1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Werder mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, Arbiter Felix Zwayer kent een vrije trap toe aan M´gladbach op de eigen helft.
2' M´gladbach schiet tussen de palen, maar Kouadio Kone ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
4' Werder krijgt een schietkans via Rafael Borre, maar scoort niet.
5' In de minuut 5, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
6' Scheidsrechter Felix Zwayer geeft Werder een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van M´gladbach.
6' Inworp voor Werder in de buurt van het vijandige doel in Borussia-Park.
7' Het voorbereidende werk werd verricht door Romano Schmid.
9' Een schot van Alassane Plea (M´gladbach) wordt geblokkeerd door een verdediger van Werder.
9' In de minuut 9, Vanaf links mag Franck Honorat een hoekschop nemen voor M´gladbach in Borussia-Park.
10' Hoekschop voor M´gladbach in Borussia-Park. Franck Honorat neemt deze vanaf links.
10' Vrije trap in Borussia-Park. Op de helft van Werder mag M´gladbach een vrije trap nemen.
11' In de minuut 11, Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Felix Zwayer.
11' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Werder in Mönchengladbach.
12' Inworp op de eigen helft voor Werder.
13' In de minuut 13, Werder krijgt van scheidsrechter Felix Zwayer op eigen helft een vrije trap toegewezen.
18' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Felix Zwayer laat verder spelen.
21' Inworp voor Werder ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mönchengladbach.
21' In de minuut 21, Marvin Ducksch neemt de door scheidsrechter Felix Zwayer gegeven hoekschop voor Werder in Mönchengladbach.
22' M´gladbach verdedigt een schot van Mitchell Weiser, waardoor Werder niet tot scoren komt.
22' Werder mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Marvin Ducksch in Borussia-Park.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Felix Zwayer kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
23' M´gladbach moet opletten als Werder van scheidsrechter Felix Zwayer een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
24' Inworp M´gladbach. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
24' In de minuut 24, In Borussia-Park mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
25' De defensie van M´gladbach voorkomt dat een kopbal van Leonardo Bittencourt (Werder) in het doel belandt.
26' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Borussia-Park.
27' In de minuut 27, De scherpte ontbreekt bij Alassane Plea (M´gladbach). Zijn poging mist doel in Mönchengladbach.
27' Doeltrap voor Werder in Borussia-Park.
29' De uitploeg krijgt een doeltrap in Mönchengladbach.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Felix Zwayer kent een vrije trap toe aan M´gladbach, te nemen op de helft van Werder.
30' Inworp voor M´gladbach op de helft van Werder.
31' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Mönchengladbach.
32' In de minuut 32, M´gladbach krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Felix Zwayer in Mönchengladbach.
34' M´gladbach krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Felix Zwayer in Mönchengladbach.
34' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Borussia-Park.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Felix Zwayer geeft een gele kaart aan Maximilian Wober (M´gladbach).
38' De bal is over de achterlijn geweest. M´gladbach mag een doeltrap nemen.
39' Doelpoging M´gladbach! Het schot van Alassane Plea gaat niet tussen de palen in Mönchengladbach.
39' In de minuut 39, Scheidsrechter Felix Zwayer geeft Werder een doeltrap.
40' Scheidsrechter Felix Zwayer geeft Werder een vrije trap op de eigen helft.
41' Leonardo Bittencourt mist het doel en scoort niet voor Werder.
41' In de minuut 41, Doeltrap voor M´gladbach in Borussia-Park.
42' De verdediging van Werder blokkeert een schot van Robin Hack (M´gladbach).
42' M´gladbach in buitenspelpositie.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Felix Zwayer kent Werder een inworp toe op de helft van M´gladbach.
44' Scheidsrechter Felix Zwayer geeft een inworp aan M´gladbach op de eigen helft in Borussia-Park.
45' Borussia-Park ziet de poging van Robin Hack smoren in de verdediging van Werder.
45' In de minuut 45, Kouadio Kone (M´gladbach) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Werder.
45' M´gladbach mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Werder in Mönchengladbach.
45' In de minuut 45, Robin Hack deed het voorbereidende werk.
45' + 2 Inworp voor Werder in Borussia-Park op de eigen helft.
45' + 2 6 minuten extra tijd in Mönchengladbach.
45' + 3 In de minuut 45, M´gladbach krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Felix Zwayer op de helft van Werder.
45' + 4 Scheidsrechter Felix Zwayer geeft een inworp aan M´gladbach op de eigen helft in Borussia-Park.
45' + 4 In Mönchengladbach krijgt Werder op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 5 In de minuut 45, Gele kaart. Franck Honorat (M´gladbach) gaat op de bon.
