van Kaiserslautern.
57' Bij 1. FC Köln komt Mark Uth er in. Hij vervangt Dejan Ljubicic.
58' 1. FC Köln krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Sven Jablonski in Kaiserlautern.
58' In de minuut 58, In Kaiserlautern krijgt Kaiserslautern op de eigen helft een vrije trap te nemen.
59' Inworp voor Kaiserslautern op de helft van 1. FC Köln.
61' Scheidsrechter Sven Jablonski geeft 1. FC Köln een vrije trap op de eigen helft.
61' In de minuut 61, Doeltrap voor Kaiserslautern in Fritz-Walter-Stadion.
62' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kaiserslautern in Kaiserlautern.
63' Gele kaart. Timo Hubers (1. FC Köln) gaat op de bon.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Sven Jablonski kent een vrije trap toe aan Kaiserslautern op een gevaarlijke plek voor 1. FC Köln.
65' De marge wordt vergroot door een doelpunt van Marlon Ritter. 3-0!
66' Kaiserslautern heeft Tobias Raschl gewisseld. Aaron Opoku neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Dirk Schuster.
67' In de minuut 67, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Fritz-Walter-Stadion.
67' Scheidsrechter Sven Jablonski geeft Kaiserslautern een vrije trap op de eigen helft.
68' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Fritz-Walter-Stadion.
69' In de minuut 69, Eric Martel (1. FC Köln) krijgt een eerste gele kaart.
69' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Fritz-Walter-Stadion.
69' Wissel in Kaiserlautern: Jan Thielmann vervangt Linton Maina bij 1. FC Köln.
69' In de minuut 69, 1. FC Köln brengt Steffen Tigges in de plaats van Davie Selke.
70' Kaiserslautern moet uitkijken als 1. FC Köln een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Fritz-Walter-Stadion.
71' In de minuut 71, Florian Kainz deed het voorbereidende werk.
72' Scheidsrechter Sven Jablonski geeft een inworp aan 1. FC Köln op de eigen helft in Fritz-Walter-Stadion.
72' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Kaiserlautern.
72' In de minuut 72, Kaiserslautern krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sven Jablonski op de helft van 1. FC Köln.
74' Arbiter Sven Jablonski kent een vrije trap toe aan 1. FC Köln op de eigen helft.
75' De bal is over de achterlijn geweest. Kaiserslautern mag een doeltrap nemen.
76' In de minuut 76, Lex-Tyger Lobinger vervangt Terrence Boyd bij de thuisploeg.
78' Trainer Steffen Baumgart gebruikt zijn 4 wissel. Eric Martel wordt door Denis Huseinbasic vervangen bij de uitploeg.
78' De onderbreking is afgelopen.
78' In de minuut 78, Scheidsrechter Sven Jablonski geeft Kaiserslautern een doeltrap.
' Eric Martel (1. FC Köln) krijgt een rode kaart en staat niet eens op het veld!
80' Inworp voor 1. FC Köln in Fritz-Walter-Stadion op de eigen helft.
80' In de minuut 80, In Fritz-Walter-Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
81' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
81' In de minuut 81, Het voorbereidende werk werd verricht door Benno Erik Schmitz.
83' Trainer Dirk Schuster (Kaiserslautern) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Jean Zimmer door Erik Durm.
83' De thuisploeg vervangt Richmond Tachie door Daniel Hanslik.
83' In de minuut 83, In Fritz-Walter-Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
84' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Kaiserlautern.
84' Florian Kainz (1. FC Köln) krijgt rood en moet eraf!
84' In de minuut 84, In Kaiserlautern krijgt Kaiserslautern op de eigen helft een vrije trap te nemen.
85' Inworp 1. FC Köln. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
86' Inworp op de eigen helft voor Kaiserslautern.
88' In de minuut 88, Scheidsrechter Sven Jablonski kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
88' Vrije trap voor Kaiserslautern op de helft van 1. FC Köln.
88' Eerste gele kaart voor Leart Paqarada (1. FC Köln) in Kaiserlautern.
89' In de minuut 89, Scheidsrechter Sven Jablonski kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90' Inworp op de eigen helft voor 1. FC Köln.
90' Scheidsrechter Sven Jablonski kent 1. FC Köln een inworp toe op de helft van Kaiserslautern.
90' + 1 5 minuten extra tijd.
90' + 2 De onderbreking is afgelopen in Kaiserlautern.
90' + 3 1. FC Köln krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sven Jablonski op de helft van Kaiserslautern.
90' + 4 Inworp voor 1. FC Köln op de helft van Kaiserslautern.
90' + 4 1. FC Köln krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Sven Jablonski op de helft van Kaiserslautern.
90' + 5 Scheidsrechter Sven Jablonski kent 1. FC Köln een inworp toe op de helft van Kaiserslautern.
90' + 6 Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Fritz-Walter-Stadion.
90' + 7 Jan Elvedi (Kaiserslautern) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90' + 7 In Fritz-Walter-Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.