1' De wedstrijd gaat van start. Nürnberg heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Düsseldorf in Neurenberg.
2' Scheidsrechter Richard Hempel geeft een inworp aan Düsseldorf op de eigen helft in Max-Morlock-Stadion.
2' Inworp op de eigen helft voor Düsseldorf.
4' In de minuut 4, Inworp Nürnberg. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
4' In Max-Morlock-Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
4' Inworp voor Düsseldorf in Max-Morlock-Stadion op de eigen helft.
5' In de minuut 5, De bal is over de achterlijn geweest. Nürnberg mag een doeltrap nemen.
6' Inworp voor Düsseldorf ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Neurenberg.
7' Florian Kastenmeier (Düsseldorf) krijgt geel van scheidsrechter Richard Hempel in Max-Morlock-Stadion en moet oppassen.
7' In de minuut 7, Inworp voor Nürnberg op de helft van Düsseldorf.
8' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Neurenberg.
10' Scheidsrechter Richard Hempel kent Düsseldorf een inworp toe op de helft van Nürnberg.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Richard Hempel kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
12' Nürnberg krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Richard Hempel op de helft van Düsseldorf.
13' Scheidsrechter Richard Hempel kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
14' In de minuut 14, Nürnberg moet opletten als Düsseldorf van scheidsrechter Richard Hempel een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
17' Arbiter Richard Hempel kent een vrije trap toe aan Düsseldorf op de eigen helft.
17' Scheidsrechter Richard Hempel geeft Düsseldorf een vrije trap op de eigen helft.
17' In de minuut 17, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Richard Hempel een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Neurenberg.
18' Düsseldorf krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Richard Hempel op de helft van Nürnberg.
19' Scheidsrechter Richard Hempel kent Düsseldorf een inworp toe op de helft van Nürnberg.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Richard Hempel geeft Düsseldorf een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Nürnberg.
19' Doeltrap voor Nürnberg in Max-Morlock-Stadion.
20' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Neurenberg.
22' In de minuut 22, Inworp voor Düsseldorf op de helft van Nürnberg.
22' In Max-Morlock-Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
23' Inworp voor Düsseldorf in Max-Morlock-Stadion op de eigen helft.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Richard Hempel geeft een inworp aan Nürnberg op de eigen helft in Max-Morlock-Stadion.
25' De onderbreking is afgelopen in Neurenberg.
25' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Richard Hempel geeft Düsseldorf een doeltrap.
27' Inworp Düsseldorf. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
43' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Max-Morlock-Stadion.
45' In de minuut 45, In Neurenberg krijgt Düsseldorf op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 1 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Nürnberg in Neurenberg.
45' + 2 De scherpte ontbreekt bij Dennis Jastrzembski (Düsseldorf). Zijn poging mist doel in Neurenberg.
45' + 2 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Nürnberg mag een doeltrap nemen.
45' + 3 Gele kaart. Nicolas Gavory (Düsseldorf) gaat op de bon.
45' + 6 Inworp op de eigen helft voor Düsseldorf.
45' + 7 Shinta Karl Appelkamp met de assist.
45' + 8 Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Neurenberg.
45' + 9 In de minuut 45, Düsseldorf bouwt zijn voorsprong in Neurenberg uit tot 0-2 dankzij een doelpunt van Ao Tanaka.
45' + 11 Nürnberg krijgt van scheidsrechter Richard Hempel op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 11 Inworp voor Düsseldorf in de buurt van het vijandige doel in Max-Morlock-Stadion.
45' + 12 In de minuut 45, Inworp Düsseldorf. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 12 In Max-Morlock-Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' + 12 Scheidsrechter Richard Hempel geeft Nürnberg een doeltrap.
45' + 15 We krijgen 1 minuten extra tijd.
45' + 14 In de minuut 45, Düsseldorf krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Richard Hempel in Neurenberg.
45' + 15 In de minuut 45, Ao Tanaka deed het voorbereidende werk.
45' Scheidsrechter Richard Hempel maakt een einde aan de eerste helft.
