1' De eerste helft is begonnen. Mainz trapt af.
1' In de minuut 1, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Mainz.
2' Inworp voor Werder in Mewa Arena op de eigen helft.
2' Treffer in Mewa Arena! Werder maakt er 0-1 van. Marvin Ducksch is de doelpuntenmaker.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Benjamin Brand kent Mainz een inworp toe op de helft van Werder.
4' Arbiter Benjamin Brand kent een vrije trap toe aan Werder op de eigen helft.
6' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Mewa Arena.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Benjamin Brand geeft Werder een vrije trap op de eigen helft.
9' Inworp voor Mainz in de buurt van het vijandige doel in Mewa Arena.
9' In Mewa Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
9' In de minuut 9, In Mainz krijgt Werder op de eigen helft een vrije trap te nemen.
10' Werder krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Benjamin Brand op de helft van Mainz.
11' De kopbal van Justin Njinmah belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Werder.
11' In de minuut 11, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Mainz.
12' Inworp op de eigen helft voor Werder.
13' Scheidsrechter Benjamin Brand kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
14' In de minuut 14, Werder krijgt van scheidsrechter Benjamin Brand op eigen helft een vrije trap toegewezen.
15' Vrije trap voor Mainz op de helft van Werder.
16' Vanaf links mag Nadiem Amiri een hoekschop nemen voor Mainz in Mewa Arena.
17' In de minuut 17, Tom Krauss (Mainz) treft de paal in Mainz.
17' Scheidsrechter Benjamin Brand kent een vrije trap toe aan Mainz, te nemen op de helft van Werder.
17' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Mewa Arena.
18' In de minuut 18, Inworp Mainz. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
18' Scheidsrechter Benjamin Brand geeft een inworp aan Mainz op de eigen helft in Mewa Arena.
18' Inworp Werder. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
20' In de minuut 20, De bal is over de achterlijn geweest. Mainz mag een doeltrap nemen.
21' Scheidsrechter Benjamin Brand kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
22' Inworp voor Mainz op de helft van Werder.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Benjamin Brand geeft Mainz een doeltrap.
24' Vergeefse doelpoging Nadiem Amiri (Mainz) in Mewa Arena.
24' Inworp op de eigen helft voor Werder.
25' In de minuut 25, Romano Schmid (Werder) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Mainz.
26' Arbiter Benjamin Brand kent een vrije trap toe aan Werder op de eigen helft.
28' Vrije trap in Mewa Arena. Op de helft van Werder mag Mainz een vrije trap nemen.
29' In de minuut 29, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Mainz.
31' Scheidsrechter Benjamin Brand fluit voor buitenspel van Mainz.
31' In Mainz krijgt Mainz op de eigen helft een vrije trap te nemen.
32' In de minuut 32, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Benjamin Brand een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Mainz.
32' In Mewa Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
32' Inworp voor Mainz ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mainz.
33' In de minuut 33, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Mewa Arena.
34' Mainz mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Nadiem Amiri in Mewa Arena.
35' Inworp voor Mainz in Mewa Arena op de eigen helft.
35' In de minuut 35, Niklas Stark (Werder) krijgt geel van scheidsrechter Benjamin Brand in Mewa Arena en moet oppassen.
35' Scheidsrechter Benjamin Brand geeft Mainz een vrije trap op de eigen helft.
38' Nadiem Amiri neemt de door scheidsrechter Benjamin Brand gegeven hoekschop voor Mainz in Mainz.
39' In de minuut 39, Werder krijgt van scheidsrechter Benjamin Brand op eigen helft een vrije trap toegewezen.
40' Mainz krijgt van scheidsrechter Benjamin Brand op eigen helft een vrije trap toegewezen.
41' Mainz krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Benjamin Brand in Mainz.
41' In de minuut 41, De onderbreking is afgelopen.
42' Een doelpoging van Justin Njinmah (Werder) mist scherpte.
42' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mainz in Mainz.
43' In de minuut 43, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Mewa Arena.
43' Arbiter Benjamin Brand kent een vrije trap toe aan Mainz op de eigen helft.
44' Vrije trap voor Mainz op de helft van Werder.
44' In de minuut 44, Doeltrap voor Werder in Mewa Arena.
45' Vrije trap in Mewa Arena. Op de helft van Werder mag Mainz een vrije trap nemen.
45' De uitploeg incasseert geel op naam van Jens Stage.
45' + 1 De uitploeg incasseert geel op naam van Jens Stage.
45' + 1 In de minuut 45, 2 minuten extra tijd in Mainz.
45' + 2 Hoekschop voor Mainz in Mewa Arena. Nadiem Amiri neemt deze vanaf links.
45' + 2 Jonathan Michael Burkardt schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Werder in Mewa Arena.
45' + 2 In de minuut 45, Inworp voor Mainz op de helft van Werder.
45' + 3 Scheidsrechter Benjamin Brand kent een vrije trap toe aan Werder, te nemen op de helft van Mainz.
45' De eerste helft is afgelopen.