1' VELTINS-Arena is klaar voor de wedsrijd.
5' In de minuut 5, Inworp voor Schalke op de helft van Osnabruck.
5' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Osnabruck in Gelsenkirchen.
6' Vrije trap voor Osnabruck op de helft van Schalke.
7' In de minuut 7, De bal is over de achterlijn geweest. Schalke mag een doeltrap nemen.
8' Scheidsrechter Tom Bauer kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
9' De thuisploeg incasseert geel op naam van Henning Matriciani.
11' In de minuut 11, Schalke krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tom Bauer op de helft van Osnabruck.
13' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Gelsenkirchen.
14' In VELTINS-Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
14' In de minuut 14, Scheidsrechter Tom Bauer fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Gelsenkirchen.
20' Schalke komt op een 1-0 voorsprong in Gelsenkirchen via Marcin Kaminski!
22' Scheidsrechter Tom Bauer geeft een inworp aan Osnabruck op de eigen helft in VELTINS-Arena.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Tom Bauer kent Schalke een inworp toe op de helft van Osnabruck.
31' De uitploeg krijgt een doeltrap in Gelsenkirchen.
37' Scheidsrechter Tom Bauer geeft Osnabruck een doeltrap.
38' In de minuut 38, Inworp Osnabruck. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
39' Doeltrap voor Schalke in VELTINS-Arena.
43' Schalke krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tom Bauer op de helft van Osnabruck.
44' In de minuut 44, Doeltrap voor Schalke in VELTINS-Arena.
45' Osnabruck krijgt van scheidsrechter Tom Bauer op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 1 In de minuut 45, In VELTINS-Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
46' Scheidsrechter Tom Bauer heeft de tweede helft in gang gezet in Gelsenkirchen.
46' In de minuut 46, Osnabruck krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Tom Bauer in Gelsenkirchen.
49' Door een doelpunt van Paul Seguin loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 2-0 in Gelsenkirchen.
52' Inworp voor Schalke in VELTINS-Arena op de eigen helft.