46' De tweede helft gaat van start in Neurenberg. Düsseldorf mag aftrappen als scheidsrechter Richard Hempel fluit.
46' In de minuut 46, De thuisploeg wisselt Lukas Schleimer voor Erik Wekesser.
46' Mats Moller Daehli vervangt Can Yılmaz Uzun bij de thuisploeg.
46' Nürnberg heeft Kanji Okunuki gewisseld. Ali Loune neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Cristian Fiel.
48' In de minuut 48, Doeltrap voor Düsseldorf in Max-Morlock-Stadion.
49' Een doelpoging van Isak Bergmann Johanneson (Düsseldorf) mist scherpte.
49' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Neurenberg.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Richard Hempel geeft een inworp aan Düsseldorf op de eigen helft in Max-Morlock-Stadion.
51' Scheidsrechter Richard Hempel kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
52' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Max-Morlock-Stadion.
54' In de minuut 54, De bal gaat op de stip voor Düsseldorf.
55' Jannes Horn (Nürnberg) krijgt een eerste gele kaart.
56' Een doelpunt voor Düsseldorf! Vincent Vermeij vergroot de voorsprong tot 0-4 via een penalty in Neurenberg.
57' In de minuut 57, Vincent Vermeij (Düsseldorf) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
61' Wissel in Neurenberg: Jona Niemiec vervangt Vincent Vermeij bij Düsseldorf.
61' De uitploeg vervangt Nicolas Gavory door Takashi Uchino.
65' In de minuut 65, De bal is over de achterlijn geweest. Nürnberg mag een doeltrap nemen.
65' De 4 wissel van Nürnberg. Daichi Hayashi komt erin voor Felix Lohkemper in Max-Morlock-Stadion.
65' Scheidsrechter Richard Hempel kent Düsseldorf een inworp toe op de helft van Nürnberg.
66' In de minuut 66, Nürnberg moet opletten als Düsseldorf van scheidsrechter Richard Hempel een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
67' Scheidsrechter Richard Hempel geeft Düsseldorf een vrije trap op de eigen helft.
68' Düsseldorf gebruikt de 3 wissel. Klaus Sima Suso vervangt Emmanuel Iyoha.
68' In de minuut 68, Trainer Daniel Thioune gebruikt zijn 4 wissel. Dennis Jastrzembski wordt door Felix Klaus vervangen bij de uitploeg.
69' Nathaniel Brown (Nürnberg) krijgt geel.
69' Vrije trap in Max-Morlock-Stadion. Op de helft van Nürnberg mag Düsseldorf een vrije trap nemen.
72' In de minuut 72, Inworp voor Düsseldorf in Max-Morlock-Stadion op de eigen helft.
72' Trainer Cristian Fiel (Nürnberg) gebruikt zijn 5 wissel en vervangt Jan Gyamerah door Enrico Valentini.
73' Scheidsrechter Richard Hempel geeft Düsseldorf een doeltrap.
77' In de minuut 77, De uitploeg krijgt een doeltrap in Neurenberg.
77' Düsseldorf brengt Tim Christopher Oberdorf in de plaats van Jordy De Wijs.
79' Düsseldorf krijgt van scheidsrechter Richard Hempel op eigen helft een vrije trap toegewezen.
81' In de minuut 81, Vrije trap voor Nürnberg op de helft van Düsseldorf.
82' Doeltrap voor Düsseldorf in Max-Morlock-Stadion.
83' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Düsseldorf in Neurenberg.
84' In de minuut 84, Düsseldorf krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Richard Hempel op de helft van Nürnberg.
84' Düsseldorf loopt uit naar een comfortabele 0-5 voorsprong dankzij Jona Niemiec.
88' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Richard Hempel aan de uitploeg.
89' In de minuut 89, Vanaf rechts mag Shinta Karl Appelkamp een hoekschop nemen voor Düsseldorf in Max-Morlock-Stadion.
90' Felix Klaus mist het doel en scoort niet voor Düsseldorf.
90' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Neurenberg.