45' + 6 Scheidsrechter Felix Zwayer toont Mitchell Weiser (Werder) de gele kaart.
45' + 6 Scheidsrechter Felix Zwayer kent Werder een inworp toe op de helft van M´gladbach.
45' + 7 In de minuut 45, Inworp op de eigen helft voor M´gladbach.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' Na de pauze trapt M´gladbach af voor de tweede helft.
46' In de minuut 46, Werder krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Felix Zwayer op de helft van M´gladbach.
47' Borussia-Park ziet hoe een schot van Kouadio Kone (M´gladbach) de paal treft!
47' Alassane Plea schiet op doel maar scoort niet voor M´gladbach in Mönchengladbach.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Felix Zwayer geeft Werder een vrije trap op de eigen helft.
48' Inworp M´gladbach. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
48' Inworp voor Werder op de helft van M´gladbach.
49' Robin Hack met de assist.
51' Romano Schmid (Werder) krijgt geel.
52' In de minuut 52, In Mönchengladbach krijgt M´gladbach op de eigen helft een vrije trap te nemen.
52' Scheidsrechter Felix Zwayer geeft M´gladbach een doeltrap.
53' Doelpoging Werder! Het schot van Romano Schmid gaat niet tussen de palen.
53' In de minuut 53, De bal is over de achterlijn geweest. M´gladbach mag een doeltrap nemen.
55' Arbiter Felix Zwayer kent een vrije trap toe aan Werder op de eigen helft.
59' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Borussia-Park.
59' In de minuut 59, Een doelpoging van Alassane Plea (M´gladbach) in Mönchengladbach mist scherpte.
59' De uitploeg krijgt een doeltrap in Mönchengladbach.
61' De poging van Rocco Reitz (M´gladbach) mist doel in Borussia-Park.
61' In de minuut 61, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Werder in Mönchengladbach.
64' Een schot van Franck Honorat (M´gladbach) smoort in de verdediging van Werder.
65' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Mönchengladbach.
65' In de minuut 65, Rafael Borre (Werder) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
65' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Mönchengladbach.
66' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Werder in de buurt van het doel van M´gladbach.
66' In de minuut 66, Julian Weigl gaat in het boekje van de scheidsrechter.
67' Een doelpoging van Marvin Ducksch (Werder) mist scherpte.
67' De bal is over de achterlijn geweest. M´gladbach mag een doeltrap nemen.
68' In de minuut 68, In Borussia-Park mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
68' Bij Werder komt Senne Lynen er in. Hij vervangt Leonardo Bittencourt.
68' De 2 wissel van Werder. Justin Njinmah komt erin voor Romano Schmid in Borussia-Park.
69' In de minuut 69, Inworp voor Werder in de buurt van het vijandige doel in Borussia-Park.
69' Inworp voor M´gladbach in Borussia-Park op de eigen helft.
70' Poging met het hoofd van Jens Stage (Werder), maar hij mist het doel.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Felix Zwayer geeft M´gladbach een doeltrap.
72' Werder krijgt van scheidsrechter Felix Zwayer op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Werder in Mönchengladbach.
74' In de minuut 74, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Mönchengladbach.
76' Marvin Ducksch maakt de 2-2.
79' Inworp voor Werder ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mönchengladbach.
80' In de minuut 80, De verdediging van M´gladbach blokkeert een schot van Marvin Ducksch (Werder) in Borussia-Park.
80' Scheidsrechter Felix Zwayer geeft M´gladbach een vrije trap op de eigen helft.
81' Wissel in Mönchengladbach: Nathan N`Goumou Minpole vervangt Robin Hack bij M´gladbach.
81' In de minuut 81, Christoph Kramer vervangt Rocco Reitz bij de thuisploeg.
82' Scheidsrechter Felix Zwayer kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
84' Vrije trap voor M´gladbach op de helft van Werder.
85' In de minuut 85, Franck Honorat (M´gladbach) staat buitenspel in Mönchengladbach, gezien door scheidsrechter Felix Zwayer.
86' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Felix Zwayer een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Mönchengladbach.
86' De kopbal van Maximilian Wober belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor M´gladbach.
86' In de minuut 86, Doeltrap voor Werder in Borussia-Park.
86' Trainer Ole Werner gebruikt zijn 3 wissel. Olivier Deman wordt door Felix Agu vervangen bij de uitploeg.
87' Trainer Gerardo Seoane (M´gladbach) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Franck Honorat door Florian Neuhaus.
87' In de minuut 87, M´gladbach heeft Kouadio Kone gewisseld. Grant Leon Mamedova neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Gerardo Seoane.