1' Scheidsrechter Patrick Ittrich geeft het startsein in Berlijn. Hertha trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Patrick Ittrich kent Osnabruck een inworp toe op de helft van Hertha.
3' Scheidsrechter Patrick Ittrich geeft Hertha een vrije trap op de eigen helft.
4' Inworp voor Osnabruck ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Berlijn.
4' In de minuut 4, Osnabruck krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Patrick Ittrich in Berlijn.
6' Inworp voor Hertha op de helft van Osnabruck.
7' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Berlijn.
7' In de minuut 7, In Berlijn krijgt Hertha op de eigen helft een vrije trap te nemen.
8' Inworp voor Hertha in de buurt van het vijandige doel in Olympiastadion.
9' Arbiter Patrick Ittrich kent een vrije trap toe aan Osnabruck op de eigen helft.
10' In de minuut 10, De bal is over de achterlijn geweest. Hertha mag een doeltrap nemen.
10' Scheidsrechter Patrick Ittrich kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
10' Haris Tabakovic schiet op doel maar scoort niet voor Hertha in Berlijn.
11' In de minuut 11, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Hertha in Berlijn.
11' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Olympiastadion.
12' Inworp voor Osnabruck in Olympiastadion op de eigen helft.
14' In de minuut 14, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
16' Vrije trap voor Hertha op de helft van Osnabruck.
16' Osnabruck krijgt van scheidsrechter Patrick Ittrich op eigen helft een vrije trap toegewezen.
18' In de minuut 18, Michal Karbownik (Hertha) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
19' Vrije trap in Olympiastadion. Op de helft van Hertha mag Osnabruck een vrije trap nemen.
20' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Olympiastadion.
21' In de minuut 21, In Olympiastadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
22' Scheidsrechter Patrick Ittrich geeft Osnabruck een vrije trap op de eigen helft.
22' Hertha krijgt van scheidsrechter Patrick Ittrich op eigen helft een vrije trap toegewezen.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Patrick Ittrich geeft een inworp aan Hertha op de eigen helft in Olympiastadion.
24' Arbiter Patrick Ittrich kent een vrije trap toe aan Hertha op de eigen helft.
25' Vergeefse doelpoging Haris Tabakovic (Hertha) in Olympiastadion.
26' In de minuut 26, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Patrick Ittrich een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Berlijn.
26' De scherpte ontbreekt bij Marton Dardai (Hertha). Zijn poging mist doel in Berlijn.
26' Scheidsrechter Patrick Ittrich geeft Osnabruck een doeltrap.
27' In de minuut 27, In Berlijn krijgt Osnabruck op de eigen helft een vrije trap te nemen.
28' Osnabruck krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Patrick Ittrich op de helft van Hertha.
29' Mickaël Cuisance neemt de door scheidsrechter Patrick Ittrich gegeven hoekschop voor Osnabruck in Berlijn.
29' In de minuut 29, Osnabruck mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Hertha in Berlijn.
30' Inworp op de eigen helft voor Hertha.
31' Hertha mag een hoekschop nemen vanaf links via Marton Dardai in Olympiastadion.
32' In de minuut 32, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Olympiastadion.
33' Scheidsrechter Patrick Ittrich kent een vrije trap toe aan Osnabruck op een gevaarlijke plek voor Hertha.
34' Een schot van Mickaël Cuisance (Osnabruck) wordt tegengehouden door de verdediging van Hertha in Berlijn.
34' In de minuut 34, Doeltrap voor Hertha in Olympiastadion.
36' Inworp Hertha. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
36' Scheidsrechter Patrick Ittrich kent Osnabruck een inworp toe op de helft van Hertha.
37' In de minuut 37, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Berlijn.
38' Hoekschop voor Hertha in Olympiastadion. Jonjoe Kenny neemt deze vanaf links.
38' Vanaf links mag Jonjoe Kenny een hoekschop nemen voor Hertha in Olympiastadion.
