1' Scheidsrechter Frank Willenborg fluit voor het begin van de eerste helft. Leipzig trapt af in Leipzig.
3' Scheidsrechter Frank Willenborg kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
4' In de minuut 4, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Leipzig.
5' Red Bull Arena ziet hoe Leipzig een vrije trap tegen krijgt omdat Benjamin Sesko buitenspel staat.
5' Inworp voor Frankfurt in de buurt van het vijandige doel in Red Bull Arena.
5' In de minuut 5, Scheidsrechter Frank Willenborg geeft Leipzig een vrije trap op de eigen helft.
7' De voorzet kwam van Niels Nkounkou.
9' In de minuut 9, Leipzig krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Frank Willenborg op de helft van Frankfurt.
11' Inworp op de eigen helft voor Frankfurt.
11' Inworp Frankfurt. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
11' In de minuut 11, Inworp voor Leipzig op de helft van Frankfurt.
12' Scheidsrechter Frank Willenborg kent Frankfurt een inworp toe op de helft van Leipzig.
12' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Red Bull Arena.
13' In de minuut 13, Frankfurt in buitenspelpositie.
15' Vergeefse doelpoging Xavi Simons (Leipzig) in Red Bull Arena.
16' Scheidsrechter Frank Willenborg kent een vrije trap toe aan Leipzig, te nemen op de helft van Frankfurt.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Frank Willenborg geeft Leipzig een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Frankfurt.
18' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Leipzig in de buurt van het doel van Frankfurt.
19' Doeltrap voor Frankfurt in Red Bull Arena.
19' In de minuut 19, Arbiter Frank Willenborg kent een vrije trap toe aan Frankfurt op de eigen helft.
20' Inworp voor Frankfurt in Red Bull Arena op de eigen helft.
21' Leipzig krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Frank Willenborg in Leipzig.
22' In de minuut 22, David Raum neemt de door scheidsrechter Frank Willenborg gegeven hoekschop voor Leipzig in Leipzig.
22' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Frankfurt in Leipzig.
23' In Leipzig krijgt Frankfurt op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' In de minuut 24, Bij Leipzig bevindt Lois Openda zich in buitenspelpositie en wordt hiervoor teruggefloten door scheidsrechter Frank Willenborg.
25' Frankfurt mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Donny van de Beek in Red Bull Arena.
25' In Leipzig kopt Eric Ebimbe (Frankfurt) de bal, maar mist doel.
25' In de minuut 25, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Leipzig.
27' In Red Bull Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
28' Buitenspel Leipzig. Benjamin Sesko wordt teruggefloten.
29' In de minuut 29, Een doelpoging van Benjamin Sesko (Leipzig) in Leipzig mist scherpte.
29' De bal is over de achterlijn geweest. Frankfurt mag een doeltrap nemen.
31' Vanaf rechts mag David Raum een hoekschop nemen voor Leipzig in Red Bull Arena.
31' In de minuut 31, De kopbal van Lois Openda (Leipzig) mist het doel van de tegenstander.
31' Scheidsrechter Frank Willenborg geeft Frankfurt een doeltrap.
32' De bal is over de achterlijn geweest. Leipzig mag een doeltrap nemen.
32' In de minuut 32, Leipzig krijgt van scheidsrechter Frank Willenborg op eigen helft een vrije trap toegewezen.
34' Scheidsrechter Frank Willenborg geeft Leipzig een doeltrap.
35' Vanaf links mag Xavi Simons een hoekschop nemen voor Leipzig in Red Bull Arena.
35' In de minuut 35, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Leipzig.
36' Vergeefse doelpoging Lois Openda (Leipzig).
36' In Red Bull Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Frank Willenborg geeft Frankfurt een vrije trap op de eigen helft.
37' Arbiter Frank Willenborg kent een vrije trap toe aan Leipzig op de eigen helft.
38' Leipzig krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Frank Willenborg op de helft van Frankfurt.
38' In de minuut 38, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Red Bull Arena.
39' Schot op doel van Christoph Baumgartner. Maar zonder doelpunt voor Leipzig als gevolg.
41' Vrije trap in Red Bull Arena. Op de helft van Frankfurt mag Leipzig een vrije trap nemen.
41' In de minuut 41, Eric Ebimbe (Frankfurt) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
42' Hoekschop voor Leipzig in Red Bull Arena. David Raum neemt deze vanaf rechts.
43' Scheidsrechter Frank Willenborg geeft een inworp aan Frankfurt op de eigen helft in Red Bull Arena.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Frank Willenborg kent Leipzig een inworp toe op de helft van Frankfurt.
44' Lois Openda (Leipzig) staat buitenspel.
45' Scheidsrechter Frank Willenborg legt de wedstrijd even stil om Niels Nkounkou (Frankfurt) aan een blessure te laten behandelen in Leipzig.
45' + 1 In de minuut 45, 2 minuten extra tijd.
45' + 1 De onderbreking is afgelopen in Leipzig.
45' + 1 In Leipzig krijgt Leipzig op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 1 In de minuut 45, In Leipzig kan Niels Nkounkou (Frankfurt) weer verder.
45' + 2 Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Red Bull Arena.
45' De eerste helft zit erop.
46' In de minuut 46, Frankfurt trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' Scheidsrechter Frank Willenborg kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
46' Inworp voor Leipzig op de helft van Frankfurt.
48' In de minuut 48, Een doelpoging van Lois Openda (Leipzig) mist scherpte.
48' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Frankfurt in Leipzig.
49' Frankfurt krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Frank Willenborg in Leipzig.
49' In de minuut 49, Niels Nkounkou neemt de door scheidsrechter Frank Willenborg gegeven hoekschop voor Frankfurt in Leipzig.