1' Scheidsrechter Frank Willenborg geeft het startsein in München. Union Berlin trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' Kevin Volland mist het doel en scoort niet voor Union Berlin in Allianz Arena.
1' In de minuut 1, Doeltrap voor Bayern in Allianz Arena.
4' Een doelpoging van Leroy Sané (Bayern) mist scherpte.
4' De bal is over de achterlijn geweest. Union Berlin mag een doeltrap nemen.
5' In de minuut 5, De thuisploeg krijgt een doeltrap in München.
6' Vrije trap in Allianz Arena. Op de helft van Union Berlin mag Bayern een vrije trap nemen.
6' Hoekschop voor Bayern in Allianz Arena. Joshua Kimmich neemt deze vanaf links.
6' In de minuut 6, Bayern schiet tussen de palen, maar Matthijs de Ligt ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
7' Bayern mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Joshua Kimmich in Allianz Arena.
8' Scheidsrechter Frank Willenborg geeft Union Berlin een doeltrap.
9' In de minuut 9, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Allianz Arena.
11' Allianz Arena ziet hoe Kingsley Coman op doel schiet, maar niet scoort voor Bayern.
11' Bayern krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Frank Willenborg in München.
12' In de minuut 12, Konrad Laimer mist het doel en scoort niet voor Bayern.
12' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Union Berlin in München.
15' Allianz Arena ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in München.
15' In de minuut 15, Scheidsrechter Frank Willenborg legt de wedstrijd even stil om Kevin Volland (Union Berlin) aan een blessure te laten behandelen in München.
15' De onderbreking is afgelopen.
16' Kevin Volland (Union Berlin) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in München.
18' In de minuut 18, Vanaf links mag Joshua Kimmich een hoekschop nemen voor Bayern in Allianz Arena.
18' Kopbal richting doel! Matthijs de Ligt (Bayern) krijgt de bal echter niet achter de doelman in München.
18' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Union Berlin in München.
19' In de minuut 19, Scheidsrechter Frank Willenborg kent een vrije trap toe aan Union Berlin, te nemen op de helft van Bayern.
20' Union Berlin krijgt van scheidsrechter Frank Willenborg op eigen helft een vrije trap toegewezen.
20' De bal is over de achterlijn geweest. Bayern mag een doeltrap nemen.
23' In de minuut 23, Doelpoging Bayern! Het schot van Kingsley Coman gaat niet tussen de palen.
23' De uitploeg krijgt een doeltrap in München.
26' De wedstrijd is weer hervat.
26' In de minuut 26, Voor Kevin Volland is de wedstrijd voorbij. Kevin Behrens vervangt de aangeslagen speler bij Union Berlin.
27' De poging van Leon Goretzka (Bayern) mist doel in Allianz Arena.
27' Scheidsrechter Frank Willenborg geeft Union Berlin een doeltrap.
30' In de minuut 30, Joshua Kimmich schiet op doel maar scoort niet voor Bayern in München.
32' Leroy Sané neemt de door scheidsrechter Frank Willenborg gegeven hoekschop voor Bayern in München.
33' Doeltrap voor Union Berlin in Allianz Arena.
35' In de minuut 35, De poging van Raphael Guerreiro (Bayern) mist doel.
35' De bal is over de achterlijn geweest. Union Berlin mag een doeltrap nemen.
37' Bayern mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Leroy Sané in Allianz Arena.
37' In de minuut 37, De uitploeg krijgt een doeltrap in München.
39' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Union Berlin in München.
41' Buitenspelpositie Jamal Musiala (Bayern).
42' In de minuut 42, Hoekschop voor Bayern in Allianz Arena. Leroy Sané neemt deze vanaf rechts.
43' Een doelpoging van Janik Haberer (Union Berlin) in München mist scherpte.
43' Scheidsrechter Frank Willenborg geeft Bayern een doeltrap.
44' In de minuut 44, De onderbreking is afgelopen in München.
45' + 1 De vierde official geeft 5 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Allianz Arena.
45' + 3 De scherpte ontbreekt bij Leroy Sané (Bayern). Zijn poging mist doel in München.
45' + 3 In de minuut 45, Doeltrap voor Union Berlin in Allianz Arena.
45' + 4 Bayern krijgt een schietkans via Leon Goretzka, maar scoort niet.