39' In de minuut 39, In Berlijn krijgt Osnabruck op de eigen helft een vrije trap te nemen.
39' Scheidsrechter Patrick Ittrich geeft Hertha een vrije trap op de eigen helft.
40' De uitploeg krijgt een doeltrap in Berlijn.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Patrick Ittrich geeft een inworp aan Hertha op de eigen helft in Olympiastadion.
41' Osnabruck krijgt van scheidsrechter Patrick Ittrich op eigen helft een vrije trap toegewezen.
42' Inworp voor Osnabruck in Olympiastadion op de eigen helft.
43' In de minuut 43, Scheidsrechter Patrick Ittrich kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
44' Inworp op de eigen helft voor Hertha.
44' Inworp voor Hertha op de helft van Osnabruck.
45' In de minuut 45, Hertha krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Patrick Ittrich op de helft van Osnabruck.
45' Scheidsrechter Patrick Ittrich geeft Hertha een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Osnabruck.
45' + 1 De vierde official geeft 1 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, Hertha krijgt een schietkans via Derry Lionel Scherhant, maar scoort niet.
45' Scheidsrechter Patrick Ittrich maakt een einde aan de eerste helft.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Osnabruck trapt af.
46' In de minuut 46, De 1 wissel van Hertha. Bilal Hussein komt erin voor Pascal Klemens in Olympiastadion.
47' Een schot van Mickaël Cuisance (Osnabruck) wordt geblokkeerd door een verdediger van Hertha.
49' Osnabruck krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Patrick Ittrich in Berlijn.
49' In de minuut 49, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Olympiastadion.
50' Inworp op de eigen helft voor Osnabruck.
51' Scheidsrechter Patrick Ittrich kent een vrije trap toe aan Hertha, te nemen op de helft van Osnabruck.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Patrick Ittrich geeft een gele kaart aan Bashkim Ajdini (Osnabruck).
54' De thuisploeg incasseert geel op naam van Marton Dardai.
54' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Olympiastadion.
55' In de minuut 55, In Olympiastadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
56' Inworp voor Hertha in Olympiastadion op de eigen helft.
56' Hertha krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Patrick Ittrich op de helft van Osnabruck.
57' In de minuut 57, Inworp Osnabruck. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
57' Hertha moet opletten als Osnabruck van scheidsrechter Patrick Ittrich een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
57' De uitploeg wisselt Noel Niemann voor Charalambos Makridis.
58' In de minuut 58, Inworp voor Osnabruck ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Berlijn.
58' Hertha krijgt van scheidsrechter Patrick Ittrich op eigen helft een vrije trap toegewezen.
59' Scheidsrechter Patrick Ittrich kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
60' In de minuut 60, Vrije trap voor Hertha op de helft van Osnabruck.
60' Scheidsrechter Patrick Ittrich toont Christian Joe Conteh (Osnabruck) de gele kaart.
60' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Berlijn.
61' In de minuut 61, Vrije trap in Olympiastadion. Op de helft van Hertha mag Osnabruck een vrije trap nemen.
61' De thuisploeg vervangt Derry Lionel Scherhant door Nader El-Jindaoui.
61' Bij Hertha komt Marten Winkler er in. Hij vervangt Gustav Orsoe Christensen.
62' In de minuut 62, Buitenspel Osnabruck. Scheidsrechter Patrick Ittrich fluit de uitploeg terug in Olympiastadion.
63' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Patrick Ittrich een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Berlijn.
64' Scheidsrechter Patrick Ittrich kent een vrije trap toe aan Hertha, te nemen op de helft van Osnabruck.
65' In de minuut 65, Scheidsrechter Patrick Ittrich geeft een inworp aan Hertha op de eigen helft in Olympiastadion.
66' Osnabruck moet opletten als Hertha van scheidsrechter Patrick Ittrich een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
66' Scheidsrechter Patrick Ittrich geeft Osnabruck een doeltrap.
67' In de minuut 67, Hoekschop voor Osnabruck in Olympiastadion. Mickaël Cuisance neemt deze vanaf links.
