1' De eerste helft gaat van start in Keulen. Viktoria Cologne mag aftrappen.
16' In de minuut 16, Penalty! Scheidsrechter Florian Exner geeft Dresden een strafschop in Keulen.
17' Stefan Kutschke scoort via een penalty. Dresden leidt met 0-1.
32' In de minuut 32, Jakob Lemmer met de assist.
35' Gele kaart in Keulen: Christoph Greger (Viktoria Cologne) gaat op de bon bij scheidsrechter Florian Exner.
45' + 3 Christoph Greger gaat voor de tweede keer in het boekje en krijgt rood!
45' + 3 In de minuut 45, Strafschop voor Dresden!
45' + 4 Moritz Fritz (Viktoria Cologne) krijgt geel.
45' + 4 De uitploeg breidt de voorsprong uit via een benutte strafschop van Stefan Kutschke. 0-3 voor Dresden.
45' In de minuut 45, De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Dresden mag de tweede helft op gang brengen. Scheidsrechter Florian Exner fluit en we zijn begonnen.
46' Viktoria Cologne heeft Andre Becker gewisseld. Jonah Sticker neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Olaf Janssen.
55' De assist kwam van David Lennart Philipp.
68' Trainer Olaf Janssen (Viktoria Cologne) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt David Lennart Philipp door Suheyel Najar.
68' In de minuut 68, De 3 wissel van Viktoria Cologne. Valdrin Mustafa komt erin voor Luca Marseiler in Sportpark Höhenberg.
72' Scheidsrechter Florian Exner toont Valdrin Mustafa (Viktoria Cologne) de gele kaart.
75' Eerste gele kaart voor Paul Will (Dresden) in Keulen.
78' In de minuut 78, Trainer Olaf Janssen gebruikt zijn 4 wissel. David Kubatta wordt door Luca de Meester de Tilbourg vervangen bij de thuisploeg.
80' Tom Zimmerschied (Dresden) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.