1' Scheidsrechter Josh Smith fluit voor het begin van de eerste helft. Ipswich trapt af in Leicester.
1' In de minuut 1, Ipswich krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Josh Smith in Leicester.
4' Vrije trap in King Power Stadium. Op de helft van Ipswich mag Leicester een vrije trap nemen.
4' Leicester krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Josh Smith op de helft van Ipswich.
14' De uitploeg krijgt een doeltrap in Leicester.
15' Inworp voor Ipswich op de helft van Leicester.
16' In de minuut 16, Een schot van Marcus Harness (Ipswich) smoort in de verdediging van Leicester.
16' Doelpoging Leicester! Het schot van Kiernan Dewsbury-Hall gaat niet tussen de palen in Leicester.
16' De bal is over de achterlijn geweest. Ipswich mag een doeltrap nemen.
21' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ipswich in Leicester.
23' Scheidsrechter Josh Smith geeft een inworp aan Leicester op de eigen helft in King Power Stadium.
24' In de minuut 24, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Leicester.
26' Leicester krijgt een schietkans via Hamza Choudhury, maar scoort niet in King Power Stadium.
26' Vanaf rechts mag Kiernan Dewsbury-Hall een hoekschop nemen voor Leicester in King Power Stadium.
26' In de minuut 26, Inworp Ipswich. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
27' Arbiter Josh Smith kent een vrije trap toe aan Ipswich op de eigen helft.
28' In de minuut 28, De scherpte ontbreekt bij Conor Chaplin (Ipswich). Zijn poging mist doel in Leicester.
33' Scheidsrechter Josh Smith geeft Ipswich een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Leicester.
35' Scheidsrechter Josh Smith kent een vrije trap toe aan Leicester op een gevaarlijke plek voor Ipswich.
36' In de minuut 36, Een schot van Kasey McAteer (Leicester) wordt geblokkeerd door een verdediger van Ipswich.
37' Hoekschop voor Leicester in King Power Stadium. Kiernan Dewsbury-Hall neemt deze vanaf rechts.
37' De verdediging van Ipswich houdt de kopbal van Jannik Vestergaard (Leicester) tegen in Leicester.
38' In de minuut 38, De scherpte ontbreekt bij Ricardo Pereira (Leicester). Zijn poging mist doel.
38' Doeltrap voor Ipswich in King Power Stadium.
39' Scheidsrechter Josh Smith kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
42' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Ipswich in Leicester.
45' In de minuut 45, Leicester schiet tussen de palen, maar Thomas Cannon ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Leicester.
45' Inworp voor Ipswich in King Power Stadium op de eigen helft.
45' + 1 In de minuut 45, De poging van Wes Burns (Ipswich) mist doel.
45' + 1 De thuisploeg krijgt een doeltrap in Leicester.
45' + 1 De vierde official geeft 1 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' In de minuut 45, De eerste helft is voorbij.
46' In de minuut 46, Poging met het hoofd van Harrison Thomas Clarke (Ipswich), maar hij mist het doel.
49' Luke Woolfenden neemt de door scheidsrechter Josh Smith gegeven hoekschop voor Ipswich in Leicester.
50' Ipswich krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Josh Smith in Leicester.
51' Doelpoging Ipswich! Het schot van Harrison Thomas Clarke gaat niet tussen de palen.
51' In de minuut 51, De bal is over de achterlijn geweest. Leicester mag een doeltrap nemen.
51' Scheidsrechter Josh Smith geeft een inworp aan Leicester op de eigen helft in King Power Stadium.