69' Scheidsrechter Patrick Ittrich kent Hertha een inworp toe op de helft van Osnabruck.
69' Scheidsrechter Patrick Ittrich geeft Osnabruck een vrije trap op de eigen helft.
70' In de minuut 70, In Olympiastadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
71' Olympiastadion ziet hoe Florian Niederlechner op doel schiet, maar niet scoort voor Hertha.
72' Charalambos Makridis neemt de door scheidsrechter Patrick Ittrich gegeven hoekschop voor Osnabruck in Berlijn.
72' In de minuut 72, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Hertha in Berlijn.
73' Hertha mag een hoekschop nemen vanaf links via Jonjoe Kenny in Olympiastadion.
74' Inworp voor Hertha op de helft van Osnabruck.
75' In de minuut 75, Wissel in Berlijn: Smail Prevljak vervangt Haris Tabakovic bij Hertha.
75' Osnabruck heeft Robert Tesche gewisseld. Lukas Kunze neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Uwe Koschinat.
75' Osnabruck brengt Jannes Wulff in de plaats van Christian Joe Conteh.
75' In de minuut 75, Inworp voor Hertha op de helft van Osnabruck.
76' De verdediging van Osnabruck houdt de kopbal van Smail Prevljak (Hertha) tegen in Berlijn.
77' In Olympiastadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
77' In de minuut 77, Inworp voor Osnabruck in Olympiastadion op de eigen helft.
78' Scheidsrechter Patrick Ittrich geeft een inworp aan Osnabruck op de eigen helft in Olympiastadion.
78' In Berlijn krijgt Osnabruck op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79' In de minuut 79, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
80' Vanaf links mag Florian Kleinhansl een hoekschop nemen voor Osnabruck in Olympiastadion.
80' Arbiter Patrick Ittrich kent een vrije trap toe aan Hertha op de eigen helft.
81' In de minuut 81, Vrije trap voor Hertha op de helft van Osnabruck.
' 43650 toeschouwers zijn er vandaag in Olympiastadion bij.
82' Vrije trap in Olympiastadion. Op de helft van Hertha mag Osnabruck een vrije trap nemen.
82' In de minuut 82, Florian Niederlechner (Hertha) krijgt geel.
85' In de minuut 85, Rood in Berlijn! Scheidsrechter Patrick Ittrich stuurt Florian Niederlechner vroegtijdig naar de kleedkamers. Hertha met een man minder.
86' Trainer Pal Dardai (Hertha) gebruikt zijn 5 wissel en vervangt Marton Dardai door Andreas Bouchalakis.
87' Vanaf links mag Mickaël Cuisance een hoekschop nemen voor Osnabruck in Olympiastadion.
87' In de minuut 87, Een doelpoging van Bashkim Ajdini (Osnabruck) in Berlijn mist scherpte.
87' Doeltrap voor Hertha in Olympiastadion.
88' De bal is over de achterlijn geweest. Osnabruck mag een doeltrap nemen.
89' In de minuut 89, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Patrick Ittrich een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Berlijn.
89' Dave Gnaase (Osnabruck) krijgt een eerste gele kaart.
90' De uitploeg krijgt een doeltrap in Berlijn.
90' + 1 De vierde official geeft 6 minuten extra speeltijd aan voor Tweede helft in Olympiastadion.
90' + 1 Inworp Hertha. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90' + 1 Scheidsrechter Patrick Ittrich kent Hertha een inworp toe op de helft van Osnabruck.
90' + 3 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Hertha in Berlijn.
90' + 3 Trainer Uwe Koschinat gebruikt zijn 4 wissel. Bashkim Ajdini wordt door Henry Rorig vervangen bij de uitploeg.
90' + 4 Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Olympiastadion.
90' + 5 Eerste gele kaart voor Jonjoe Kenny (Hertha) in Berlijn.
90' De wedstrijd is beëindigd door scheidsrechter Patrick Ittrich in Olympiastadion. De einduitslag is 0-0.