1' Mercedes-Benz Arena ziet toe hoe Mainz de aftrap verricht als scheidsrechter Deniz Aytekin fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' In de minuut 1, Stuttgart krijgt een schietkans via Deniz Undav, maar scoort niet in Mercedes-Benz Arena.
2' Doelpoging Mainz! Het schot van Jonathan Michael Burkardt gaat niet tussen de palen.
2' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Stuttgart.
3' In de minuut 3, Inworp voor Stuttgart in Mercedes-Benz Arena op de eigen helft.
4' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Deniz Aytekin aan de uitploeg.
5' Inworp voor Stuttgart op de helft van Mainz.
7' In de minuut 7, Een schot van Enzo Millot (Stuttgart) smoort in de verdediging van Mainz.
7' Stuttgart krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Deniz Aytekin op de helft van Mainz.
' De partij is stilgelegd.
21' In de minuut 21, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Stuttgart in Stuttgart.
21' Stuttgart krijgt van scheidsrechter Deniz Aytekin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
23' Arbiter Deniz Aytekin kent een vrije trap toe aan Stuttgart op de eigen helft.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Deniz Aytekin kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
25' Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft Mainz een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Stuttgart.
25' Vergeefse doelpoging Dominik Kohr (Mainz) in Mercedes-Benz Arena.
26' In de minuut 26, De poging van Atakan Karazor (Stuttgart) mist doel.
26' De bal is over de achterlijn geweest. Mainz mag een doeltrap nemen.
26' Inworp op de eigen helft voor Stuttgart.
28' In de minuut 28, Mainz mag een hoekschop nemen vanaf links via Nadiem Amiri in Mercedes-Benz Arena.
28' Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft een inworp aan Stuttgart op de eigen helft in Mercedes-Benz Arena.
30' In Mercedes-Benz Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
32' In de minuut 32, Inworp Mainz. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
33' Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft Mainz een vrije trap op de eigen helft.
34' Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft een inworp aan Mainz op de eigen helft in Mercedes-Benz Arena.
35' In de minuut 35, Kans voor Mainz in Mercedes-Benz Arena! De kopbal van Jessic Ngankam mist het doel.
35' Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft Stuttgart een doeltrap.
38' Nadiem Amiri neemt de door scheidsrechter Deniz Aytekin gegeven hoekschop voor Mainz in Stuttgart.
40' In de minuut 40, Stuttgart krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Deniz Aytekin in Stuttgart.
43' + 2 Hoekschop voor Mainz in Mercedes-Benz Arena. Nadiem Amiri neemt deze vanaf rechts.
44' Vanaf links mag Angelo Stiller een hoekschop nemen voor Stuttgart in Mercedes-Benz Arena.
44' In de minuut 44, Inworp voor Stuttgart in de buurt van het vijandige doel in Mercedes-Benz Arena.
45' + 1 In Stuttgart worden nog 15 minuten toegevoegd aan de reguliere speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 In de minuut 45, De assist kwam van Pascal Stenzel.
45' + 4 Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stuttgart.
45' + 5 In de minuut 45, De voorzet kwam van Pascal Stenzel.
45' + 6 In Stuttgart krijgt Stuttgart op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 8 Scheidsrechter Deniz Aytekin kent Stuttgart een inworp toe op de helft van Mainz.
45' + 8 In de minuut 45, Mainz moet opletten als Stuttgart van scheidsrechter Deniz Aytekin een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' + 9 Stuttgart krijgt een schietkans via Jamie Leweling, maar scoort niet.
45' + 10 Vanaf rechts mag Chris Fuhrich een hoekschop nemen voor Stuttgart in Mercedes-Benz Arena.
45' + 10 In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' + 12 Hoekschop voor Stuttgart in Mercedes-Benz Arena. Chris Fuhrich neemt deze vanaf links.
45' + 12 Doeltrap voor Mainz in Mercedes-Benz Arena.
45' + 13 In de minuut 45, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Mercedes-Benz Arena.
45' + 14 Inworp voor Mainz ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Stuttgart.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' In de minuut 46, Stuttgart trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' De uitploeg vervangt Jessic Ngankam door Marco Richter.
46' Mainz heeft Dominik Kohr gewisseld. Leandro Martins neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jan Siewert.
46' In de minuut 46, Wissel in Stuttgart: Jae-sung Lee vervangt Matondo-Merveille Papela bij Mainz.
46' Inworp op de eigen helft voor Mainz.
