1' De wedstrijd gaat van start. Hoffenheim heeft afgetrapt.
2' In de minuut 2, Leipzig mag een hoekschop nemen vanaf links via Xavi Simons in Red Bull Arena.
2' Doeltrap voor Hoffenheim in Red Bull Arena.
3' Inworp op de eigen helft voor Hoffenheim.
4' In de minuut 4, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Red Bull Arena.
6' Leipzig krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Robert Schroder in Leipzig.
6' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
7' In de minuut 7, Inworp voor Leipzig op de helft van Hoffenheim.
10' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Hoffenheim in Leipzig.
13' Xavi Simons mist het doel en scoort niet voor Leipzig in Red Bull Arena.
13' In de minuut 13, De uitploeg krijgt een doeltrap in Leipzig.
15' Inworp voor Leipzig in de buurt van het vijandige doel in Red Bull Arena.
15' Scheidsrechter Robert Schroder kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
18' In de minuut 18, Hoffenheim krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Robert Schroder op de helft van Leipzig.
19' Scheidsrechter Robert Schroder geeft een inworp aan Hoffenheim op de eigen helft in Red Bull Arena.
19' Hoffenheim krijgt van scheidsrechter Robert Schroder op eigen helft een vrije trap toegewezen.
22' In de minuut 22, Leipzig moet opletten als Hoffenheim van scheidsrechter Robert Schroder een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
22' De scherpte ontbreekt bij Robert Skov (Hoffenheim). Zijn poging mist doel.
22' De bal is over de achterlijn geweest. Leipzig mag een doeltrap nemen.
23' In de minuut 23, Inworp voor Leipzig in Red Bull Arena op de eigen helft.
25' Vanaf rechts mag Ihlas Bebou een hoekschop nemen voor Hoffenheim in Red Bull Arena.
25' Ihlas Bebou (Hoffenheim) ziet zijn kopbal niet in het doel van Leipzig belanden.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Robert Schroder geeft Hoffenheim een doeltrap.
27' Hoekschop voor Leipzig in Red Bull Arena. Xavi Simons neemt deze vanaf links.
29' Doeltrap voor Hoffenheim in Red Bull Arena.
30' In de minuut 30, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Robert Schroder een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Leipzig.
30' Red Bull Arena ziet hoe Yussuf Poulsen op doel schiet, maar niet scoort voor Leipzig.
31' Vrije trap voor Hoffenheim op de helft van Leipzig.
31' In de minuut 31, Schot op doel van Andrej Kramaric. Maar zonder doelpunt voor Hoffenheim als gevolg.
32' In Leipzig krijgt Leipzig op de eigen helft een vrije trap te nemen.
33' Scheidsrechter Robert Schroder kent een vrije trap toe aan Leipzig, te nemen op de helft van Hoffenheim.
34' In de minuut 34, John Brooks (Hoffenheim) raakt geblesseerd in Leipzig. Scheidsrechter Robert Schroder legt de wedstrijd even stil.
34' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Robert Schroder laat verder spelen.
34' De thuisploeg neemt de leiding door een doelpunt van Lukas Klostermann. Het staat 1-0 in Red Bull Arena.
35' In de minuut 35, In Red Bull Arena ziet het publiek dat John Brooks (Hoffenheim) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
36' Xavi Simons schiet op doel maar scoort niet voor Leipzig in Leipzig.
38' David Raum neemt de door scheidsrechter Robert Schroder gegeven hoekschop voor Leipzig in Leipzig.
40' In de minuut 40, Hoffenheim mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
40' Amadou Haidara (Leipzig) krijgt geel.
42' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Red Bull Arena.
42' De voorzet kwam van Robert Skov.
43' Het spel ligt even stil in Leipzig. Mohamed Simakan (Leipzig) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
45' In de minuut 45, De wedstrijd is weer hervat.
45' In Red Bull Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
45' Inworp voor Hoffenheim ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Leipzig.
45' + 1 In de minuut 45, Nog 3 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Mohamed Simakan (Leipzig) is weer terug binnen de lijnen.
45' + 1 De bal is over de achterlijn geweest. Leipzig mag een doeltrap nemen.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Robert Schroder geeft Leipzig een vrije trap op de eigen helft.
45' + 2 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Hoffenheim in Leipzig.
45' + 3 Arbiter Robert Schroder kent een vrije trap toe aan Hoffenheim op de eigen helft.
45' + 4 In de minuut 45, Scheidsrechter Robert Schroder geeft Hoffenheim een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Leipzig.
45' De eerste helft zit erop.
46' Robert Schroder geeft het fluitsignaal in Red Bull Arena. Leipzig mag de tweede helft aftrappen.
46' In de minuut 46, Hoffenheim brengt Florian Grillitsch in de plaats van Robert Skov.
47' Inworp Leipzig. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
48' Scheidsrechter Robert Schroder kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Robert Schroder geeft Hoffenheim een doeltrap.
49' Inworp voor Leipzig in Red Bull Arena op de eigen helft.
50' Pech voor Leipzig in Leipzig. Het schot van Xavi Simons belandt tegen de paal.
50' In de minuut 50, Vrije trap in Red Bull Arena. Op de helft van Leipzig mag Hoffenheim een vrije trap nemen.
50' Inworp op de eigen helft voor Hoffenheim.
59' Scheidsrechter Robert Schroder kent Leipzig een inworp toe op de helft van Hoffenheim.
59' Scheidsrechter Robert Schroder geeft Hoffenheim een doeltrap.
66' Trainer Marco Rose gebruikt zijn 2 wissel. Christoph Baumgartner wordt door Emil Forsberg vervangen bij de thuisploeg.
67' In de minuut 67, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Red Bull Arena.
73' Leipzig schiet tussen de palen, maar Lois Openda ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Leipzig.
74' In de minuut 74, Hoekschop voor Leipzig in Red Bull Arena. David Raum neemt deze vanaf rechts.
74' Doelpunt! Mohamed Simakan breidt de voorsprong uit. Leipzig leidt met 3-1.
76' De uitploeg vervangt Ozan Kabak door Kevin Akpoguma.
77' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.