1' BayArena ziet toe hoe Leverkusen de aftrap verricht als scheidsrechter Deniz Aytekin fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' In de minuut 1, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Leverkusen.
3' M´gladbach moet opletten als Leverkusen van scheidsrechter Deniz Aytekin een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
5' Vergeefse doelpoging Nadiem Amiri (Leverkusen) in BayArena.
5' In de minuut 5, Jonas Hofmann neemt de door scheidsrechter Deniz Aytekin gegeven hoekschop voor Leverkusen in Leverkusen.
6' Inworp M´gladbach. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
6' Scheidsrechter Deniz Aytekin kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Een schot van Nadiem Amiri (Leverkusen) smoort in de verdediging van M´gladbach.
9' Scheidsrechter Deniz Aytekin kent Leverkusen een inworp toe op de helft van M´gladbach.
12' BayArena ziet de poging van Granit Xhaka smoren in de verdediging van M´gladbach.
12' In de minuut 12, Leverkusen krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Deniz Aytekin in Leverkusen.
15' Leverkusen krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Deniz Aytekin op de helft van M´gladbach.
16' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in BayArena.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft M´gladbach een vrije trap op de eigen helft.
17' Vrije trap voor Leverkusen op de helft van M´gladbach.
18' Hoekschop voor Leverkusen in BayArena. Jonas Hofmann neemt deze vanaf links.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft M´gladbach een doeltrap.
20' Inworp voor Leverkusen in BayArena op de eigen helft.
20' Inworp voor M´gladbach op de helft van Leverkusen.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Deniz Aytekin kent een vrije trap toe aan Leverkusen, te nemen op de helft van M´gladbach.
22' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Deniz Aytekin een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Leverkusen.
24' Leverkusen mag een hoekschop nemen vanaf links via Jonas Hofmann in BayArena.
25' In de minuut 25, Florian Wirtz (Leverkusen) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van M´gladbach in BayArena.
25' Nadiem Amiri mist het doel en scoort niet voor Leverkusen.
25' De bal gaat buiten. Doeltrap voor M´gladbach in Leverkusen.
27' In de minuut 27, In BayArena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
27' Vrije trap in BayArena. Op de helft van M´gladbach mag Leverkusen een vrije trap nemen.
27' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in BayArena.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft een inworp aan M´gladbach op de eigen helft in BayArena.
28' Inworp op de eigen helft voor M´gladbach.
29' Inworp M´gladbach. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
29' In de minuut 29, Leverkusen krijgt van scheidsrechter Deniz Aytekin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
32' In Leverkusen krijgt M´gladbach op de eigen helft een vrije trap te nemen.
34' Arbiter Deniz Aytekin kent een vrije trap toe aan M´gladbach op de eigen helft.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft M´gladbach een vrije trap op de eigen helft.
37' Florian Wirtz schiet op doel maar scoort niet voor Leverkusen.
37' Doeltrap voor M´gladbach in BayArena.
40' In de minuut 40, De uitploeg krijgt een doeltrap in Leverkusen.
42' M´gladbach krijgt van scheidsrechter Deniz Aytekin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
43' In Leverkusen krijgt Leverkusen op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' In de minuut 45, Inworp voor Leverkusen op de helft van M´gladbach.
45' + 1 Nog 1 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Vergeefse doelpoging Jonas Hofmann (Leverkusen).
45' In de minuut 45, Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Deniz Aytekin aan dat we gaan rusten in Leverkusen's BayArena.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van M´gladbach.
46' Er wordt weer gevoetbald in Leverkusen.
47' In de minuut 47, Arbiter Deniz Aytekin kent een vrije trap toe aan M´gladbach op de eigen helft.
47' Granit Xhaka (Leverkusen) krijgt geel.
47' Scheidsrechter Deniz Aytekin legt de wedstrijd even stil om Florian Neuhaus (M´gladbach) aan een blessure te laten behandelen in Leverkusen.
48' In de minuut 48, Er wordt weer gevoetbald!
48' M´gladbach is weer compleet nu Florian Neuhaus weer terug het veld van BayArena in mag.
48' Inworp op de eigen helft voor Leverkusen.
49' In de minuut 49, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in BayArena.
51' Buitenspel M´gladbach. Scheidsrechter Deniz Aytekin fluit de uitploeg terug in BayArena.
52' De bal is over de achterlijn geweest. M´gladbach mag een doeltrap nemen.
53' In de minuut 53, M´gladbach krijgt van scheidsrechter Deniz Aytekin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
53' Buitenspelpositie van de uitploeg.
55' Buitenspel van de thuisploeg.
57' In de minuut 57, Een doelpoging van Jeremie Frimpong (Leverkusen) in Leverkusen mist scherpte.
57' Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft M´gladbach een doeltrap.
60' De uitploeg krijgt een doeltrap in Leverkusen.
61' In de minuut 61, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in BayArena.
62' M´gladbach gebruikt de 1 wissel. Rocco Reitz vervangt Robin Hack.
64' Inworp voor Leverkusen in de buurt van het vijandige doel in BayArena.
65' In de minuut 65, Leverkusen mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van M´gladbach in Leverkusen.
66' De thuisploeg incasseert geel op naam van Patrik Schick.
66' Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft een inworp aan M´gladbach op de eigen helft in BayArena.
66' In de minuut 66, Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft M´gladbach een vrije trap op de eigen helft.
67' Scheidsrechter Deniz Aytekin kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
68' Leverkusen heeft Nadiem Amiri gewisseld. Nathan Tella neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Xabi Alonso.
69' In de minuut 69, Inworp voor Leverkusen ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Leverkusen.
70' Inworp voor M´gladbach in BayArena op de eigen helft.
70' De 2 wissel van M´gladbach. Stefan Lainer komt erin voor Franck Honorat in BayArena.
72' In de minuut 72, Leverkusen mag een hoekschop nemen vanaf links via Jonas Hofmann in BayArena.
72' Arbiter Deniz Aytekin kent een vrije trap toe aan M´gladbach op de eigen helft.
74' In Leverkusen krijgt M´gladbach op de eigen helft een vrije trap te nemen.
74' In de minuut 74, Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft een gele kaart aan Josip Stanisic (Leverkusen).
' 30210 toeschouwers zijn er vandaag in BayArena bij.
76' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Leverkusen.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Deniz Aytekin geeft Leverkusen een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van M´gladbach.
78' Scheidsrechter Deniz Aytekin kent Leverkusen een inworp toe op de helft van M´gladbach.
79' De bal gaat buiten. Doeltrap voor M´gladbach in Leverkusen.
79' In de minuut 79, Bij M´gladbach komt Christoph Kramer er in. Hij vervangt Kouadio Kone.
79' Trainer Gerardo Seoane gebruikt zijn 4 wissel. Jordan Siebatcheu wordt door Nathan N`Goumou Minpole vervangen bij de uitploeg.
79' Trainer Gerardo Seoane (M´gladbach) gebruikt zijn 5 wissel en vervangt Florian Neuhaus door Shio Fukuda.
81' In de minuut 81, Leverkusen krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Deniz Aytekin in Leverkusen.
81' Arbiter Deniz Aytekin kent een vrije trap toe aan M´gladbach op de eigen helft.
81' Julian Weigl (M´gladbach) krijgt geel van scheidsrechter Deniz Aytekin in BayArena en moet oppassen.