47' Scheidsrechter Deniz Aytekin kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
47' In de minuut 47, In Mercedes-Benz Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
47' Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft Mainz een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Stuttgart.
48' Nadiem Amiri neemt de door scheidsrechter Deniz Aytekin gegeven hoekschop voor Mainz in Stuttgart.
48' In de minuut 48, De poging van Marco Richter (Mainz) mist doel in Mercedes-Benz Arena.
48' Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft Stuttgart een doeltrap.
49' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Deniz Aytekin een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Stuttgart.
52' In de minuut 52, Inworp voor Mainz in Mercedes-Benz Arena op de eigen helft.
53' Mercedes-Benz Arena ziet hoe Anthony Caci op doel schiet, maar niet scoort voor Mainz.
53' Stuttgart schiet tussen de palen, maar Jamie Leweling ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
53' In de minuut 53, Inworp Mainz. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
54' Scheidsrechter Deniz Aytekin kent Stuttgart een inworp toe op de helft van Mainz.
55' Schot op doel van Nadiem Amiri. Maar zonder doelpunt voor Mainz als gevolg.
56' In de minuut 56, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Mercedes-Benz Arena.
57' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Mercedes-Benz Arena.
59' Scheidsrechter Deniz Aytekin kent een vrije trap toe aan Mainz, te nemen op de helft van Stuttgart.
60' In de minuut 60, Inworp voor Mainz op de helft van Stuttgart.
60' Inworp voor Mainz in de buurt van het vijandige doel in Mercedes-Benz Arena.
60' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
61' In de minuut 61, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Stuttgart in Stuttgart.
61' De thuisploeg wisselt Pascal Stenzel voor Josha Vagnoman.
61' Bij Stuttgart komt Anthony Rouault er in. Hij vervangt Chris Fuhrich.
62' In de minuut 62, De 3 wissel van Stuttgart. Sehrou Guirassy komt erin voor Jamie Leweling in Mercedes-Benz Arena.
64' Een doelpoging van Enzo Millot (Stuttgart) mist scherpte.
64' De uitploeg krijgt een doeltrap in Stuttgart.
67' In de minuut 67, Vrije trap in Mercedes-Benz Arena. Op de helft van Stuttgart mag Mainz een vrije trap nemen.
67' Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft een inworp aan Mainz op de eigen helft in Mercedes-Benz Arena.
69' Stuttgart krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Deniz Aytekin op de helft van Mainz.
70' In de minuut 70, Trainer Jan Siewert (Mainz) gebruikt zijn 4 wissel en vervangt Andreas Hanche-Olsen door Tom Krauss.
70' Scheidsrechter Deniz Aytekin kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
70' Sehrou Guirassy schiet op doel maar scoort niet voor Stuttgart.
71' In de minuut 71, In Stuttgart kopt Ludovic Ajorque (Mainz) de bal, maar mist doel.
71' De bal is over de achterlijn geweest. Stuttgart mag een doeltrap nemen.
73' In de minuut 73, Anthony Rouault deed het voorbereidende werk.
75' Stuttgart moet opletten als Mainz van scheidsrechter Deniz Aytekin een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
75' Vrije trap voor Mainz op de helft van Stuttgart.
76' In de minuut 76, Trainer Sebastian Hoeness gebruikt zijn 4 wissel. Angelo Stiller wordt door Mahmoud Dahoud vervangen bij de thuisploeg.
76' Het voorbereidende werk werd verricht door Josuha Guilavogui.
77' In de minuut 77, Inworp voor Stuttgart in Mercedes-Benz Arena op de eigen helft.
78' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Stuttgart.
79' Woo-yeong Jeong vervangt Deniz Undav bij de thuisploeg.
80' In de minuut 80, Inworp voor Stuttgart ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Stuttgart.
82' Mainz krijgt van scheidsrechter Deniz Aytekin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82' Scheidsrechter Deniz Aytekin toont Atakan Karazor (Stuttgart) de gele kaart.
83' In de minuut 83, Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft Mainz een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Stuttgart.
83' Mainz krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Deniz Aytekin in Stuttgart.
83' In Stuttgart krijgt Stuttgart op de eigen helft een vrije trap te nemen.
84' In de minuut 84, Gele kaart in Stuttgart: Josuha Guilavogui (Mainz) gaat op de bon bij scheidsrechter Deniz Aytekin.
84' Mainz gebruikt de 5 wissel. Brajan Gruda vervangt Josuha Guilavogui.
85' In Mercedes-Benz Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
85' In de minuut 85, Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft Stuttgart een vrije trap op de eigen helft.