1' De eerste helft gaat van start in Mönchengladbach. M´gladbach mag aftrappen.
1' De assist kwam van Rocco Reitz.
2' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Borussia-Park.
3' In de minuut 3, Arbiter Harm Osmers kent een vrije trap toe aan Stuttgart op de eigen helft.
7' Scheidsrechter Harm Osmers kent M´gladbach een inworp toe op de helft van Stuttgart.
8' Scheidsrechter Harm Osmers geeft M´gladbach een vrije trap op de eigen helft.
9' In de minuut 9, Buitenspelpositie van de thuisploeg.
18' M´gladbach krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Harm Osmers op de helft van Stuttgart.
19' In de minuut 19, Alassane Plea met de assist.
22' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Mönchengladbach.
23' Scheidsrechter Harm Osmers kent een vrije trap toe aan M´gladbach, te nemen op de helft van Stuttgart.
24' In de minuut 24, Doeltrap voor M´gladbach in Borussia-Park.
26' Scheidsrechter Harm Osmers geeft een inworp aan M´gladbach op de eigen helft in Borussia-Park.
26' Inworp op de eigen helft voor M´gladbach.
28' In de minuut 28, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Harm Osmers aan de uitploeg.
29' De bal is over de achterlijn geweest. M´gladbach mag een doeltrap nemen.
30' Scheidsrechter Harm Osmers kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
31' In de minuut 31, M´gladbach krijgt van scheidsrechter Harm Osmers op eigen helft een vrije trap toegewezen.
31' Een doelpoging van Deniz Undav (Stuttgart) in Mönchengladbach mist scherpte.
31' De bal gaat buiten. Doeltrap voor M´gladbach in Mönchengladbach.
34' In de minuut 34, Inworp voor Stuttgart op de helft van M´gladbach.
35' Vrije trap voor Stuttgart op de helft van M´gladbach.
35' Deze gele kaart heeft gevolgen: Julian Weigl doet niet mee met M´gladbach in de volgende wedstrijd.
36' In de minuut 36, Scheidsrechter Harm Osmers geeft M´gladbach een doeltrap.
38' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Borussia-Park.
40' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
44' In de minuut 44, In Mönchengladbach krijgt M´gladbach op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 1 Scheidsrechter Harm Osmers fluit voor buitenspel van M´gladbach.
45' + 1 De vierde official geeft 3 minuten extra speeltijd aan voor Eerste helft in Borussia-Park.
45' + 3 In de minuut 45, Scheidsrechter Harm Osmers toont Maximilian Mittelstadt (Stuttgart) de gele kaart.
45' + 3 In Mönchengladbach krijgt M´gladbach op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' In de minuut 46, De tweede helft gaat van start in Mönchengladbach. Stuttgart mag aftrappen als scheidsrechter Harm Osmers fluit.
46' Stuttgart gebruikt de 1 wissel. Jamie Leweling vervangt Pascal Stenzel.
46' De uitploeg wisselt Maximilian Mittelstadt voor Anthony Rouault.
46' In de minuut 46, In Borussia-Park mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
46' Inworp Stuttgart. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
47' Inworp voor Stuttgart in Borussia-Park op de eigen helft.
48' In de minuut 48, Stuttgart krijgt een schietkans via Deniz Undav, maar scoort niet in Borussia-Park.
51' Vrije trap in Borussia-Park. Op de helft van M´gladbach mag Stuttgart een vrije trap nemen.
51' M´gladbach krijgt van scheidsrechter Harm Osmers op eigen helft een vrije trap toegewezen.
52' In de minuut 52, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Borussia-Park.
53' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Mönchengladbach.
54' Inworp op de eigen helft voor Stuttgart.
55' Het voorbereidende werk werd verricht door Jamie Leweling.
57' Stuttgart krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Harm Osmers in Mönchengladbach.
58' In de minuut 58, Arbiter Harm Osmers kent een vrije trap toe aan M´gladbach op de eigen helft.
59' Inworp M´gladbach. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
59' Inworp voor M´gladbach in Borussia-Park op de eigen helft.
62' In de minuut 62, Doeltrap voor M´gladbach in Borussia-Park.
63' Inworp voor Stuttgart op de helft van M´gladbach.
63' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Mönchengladbach.
64' In de minuut 64, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Harm Osmers een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Mönchengladbach.
65' Stuttgart krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Harm Osmers op de helft van M´gladbach.
66' Bij M´gladbach komt Jordan Siebatcheu er in. Hij vervangt Alassane Plea.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Harm Osmers geeft een inworp aan Stuttgart op de eigen helft in Borussia-Park.
69' M´gladbach moet opletten als Stuttgart van scheidsrechter Harm Osmers een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
69' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Borussia-Park.
70' In de minuut 70, Scheidsrechter Harm Osmers geeft een gele kaart aan Nico Elvedi (M´gladbach).